vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies China aangepast

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen

Reisadvies China

Het ministerie voor buitenlandse zaken heeft gisteren het reisadvies voor China aangepast. In het reisadvies is de rubriek ‘Actualiteiten’ gewijzigd.

Op de website van BuZa staat de volgende tekst te lezen:

Actualiteiten

“Voor reizen in China dient men waakzaamheid te betrachten.

Het eerdere besluit van de Chinese overheid van juni 2012 om geen permits, noch visa af te geven aan buitenlanders die naar Tibet willen reizen is opgeheven. Het is op dit moment mogelijk om in groepsverband naar Tibet te reizen (of een individuele groep van 4 of 5 personen in bepaalde gevallen). De groep moet bestaan uit personen van dezelfde nationaliteit of deel zijn van dezelfde familie. Voor burgers van Noorwegen, Oostenrijk, Groot Brittannië en Korea is het niet mogelijk om naar Tibet te reizen. 

Reizigers met reisdoel Urumqi dienen rekening te houden met de mogelijkheid dat zij geconfronteerd zullen worden met veelvuldige identiteits- en bagagechecks en het is niet ondenkbaar dat lokale autoriteiten de toegang tot bepaalde steden of gebieden zullen ontzeggen.”

Actuele reisadviezen China

Bezoek altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken voor de meest actuele reisadviezen voor je naar China reist: www.minbuza.nl/reizen-en-landen/reisadviezen

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739