vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance: premie berekenen en afsluiten

logo-Allianz-Global-AssistaBereken hier de premie voor een reisverzekering of annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.  Je kunt daarna eenvoudig de verzekering afsluiten. De polis en de voorwaarden ontvang  je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Allianz Global Assistance is daarnaast al twee keer door reisagenten gekozen tot Nederland’s beste Reisverzekeraar tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Jongeren- en studentenkorting

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren en studenten tot 27 jaar. Sluit je de Comfort of Premium variant af? Dan ontvang je 15% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn.

Ook op de Globetrotter Verzekering krijgen jongeren onder de 27 jaar korting bij Allianz Global Assistance. Dat is standaard 10% korting op de gehele premie. Deze korting wordt zelfs 15% als je bij Bagage de Comfort of Premium dekking afsluit. Dit scheelt je al snel enkele tientjes.


Kortlopende reisverzekering

Kortlopende Reisverzekering

Uitstekende reisverzekering voor het hele gezin. Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking.

√  Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.
√  Uitgebreide vergoeding van medische kosten.
√  Kinderen t/m 4 jaar gratis meeverzekerd.
√  Bijzondere sporten en wintersport mee te verzekeren.
√  Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Premie Kortlopende Reisverzekering: v.a. € 1,40 p/d (EU-dekking).

premie berekenen Kortlopende reisverzekering afsluiten Kortlopende reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering.

√  Keuzevrijheid: door jou op maat te maken
√  Eigen alarmcentrales: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval
√  Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands
√  Schade online melden: vijf werkdagen afgehandeld
√  Ideale aanvulling: Doorlopende Annuleringsverzekering

Premie Doorlopende Reisverzekering: v.a. € 1,24 per maand met jongerenkorting (Europadekking).

premie doorlopende reisverzekering afsluiten doorlopende reisverzekering

Verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie. Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

√  Verzekerd bij annulering en vertraging.
√  Met Dubbel-Zeker variant volledige reissom vergoed.
√  Ook dekking voor samengestelde reizen mogelijk.
√  Handig: bespaar geld en sluit ook direct een reisverzekering af.

Premie Kortlopende Annuleringsverzekering: 5,5% van de reissom.


Globetrotter Verzekering

Speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werken in het buitenland. De vernieuwde Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Je mag ook werken tijdens je reis met deze verzekering. Voor gevaarlijk werk geldt een premie-toeslag. Je kunt deze verzekering afsluiten met een volledige dekking voor ziektekosten in het buitenland, bijvoorbeeld omdat je jouw basis zorgverzekering in Nederland opzegt. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd. Al vanaf € 0,28 per dag!

√  Studeren, reizen en werken; kies zelf je dekking.
√  Tot 15% korting voor jongeren onder 27 jaar.
√  Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service, Reisarts en Inentingsadvies.
√  Laptop en iPad goed verzekerd.
√  Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.
√  Ook dekking bij tussentijds verblijf in Nederland (maximaal 21 dagen).

Premie Globetrotter Verzekering: v.a. € 0,28 per dag.


Adventure & Survival Verzekering

Adventure & Survival Verzekering

Alle risico´s van survival en extreme sporten zijn standaard verzekerd, evenals reisongevallen. Je gaat een avontuurlijke reis maken? De Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale outdoor verzekering voor de avontuurlijke vakantieganger. De Adventure & Survival Verzekering kan zowel individueel als voor groepen worden afgesloten.

√  De ideale reisverzekering voor de outdoor vakantieganger.
√  Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
√  Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
√  Aansprakelijkheidsdekking is meeverzekerd.

Premie Adventure & Survival Verzekering: v.a. € 1,80 p/d (Europadekking).


PechhulpPechhulp Verzekering

Pech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met de Pechhulp Verzekering kan je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Wanneer je pech krijgt, staat het netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is onze Pechhulp kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Profiteer van de scherpe premie en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance!

√  Betrouwbaar, ruim 2,5 miljoen auto’s en motoren vertrouwen op Allianz Global Assistance.
√  Premie al vanaf € 2,06 per maand.
√  Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp.
√  Inclusief vervangend vervoer.
√ All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten.

