vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche verzekeringen
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisverzekering Werelddekking, vanaf € 1,95 per dag

reisverzekering wereld Reisverzekering Werelddekking, vanaf € 1,95 per dagReisverzekering voor de gehele wereld, vanaf € 1,95 per dag. Ga je een verre reis maken? Dan heb je een reisverzekering met werelddekking nodig.

Een uitstekende reisverzekering met dekking voor de gehele wereld sluit je hier af in slechts een paar stappen. Je hebt de keuze uit de wereldpolis van de Europeesche, Mondial Assistance of Unigarant. Je kunt zelf de premie berekenen en de verzekering afsluiten. Je ontvangt direct je reisverzekering per e-mail.

Reisverzekering Wereld

Werelddekking betekent dat het dekkingsgebied van je reisverzekering alle landen in de wereld omvat. Je bent dus waar ook ter wereld verzekerd. De meeste reisverzekeringen hebben standaard Europadekking. Wanneer jij echter van plan bent om buiten Europa te gaan reizen, bijvoorbeeld naar Australië, Zuid-Amerika of Indonesië, dan moet je jouw reisverzekering uitbreiden met werelddekking.

Verschil Europadekking en werelddekking

De meeste reisverzekeraars verstaan onder Europa: alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden.

Ga je op reis buiten de bovengenoemde landen? Dan moet je jouw reisverzekering uitbreiden met werelddekking.

Kortlopende reisverzekering met werelddekking

Ga je slechts af en toe op vakantie, of maak je een korte reis? Dan is de Kortlopende Reisverzekering met werelddekking van Mondial Assistance, een prima keuze. Mondial Assistance heeft de kennis en ervaring om jou waar ook ter wereld te helpen bij problemen. Wanneer je vaker op vakantie gaat, kun je het beste een Doorlopende Reisverzekering met werelddekking afsluiten.

Wat kost een kortlopende wereld reisverzekering?

De premie voor een reisverzekering wereld bedraagt € 0,80 per persoon per dag. Bij Reisverzekeringblog, heb je de mogelijkheid om drie verschillende kortlopende reisverzekeringen met werelddekking af te sluiten. In de onderstaande tabel staan de premies:

Premie Kortlopende reisverzekering per persoon per dag

Verzekeraar

Basispremie

Werelddekking

Totaal

Europeesche € 1,15 € 0,80 € 1,95
Mondial Assistance € 1,45 € 0,80 € 2,25
Unigarant (garant) € 1,40 € 0,80 € 2,20

Reisverzekering met werelddekking afsluiten

Voor je een reisverzekering afsluit, kun je eerst zelf de premie berekenen. Je bepaalt zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Kijk en vergelijk:

button europ Reisverzekering Werelddekking, vanaf € 1,95 per dag  button mondial1 Reisverzekering Werelddekking, vanaf € 1,95 per dag  button unigarant Reisverzekering Werelddekking, vanaf € 1,95 per dag

Doorlopende reisverzekering met werelddekking

Natuurlijk kun je ook overwegen om een doorlopende reisverzekering met werelddekking af te sluiten. Een doorlopende wereld reisverzekering is vooral handig wanneer je meerdere keren per jaar op reis gaat. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie of wat langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd, maar de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Dat is handig omdat je niet steeds apart een reisverzekering hoeft af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd. Meer informatie: www.reisverzekeringblog.nl/doorlopende-reisverzekering

Overige reisverzekeringen met werelddekking

Ga je naar het buitenland om te werken of te studeren? Ga je een jaar backpacken? Dan zijn er speciale reisverzekeringen met werelddekking. Zoals de Globetrotter reisverzekering van Mondial Assistance.

Heb je een vraag over een reisverzekering met werelddekking of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op:

Reisverzekering Blog

Telefoon 055-5400408

Of stuur een email:

contact Reisverzekering Werelddekking, vanaf € 1,95 per dag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *