vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende Zakenreisverzekering v.a. € 2,50 per maand

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig op zakenreis gaat! Deze reisverzekering is speciaal afgestemd op de zakelijke reiziger. Zo ben je tijdens iedere zakenreis goed verzekerd en krijg je direct professionele hulp bij vragen of problemen waar ook ter wereld.

doorlopende-zakenreisverzekeringAl vanaf € 2,50 ben je in heel Europa verzekerd voor SOS-kosten en hulpverlening, dit kan je uitbreiden met dekkingen die jij belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage, medische kosten, rechtsbijstand, enz.

Doorlopende Zakenreisverzekering voor ondernemers en zakenmensen die veel reizen

Ben je zakenman of werknemer van een bedrijf en reis je voor je werk regelmatig naar het buitenland? Dan is de Doorlopende Zakenreisverzekering de geschikte keuze. Een annuleringsdekking kan je extra meeverzekeren. Mocht je zakenreis niet doorgaan door persoonlijke omstandigheden die onder de dekking valt, dan worden de kosten hiervoor vergoed en dat is wel zo prettig.

Een Doorlopende Zakenreisverzekering is vooral handig, omdat veel zakenreizen op het laatste moment gepland worden. Uit onderzoek is gebleken dat het afsluiten van een zakenreisverzekering nogal eens vergeten wordt. Vooral omdat je als zakenreiziger veel moet regelen en voornamelijk druk bent met het voorbereiden van je zakenreis. Daarom is een Doorlopende Zakenreisverzekering een prettig idee, zeker wanneer je ook nog eens kostbare apparatuur meeneemt, zoals een smartphone, laptop of presentatiemiddelen, want deze zijn natuurlijk meeverzekerd.

Met de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance ben je het hele jaar door, wereldwijd, uitstekend verzekerd. Niet alleen jezelf, ook een meereizende zakenpartner of assistent van hetzelfde bedrijf.

Zekerheid van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener

Allianz Global Assistance is met eigen alarmcentrales in 34 landen, ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. Met een internationaal netwerk van meer dan 400.000 hulpverleners is de beste hulp in nood altijd binnen handbereik. En natuurlijk krijg je in nood altijd een Nederlands sprekende hulpverlener aan de telefoon, 24/7.

Premie doorlopende zakenreisverzekering

De premie voor een doorlopende zakenreisverzekering is bijzonder gunstig. Je hebt al een doorlopende zakenreisverzekering vanaf € 2,50 per maand. Je bent dan in heel Europa verzekerd voor SOS kosten en hulpverlening. S.O.S. Hulpverlening geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid.

Natuurlijk kan je deze basisdekking uitbreiden met onderdelen die jij belangrijk vindt. Zo heb je altijd een dekking op maat, zoals je zelf wilt. Hieronder zie je premies en de aanvullende dekkingen die je kan meeverzekeren op de Doorlopende Zakenreisverzekering:

Maandpremie Doorlopende Zakenreisverzekering en uitbreidingen

S.O.S. Hulpverlening € 2,50
Ongevallen (Comfort) € 1,04
Bagage (Comfort) € 3,75
Medische Kosten (Comfort) € 2,08
Rechtsbijstand € 0,50
Werelddekking € 1,25
Uitgebreide zakelijke uitrusting € 2,92
Meereizend Assistent € 1,67
S.O.S. Autohulp € 1,25
Zakelijke annulering € 2,08
SMS Assistent Gratis
Luggage Assistent Gratis
Privé-reizen meeverzekeren € 2,23
Wintersport en bijzondere sporten € 0,83
Doorlopende annuleringsverzekering privé-reizen € 3,46

Premies zijn exclusief assurantiebelasting

Een zakenreisverzekering die past bij jouw wensen

De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is helemaal naar eigen wens samen te stellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. En omdat de verzekering beschikbaar is in een Comfort en Premium variant betaal je precies voor de dekkingen die passen bij jouw reisgewoonten. Je hebt de keuze uit de volgende dekkingen:

Zakelijke dekkingen algemeen

 • S.O.S. Hulpverlening (standaard)
 • Ongevallen: Comfort of Premium
 • Bagage: Comfort of Premium
 • Medische Kosten: Comfort of Premium
 • Rechtsbijstand

Zakelijke dekkingen aanvullend

 • Werelddekking
 • Uitbreiding zakelijke uitrusting
 • Meereizend Assistent
 • S.O.S. Autohulp
 • Zakelijke annulering
 • SMS Assistant
 • Luggage Assistant
 • Beroepsrisico: Commercieel, Administratief, Toezichthoudend of anders
 • Privéreizen meeverzekeren

S.O.S. Hulpverlening

S.O.S. Hulpverlening is standaar gedekt op de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance en geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/levensgevaarlijke ziekte/overlijden van jezelf of van een 1e of 2e graad familielid.

Ongevallendekking

Deze dekking biedt een uitkering bij een ongeval, verzekerd p.p.:

 • Comfort: Overlijden: max. € 25.000,- Blijvende invaliditeit: max. € 75.000,-
 • Premium: Overlijden: max. € 50.000,- Blijvende invaliditeit: max. € 125.000,-

Bij uitvoering van wintersport of een bijzondere sport zijn de uitkeringen gemaximeerd tot:

 • Overlijden: € 10.000,-
 • Blijvende invaliditeit: € 25.000,-

Bagagedekking

Je hebt bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit Comfort of Premium dekking, verzekerd p.p.:

Comfort:

 • Verzekerd bedrag: max. € 3.500,-
 • Laptop, i-pod, smartphone, etc.: max. € 1.750,-
 • Overige bagage (per item): max. € 500,-
 • Eigen risico: € 50,-

Premium:

 • Verzekerd bedrag: max. € 5.000,-
 • Laptop, i-pod, smartphone, etc.: max. € 3.500,-
 • Overige bagage (per item): max. € 1.000,-
 • Eigen risico: Geen

Tip: Neem je tijdens je reis waardevolle zakelijke uitrusting mee? Kies dan ook voor de dekking Uitbreiding zakelijke uitrusting.

Medische kosten

Je hebt bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit Comfort of Premium dekking, verzekerd p.p.:

Comfort:

 • Medisch noodzakelijke kosten: volledig
 • Tandartskosten: max. € 500,-
 • Vergoeding krukken/rolstoel: max. € 250,-

Premium:

 • Medisch noodzakelijke kosten: volledig
 • Tandartskosten: max. € 750,-
 • Vergoeding krukken/rolstoel: max. € 350,-

Tip: Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.

Ga je op wintersport? Zorgverzekeraars vergoeden niet altijd de kosten van het vervoer per “banaan” of helikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Met de dekkingen Medische kosten en Wintersport en bijzondere sporten ben je hiervoor wel verzekerd.

Rechtsbijstand

Met deze dekking ben je verzekerd van juridische hulp in het buitenland. Verzekerd is:

 • Binnen Europa: Volledig
 • Buiten Europa: Tot maximaal € 50.000 (voor contractuele geschillen geldt een maximum van € 5.000)

Tip: Bij reizen binnen Europa met de auto adviseren wij je ook S.O.S. autohulp af te sluiten. Dan kun je in geval van pech of ongeval gebruik maken van rechtsbijstand.

Werelddekking

Standaard ben je bij de bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance verzekerd voor Europa, waaronder mede wordt verstaan de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Tevens is de verzekering geldig tijdens zeereizen tussen genoemde gebieden. Dit is uit te breiden met een dekking voor de gehele wereld

Tip: Kies je voor Werelddekking? Dan adviseren wij altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekeraar vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland. Ook zijn Medische kosten buiten Europa vaak hoger dan in Nederland.

Meereizend Assistent

Met deze dekking bij de doorlopende zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is de meereizende assistent ook verzekerd van alle gekozen dekkingen. Dit mag iedere reis een andere assistent zijn en hoeft niet genoemd te worden bij het afsluiten van deze verzekering. Dekking voor maximaal 1 assistent per reis.

S.O.S. Autohulp

Alleen geldig binnen Europa. De ideale aanvulling op je auto- en pechhulpverzekering met buitenlanddekking. Je hebt recht op hulp aan je auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer tot maximaal 30 dagen en €3.000 per polis, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand. In combinatie met je auto- of pechhulpverzekering heb je met S.O.S autohulp voldoende dekking voor gelijkwaardig vervangend vervoer. Let op: Alleen voor auto’s met een Nederlands kenteken.

Tip: Indien je nog geen pechhulpverzekering of –abonnement hebt, dan kun je deze bij Allianz Global Assistance afsluiten. Onze Pechhulp met buitenlanddekking is al beschikbaar vanaf € 4,83 per maand en daarmee goedkoper dan de traditionele aanbieders.

