vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Au Pair Verzekering

Au Pair Verzekering

Au Pair Verzekering

Een Au Pair neemt een stukje zorg voor je dierbaarste bezit uit handen, daarom zorg je natuurlijk ook goed voor haar. Met de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance bied je haar de ideale verzekering voor haar verblijf in Nederland en dat voor slechts € 36,76 per maand.

Let op: ga je zelf als Au Pair in het buitenland werken? Kies dan voor de Globetrotter Verzekering.

Perfecte verzekering voor Au Pairs in Nederland

De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance kan voor minimaal 3 maanden tot maximaal 18 maanden worden afgesloten voor Au Pairs tot en met 30 jaar. Als gastgezin zorg je er met deze verzekering voor dat je Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland perfect is verzekerd. En dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!

Let op: Deze verzekering kan alleen door het gastgezin van de Au Pair worden afgesloten.

Wat kost de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance?

De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance kost hier slechts  € 36,76 per maand. Je kunt de verzekering afsluiten voor minimaal 3 maanden en maximaal 18 maanden. De Au Pair moet tijdens het afsluiten van deze verzekering jonger zijn dan 31 jaar en de verzekering kan alleen worden afgesloten door het gastgezin. Sluit nu af en ontvang de polis direct per e-mail!

Wat dekt een Au Pair Insurance?

Alle belangrijke zaken zijn standaard meeverzekerd op een Au Pair Verzekering. Denk daarbij aan:

 • S.O.S.-kosten (o.a. extra reis- en verblijfskosten ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden en repatriëringkosten);
 • Reisongevallen;
 • Reisbagage;
 • Medische kosten;
 • Herkomst Ziektekostenverzekering (tussentijds bezoek in land van herkomst, maximaal 21 dagen);
 • Vakanties met én zonder gastgezin;
 • Aansprakelijkheidsverzekering;
 • Wintersport en duiken.

Wintersport en duiken zijn standaard verzekerd bij de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance. De dekking kan tegen 10% premietoeslag worden aangevuld met bijzondere sporten. Bijzondere (winter)sporten zijn onder andere: abseilen, bergbeklimmen, bobsleeën, bungee-jumping, deltavliegen, free-style skiën, hanggliding, heli-skiën, klettern, off-piste skiën, para-skiën, parachutespringen, speleologie beoefenen, ultralight vliegen, (steile)wand klimmen, ijsklimmen, zweefvliegen.

Let op: Als een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt, moet zij volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB) beschikken over een Nederlandse basis zorgverzekering. Bij de Sociale Verzekeringsbank kun je navragen of een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt.

Dekkingsoverzicht Au Pair Verzekering

Kies het juiste dekkingsgebied voor je Au Pair Verzekering

Kies bij dekkingsgebied voor Europa als het land van herkomst van verzekerde binnen Europa ligt. Kies bij dekkingsgebied voor Wereld als het land van herkomst van verzekerde buiten Europa ligt.

Tip: De Au Pair Insurance biedt ook dekking wanneer je de au pair mee op vakantie neemt. Houdt bij het kiezen van het dekkingsgebied daarom niet alleen rekening met het land van herkomst, maar ook met de vakantiebestemming.

Ook vakanties en tussentijds bezoek naar land van herkomst verzekerd

Ga je als gastgezin op vakantie en neem je jouw Au Pair mee? Dat is met de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance geen probleem. De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance biedt namelijk ook dekking als je Au Pair met je meereist op vakantie. Uiteraard is je Au Pair ook verzekerd als zij zelf op vakantie gaat binnen het dekkingsgebied (Europa/Wereld). Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

Extra Service: de Reisarts van Allianz Global Assistance

Een vreemd land en een vreemde taal. Gelukkig kunnen Au Pairs die ziek zijn of een medische vraag hebben contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance. De Reisarts kan in 6 verschillende talen alle medische vragen beantwoorden. Grote kans dat de Au Pair in haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

Voordelen Allianz Global Assistance

 • Gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
 • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp

Je wilt graag de zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners ben je altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je in het Nederlands word geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Snelle afhandeling van schade

Schade tijdens je vakantie is altijd vervelend. Dus wil je dat je schademelding snel word afgehandeld. Allianz Global Assistance streeft er naar je schade aangifte binnen tien werkdagen af te handelen. Het kan nog sneller indien je online je schade meld. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je schade aangifte binnen vijf werkdagen afgehandeld is.

Allianz Group

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 34 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739