Premie Pechhulp Verzekering inclusief vervangend vervoer v.a. € 2,06 p/m.


Eigen Risico Verzekering Autohuur

De Eigen Risico Verzekering is de ideale verzekering als je een auto, motor of camper huurt. Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkom je dat je voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet je dus altijd van een onbezorgde (auto)reis, zowel in het binnen- als buitenland.

√  Verzekerd in Nederland en het buitenland.
√  Eigen risico én borg zijn verzekerd.
√  Scherpe premie.
√  Snelle en eerlijke schadebehandeling.

Premie Eigen Risico Verzekering Autohuur v.a. € 4,55 per dag.


Au Pair Insurance

Speciale reisverzekering voor buitenlandse Au Pairs die naar Nederland komen. Naast je gezin heb je een druk sociaal leven en een carrière die veel van je vraagt. Eigenlijk kom je telkens tijd tekort. Een buitenlandse Au Pair kan in die situatie uitkomst bieden. Bovendien is een Au Pair goed voor de ontwikkeling van je kinderen; ze maken kennis met een andere cultuur. Een Au Pair neemt een stukje zorg voor je dierbaarste bezit uit handen, daarom zorg je natuurlijk ook goed voor haar. Met de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance bied je haar de ideale verzekering voor haar verblijf in Nederland.

“Ga je zelf als Au Pair in het buitenland werken? Neem dan de Globetrotter Reisverzekering”

√  Perfecte reisverzekering voor Au Pairs in Nederland.
√  Ook vakanties en tussentijds bezoek naar land van herkomst verzekerd.
√  Extra service: de Reisarts van Allianz Global Assistance.
√  Complete dekking tegen aantrekkelijke premie.

Premie Au Pair Verzekering: v.a. € 36,76 per maand.


Ticket Annuleringsverzekering

Reizigers boeken steeds vaker een los ticket in plaats van een complete pakketreis. Speciaal voor deze groep reizigers heeft Allianz Global Assistance de Ticket Annuleringsverzekering geïntroduceerd. Deze verzekering is speciaal voor reizigers die geen pakketreis boeken, maar alleen voor vervoer per vliegtuig, bus, trein of ferry kiezen. De verzekering dekt de annuleringskosten die in rekening worden gebracht als je onverwacht noodgedwongen toch je reis moet annuleren.

√  Uitstekende annuleringsverzekering voor geboekte tickets (vliegtuig, boot, bus, trein, etc.).
√  De maximale reissom is € 2.000,- per persoon en € 10.000,- per boeking.
√  Vergoedt ook de annuleringskosten van meereizende gezinsleden.
√  Lage vaste premie.

Premie Ticket Annuleringsverzekering: € 24,95 voor Europadekking en € 39,95 voor werelddekking per persoon (inclusief poliskosten en assurantiebelasting).


Travel Risk Insurance

Complete reis- en annuleringsverzekering voor familie, vrienden of partners, die voor hun vakantie naar Nederland komen. Ook geschikt voor een visumaanvraag (Schengen- of toeristenvisum). Deze verzekering is alleen af te sluiten voor personen jonger dan 70 jaar. De Travel Risk Insurance heeft een uitgebreide dekking zoals: SOS-kosten, medische kosten en repatriëring. Er is een Europadekking voor personen uit Europa die ook reizen binnen Europa. En een Werelddekking voor personen van buiten Europa of die reizen buiten Europa. De maximale reisduur van de Travel Risk Insurance is 90 dagen. Eigen risico geneeskundige kosten € 45,-

√  Uitstekende reisverzekering voor buitenlanders of Nederlanders in het buitenland.
√  Geschikt voor het aanvragen van een Schengenvisum.
√  Medische kosten gedekt tot € 30.000,-
√  Uit te breiden met dekking voor wintersport en bijzondere sporten.
√  Annuleringsverzekering als optie (mits de reis bij een Nederlandse touroperator is geboekt),

Premie Travel Risk Insurance: v.a. € 2,00 p/d voor Europadekking en € 3,00 p/d voor werelddekking.