Zakelijke annulering

Dekking voor annulering van zakelijke reizen tot € 3.000,- per persoon per reis.

SMS Assistant

Bij dreigend gevaar in je reisgebied, wordt je hierover direct per SMS en/of e-mail op de hoogte gebracht. Vaak nog sneller dan radio of tv. Deze dekking is gratis voor alle verzekerden op de polis.

Luggage Assistant

Luggage Assistant vergroot de kans dat verloren bagage weer bij de eigenaar terugkomt. Dit kan eventueel anoniem. Als het nodig is wordt kosteloos een koerier ingezet.

 • Bij een Comfort dekking: Gratis in het eerste jaar voor de hoofdverzekerde. Daarna € 8,95 per jaar.
 • Bij een Premium dekking: Gratis gedurende de gehele looptijd van de verzekering voor de hoofdverzekerde.

Beroepsrisico

De zakenreisverzekering is ook van toepassing als tijdens de reis gewerkt wordt, zolang de werkzaamheden geen extra risico met zich meebrengen. Beroepen met een commercieel, administratief of toezichthoudend karakter zijn niet risicoverhogend. Het uitvoeren van andere werkzaamheden kan tegen een toeslag verzekerd worden.

Privé-reizen

Bij de doorlopende zakenreisverzekering is het ook mogelijk om privé-reizen mee te verzekeren. De gekozen dekkingen voor de zakelijke reizen gelden hiermee ook tijdens privé-reizen. Het is mogelijk om privé-reizen mee te verzekeren voor:

 • Hoofdverzekerde
 • Hoofdverzekerde + partner of kinderen
 • Hoofdverzekerde + partner en kinderen

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp voor de zakenreiziger bij ziekte en ongeval
Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en heeft eigen alarmcentrales wereldwijd. Daarnaast beschikt Allianz Global Assistance over een wereldwijd netwerk van hulpverleners. Allianz Global Assistance weet altijd of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Een prettige gedachte voor iedere zakenreiziger. Waar je als zakenman ook bent, indien je belt met Allianz Global Assistance word je 24 uur per dag, 7 dagen in de week in het Nederlands geholpen.

Een zakenreisverzekering met uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering
Als je zonder een zakenreisverzekering op reis gaat, kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten lopen snel op, zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoed je zorgverzekeraar de kosten die gangbaar zijn in Nederland. Het meerdere komt dan voor eigen rekening, je zadelt je bedrijf dan op met hoge kosten. Met de Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance worden al je onvoorziene medische kosten voor 100% vergoed. Wij adviseren altijd om medische kosten volledig mee te verzekeren. Bij sommige zorgverzekeraars valt alleen een recreatief verblijf in het buitenland onder de dekking van de zorgverzekering.

Beroepsrisico´s voor zakenreizigers zoals administratieve, commerciële en toezichthoudende werkzaamheden zijn meeverzekerd
Voor zakenreizen geldt dekking voor zover deze verband houden met administratieve, commerciële en/of toezichthoudende werkzaamheden. Werkzaamheden van andere aard zijn ook mogelijk, maar uitsluitend meeverzekerd indien dit uitdrukkelijk op de polis wordt vermeld. Informeer bij Reisverzekeringblog.nl naar de mogelijkheden.

Gratis betrouwbaar medisch advies in het Nederlands voor iedere zakenreiziger
Je bent op zakenreis in het buitenland en voelt je niet lekker. Dan heb je wellicht behoefte aan advies. De Reisarts van Allianz Global Assistance staat je dan telefonisch te woord. Mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpen we je graag: met professioneel inentingsadvies.

Schade tijdens je zakenreis? Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering
Een schade tijdens je zakenreis is vervelend. De kosten die je hebt gemaakt, wil je zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. Allianz Global Assistance bekijkt altijd de situatie waarin de schade is ontstaan en streeft er naar de schade aangifte binnen 10 werkdagen af te handelen. Je schade online melden gaat nog sneller. Allianz Global Assistance zorgt er dan voor dat je zakenreis schadeaangifte binnen 5 werkdagen is afgehandeld.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.
 • Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen over zakelijke reisverzekeringen?

Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringblog.nl of bel Reisverzekeringblog.nl in Apeldoorn: Telefoon 055 540 04 08 (kantooruren tijdens werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.