vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

ANWB: komend weekend drukte op de weg richting wintersport

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Nederlanders die vanaf komend weekend naar de wintersport vertrekken, krijgen waarschijnlijk last van files.

De grootste verkeersopstoppingen doen zich naar verwachting voor in het zuiden van Duitsland en de Alpen. Daar waarschuwde de ANWB zondag voor.

Begin voorjaarsvakantie

In het midden en zuiden van het land begint vrijdag de voorjaarsvakantie en vertrekken ruim 180.000 Nederlanders naar de sneeuw. Op de Nederlandse wegen verwacht de ANWB vrijdag overigens geen grote verkeersproblemen. De avondspits zal waarschijnlijk iets eerder beginnen, maar echt druk zal het niet worden.

Ook vakantiegangers uit de buurlanden reizen naar de sneeuw. In Zuid-Duitsland kunnen zij oponthoud verwachten op onder meer de A3/A9 Frankfurt-Neurenberg-München. In Oostenrijk zijn files waarschijnlijk op zaterdag op de routes naar de skigebieden in Vorarlberg, Tirol en Salzburgerland. In Zwitserland kan het druk worden bij onder meer Zürich. Op de wegen in de Franse Alpen zal het drukker zijn op de wegen naar Albertville en Grenoble.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739