Groepsreisverzekeringgroepsreisverzekering

De groepsreisverzekering biedt dekking in heel Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld schoolreisjes, bedrijfuitjes, busreis of familie-uitstapje. De deelnemers zijn verzekerd voor S.O.S.-kosten, reisongevallen, medische kosten en aansprakelijkheid.

√ Uitstekende verzekering voor groepsreizen, schoolreisjes, etc.
√  Wereldwijde hulp, 24 uur per dag.
√  Aansprakelijkheid van deelnemers is meeverzekerd.
√  Uit te breiden met reisbagage, wintersport of langlaufen.

Premie groepsreisverzekering v.a. € 0,23 per persoon per dag voor Europadekking.

Het afsluiten van een Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance gaat eenvoudig en snel. Je hebt dezelfde dag de polis nog in huis.

  1. Neem contact met ons op: 055 540 04 08 of stuur een e-mail naar info@reisverzekeringblog.nl
  2. Wij sturen je per e-mail een aanvraagformulier toe.
  3. Je stuurt het aanvraagformulier per e-mail retour.
  4. Wij maken de polis op, deze ontvang je dezelfde dag via de e-mail.

Doorlopende zakenreisverzekeringdoorlopende-zakenreisverzekering

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is de ideale verzekering voor iedereen die regelmatig op zakenreis gaat. Je kunt je als zakelijke reiziger volledig richten op het doel van de reis en erop vertrouwen dat de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld klaar staat wanneer dat nodig is. In nood, maar ook bij minder spoedeisende, reisgerelateerde vragen. 

√  Maatwerk, een verzekering die past bij jouw wensen.
√  Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener.
√  Handige extra diensten: Persoonlijke Reisassistent & Geld Service.
√  Mogelijkheid om privéreizen ook te verzekeren.
√  Extra zekerheid met de Assistant Services.

Premie Doorlopende Zakenreisverzekering: v.a. € 2,50 p/m (Europadekking). 

Premie Doorlopende Zakenreisverzekering Afsluiten Doorlopende Zakenreisverzekering

Collectieve zakenreisverzekeringCollectieve-zakenreisverzekering

De Collectieve Zakenreisverzekering zorgt er voor dat alle medewerkers van je bedrijf uitstekend verzekerd zijn tijdens zakelijke reizen. De verzekering wordt afgesloten voor het werkelijk aantal reisdagen. Standaard zijn werkzaamheden van commerciële, administratieve of toezichthoudende aard verzekerd. Werkzaamheden met een verhoogd risico, zoals bijvoorbeeld werk in de bouw, zijn tegen een toeslag mee te verzekeren.

√  Premie per reisdag.
√  Ook voor buitenlandse werknemers in Europa.
√  Werk met verhoogd risico mee te verzekeren.
√  Ook voor privé-reizen.
√  Geen lastige naverrekening.

Premie Collectieve Zakenreisverzekering: v.a. € 250,- per jaar (Europadekking). 

Premie Collectieve Zakenreisverzekering Afsluiten Collectieve Zakenreisverzekering

Wie is Allianz Global Assistance?

Allianz Global Assistance is de nieuwe naam voor Allianz Global Assistance (voorheen ELVIA Verzekeringen). Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Group, wereldwijd de grootste hulpverlener en reisverzekeraar. Bij de Allianz Global Assistance Group werken bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 34 landen.

Allianz Global Assistance staat voor professionele wereldwijde hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week. In Nederland verzorgt Allianz de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 1,9 miljoen auto’s.

Video Allianz Global Assistance

Bekijk hier een video van Allianz Global Assistance:

Reisverzekeringen van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is een specialist in reisverzekeringen. De verschillende typen verzekeringen kunnen daardoor altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen voordelig gecombineerd worden.

Voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering

• Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
• De grootste reisverzekeraar ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
• Een reisverzekering voor iedere situatie en ieder individu of groep.
• Eigen alarmcentrales in 28 landen en 10.000 medewerkers wereldwijd.
• Snelle en eerlijke schadeafhandeling (online binnen vijf werkdagen).
• Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en printen.

De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance kun je afsluiten via ReisverzekeringBlog.nl

Heb je een vraag over reisverzekeringen of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op:

Reisverzekering Blog

Telefoon 055-5400408

Of stuur een email:

contact Contact