vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende reisverzekering – vanaf € 1,60 per maand!

doorlopende reisverzekering1 Doorlopende reisverzekering  vanaf € 1,60 per maand!

Doorlopende reisverzekering

Ga je wat vaker per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering het meest voordelig. 

Je betaalt slechts eenmaal poliskosten en je vergeet niet meer om een reisverzekering af te sluiten. Eventueel uit te breiden met een doorlopende annuleringsverzekering. Handig en voordelig!

Het hele jaar door verzekerd

We komen al snel aan de genoemde 16 tot 21 dagen per jaar. De zomervakantie, wintersport en een weekendje weg zijn bij elkaar al snel meer dan drie weken vakantie per jaar. Het gemakkelijke van een doorlopende reisverzekering is dat je niet bij iedere vakantie aan het afsluiten van een reisverzekering hoeft te denken.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger dan een aantal aflopende reisverzekeringen. Je betaalt dan ook maar één keer poliskosten. Je hebt al een doorlopende reisverzekering (basisdekking) vanaf € 1,60 per maand.

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je vaker per jaar op vakantie? Sluit dan hier een doorlopende reisverzekering af. Dat kan voordelig en het is zo geregeld. De premies bedragen, per maand (Europadekking):

Bij ReisverzekeringBlog kun je zelf eenvoudig een doorlopende reisverzekering van de Europeesche of Unigarant vergelijken en daarna afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Maak hier je keuze:

europeesche button Doorlopende reisverzekering  vanaf € 1,60 per maand! unigarant button Doorlopende reisverzekering  vanaf € 1,60 per maand!
 • Europeesche: Altijd een wintersport reisverzekering op maat.
 • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
 • De Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.
 • Premie berekenen en direct afsluiten.
 • Dekkingsoverzicht en voorwaarden Europeesche.
 • Unigarant: Hulpverlening ANWB Alarmcentrale.
 • Digitaal invulbaar schadeaangifteformulier.
 • Reis Garant Plan: eerste jaar nieuwwaardedekking.
 • Gunstige premie en goede voorwaarden.
 • Dekkingsoverzicht en voorwaarden Unigarant.

Partner en/of kinderen meeverzekeren

Het is mogelijk om ook je partner en/of kinderen mee te verzekeren op dezelfde polis. Vaak is dit gunstiger dan dat zij ieder apart een reisverzekering moeten afsluiten. Ook wanneer zij zonder jou op vakantie gaan, kunnen zij gebruik maken van deze doorlopende reisverzekering. Er zijn echter wel verschillen tussen de voorwaarden waaronder je de kinderen mee mag verzekeren. De ene reisverzekeraar stelt als eis dat een kind inwonend moet zijn, terwijl bij de andere reisverzekeraar een studerend kind dat uitwonend is ook nog meeverzekerd kan worden.

Maximum aantal vakantiedagen

Iedere doorlopende reisverzekering kent een maximaal aantal vakantiedagen per jaar. Hoeveel dagen dit zijn, verschilt per reisverzekeraar. Bij sommige reisverzekeraars is het mogelijk het maximum aantal aaneengesloten reisdagen te verhogen tegen een premietoeslag.

Geheel aan te passen aan jouw reisgedrag

De doorlopende reisverzekering is geheel aan te passen aan je eigen wensen met de aanvullende dekkingen. Indien je met de auto op vakantie gaat is het bijvoorbeeld verstandig een aanvullende verzekering af te sluiten voor pechhulp. Probeer voordat je vertrekt altijd de polis van je reisverzekering nog eens door te nemen. Misschien dacht je bij het afsluiten van je doorlopende reisverzekering nooit op wintersport te gaan en heb je geen wintersportdekking afgesloten. Wanneer je plots besluit om toch op wintersportvakantie te gaan, kun je de doorlopende reisverzekering eenvoudig aanpassen. Neem contact op met je reisverzekeraar om op je doorlopende reisverzekering alsnog de wintersportdekking op te nemen.

Dekking van de doorlopende reisverzekering

Doorgaans zijn de volgende rubrieken standaard meeverzekerd bij een doorlopende reisverzekering:

De standaarddekking van een doorlopende reisverzekering verschilt per reisverzekeraar. Sommige reisverzekeraars bieden een doorlopende reisverzekering bijvoorbeeld aan inclusief een wintersportdekking, bij een andere reisverzekeraars dien je de wintersportdekking weer apart af te sluiten. Zet je wensen wat betreft je doorlopende reisverzekering eventueel op papier en vergelijk vervolgens welke reisverzekeraar aan jouw wensen voldoet. Let echter wel op en kies niet altijd de goedkoopste reisverzekering. Een lagere premie gaat veelal gepaard met een lagere dekking. Kijk dus ook goed naar welke bedragen die de reisverzekeraar uitkeert in geval van schade.

Alarmcentrale 24/7 bereikbaar

Bij problemen tijdens je vakantie kun je altijd een beroep doen op de Alarmcentrale van je reisverzekeraar. De hulpverleners staan 24/7 voor je klaar en je wordt geholpen in je eigen taal. Zorg tijdens je vakantie dus altijd dat je het telefoonnummer van de Alarmcentrale binnen handbereik hebt.

Een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Bij ReisverzekeringBlog kun je zelf eenvoudig een doorlopende  reisverzekering van de Europeesche of Unigarant afsluiten.

Vragen?

Heb je een vraag over doorlopende reisverzekeringen of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op:

Reisverzekering Blog

Telefoon 055-5400408

Of stuur een email:

info@reisverzekeringblog.nl