vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende Annuleringsverzekering Europeesche

Doorlopende Annuleringsverzekering Europeesche

Doorlopende Annuleringsverzekering Europeesche

Sluit hier zelf een Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche af. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Handig, voordelig en snel!

Doorlopende Annuleringsverzekering

Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. De doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens jouw vakantie. Wel zo makkelijk. De Doorlopende Annuleringsverzekering sluit je af voor een heel jaar. Handig als je vaker dan één keer per jaar op reis gaat!

Je kunt de Doorlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw reisstijl. Je hebt de keuze uit een basisdekking en drie uitbreidingen. Wil je een specifieke annuleringsreden laten opnemen in jouw verzekering? Klop dan ook gerust bij ons aan, wij verzorgen graag maatwerk.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met de doorlopende annuleringsverzekering ben je goed verzekerd, als je onverwachts jouw vakantie wilt annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Mis je een deel van jouw vakantie, bijvoorbeeld omdat je vliegtuig vertraging heeft? Dan ontvangt je van de Europeesche een vergoeding voor iedere dag dat je geen vakantie hebt kunnen vieren.

Annuleren als er iets onverwachts gebeurt

Als er iets onverwacht gebeurt waardoor je niet op vakantie kunt, dan kan je een beroep doen op de Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche, denk daarbij aan:

 • overlijden of ernstige ziekte van jezelf of een naast familielid;
 • medische noodzakelijke ingreep die ondergaan moet worden door jezelf, jouw partner of je kind;
 • overlijden of ernstig ziek worden van de persoon bij wie je zou verblijven;
 • complicaties bij een zwangerschap;
 • echtscheiding;
 • onverwachts ter beschikking krijgen van een huurwoning;
 • ernstige schade aan je huis of bedrijf;
 • onvrijwillige werkeloosheid na een vast dienstverband;
 • aangaan van een nieuw dienstverband na werkeloosheid;
 • onverwacht niet krijgen van een noodzakelijk visum;
 • diefstal of uitval van het voertuig waarmee je op reis zou gaan, binnen 30 dagen voor vertrek.

Voor een compleet overzicht van alle gedekte situaties dien je de voorwaarden door te lezen.

Voordelen Doorlopende Annuleringsverzekering Europeesche

 • Ook voor lastminuteboekingen;
 • Extra vergoeding bij vertraging van bus, trein of vliegtuig;
 • Allerlei annuleringsredenen meeverzekerd;
 • Speciale annuleringsredenen mee te verzekeren;
 • Met de uitbreiding Garantie-annulering de hele reissom terug.

Wat kost een Doorlopende Annuleringsverzekering?

Het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten kost je slechts € 5,30 per maand. Je bent dan voor € 1.500,-verzekerd per reis. Het maximum verzekerd bedrag per verzekering per jaar is € 6.000,- Hoger verzekerde bedragen kan natuurlijk ook. Maak hiervoor een vrijblijvende premieberekening.

 • Voor de ‘Garantie annulering’ betaal je € 6,- per maand.
 • De uitbreiding ‘Zaakwaarnemer’ kost € 2,80 extra per maand.
 • De uitbreiding ‘Samengestelde reis’ kost € 2,80 extra per maand.

Maandbetaling is mogelijk vanaf € 5,- per maand. Over de premie en de poliskosten betaal je 21% assurantiebelasting. De Europeesche draagt deze belasting af aan de Belastingdienst.

Doorlopende annuleringsverzekering afsluiten

Wil je weten wat een doorlopende reisverzekering van de Europeesche in jouw situatie kost? Maak hier een vrijblijvende premieberekening. Je kunt daarna de verzekering direct afsluiten:

 Doorlopende reisverzekering Europeesche
 • Eén keer regelen en al jouw vakanties zijn altijd verzekerd.
 • Lastminute-boekingen zijn ook meeverzekerd.
 • Je krijgt een extra vergoeding bij vertraging.
 • Met de uitbreiding Garantie-Annulering de hele reissom terug.
 • Lees hier de voorwaarden.

Uitbreiding Garantie-annulering

Waarom zou je betalen voor een vakantie die je niet hebt kunnen afmaken? Als je onverwacht eerder naar huis moet, vergoedt de uitbreiding Garantie-annulering de hele reissom. Ook de dagen die je er al op hebt zitten.

Uitbreiding Waarnemer

Als je wilt, kan je een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat hoeft niet degene te zijn die jouw zakelijke belangen behartigt. Dat kan ook iemand zijn die altijd op jouw huis past terwijl je op reis bent. Als de waarnemer iets overkomt, kan je ook jouw reis afzeggen of vroegtijdig afbreken. De ongebruikte reisdagen en de annuleringskosten van bijvoorbeeld het reisbureau worden dan vergoed. De naam van deze persoon moet bij de Europeesche bekend zijn.

Uitbreiding Samengestelde Reis

Steeds meer mensen stellen zelf een reis samen op internet. Men boekt het vliegticket, de huurauto en het vakantieverblijf los van elkaar. Als een van de onderdelen niet doorgaat, is dat met de uitbreiding Samengestelde Reis een gegronde reden om alle onderdelen van jouw reis af te zeggen.

Speciale annuleringsredenen meeverzekeren

Soms weet je van tevoren al dat je niet op reis wilt, bijvoorbeeld als de de Elfstedentocht doorgaat of als uw favoriete popgroep onverwachts naar Nederland komt. Dit soort speciale annuleringsredenen kan je bij de Europeesche meeverzekeren

Waarom Europeesche Verzekeringen?

De Europeesche maakt jouw verblijf nóg prettiger met de doorlopende reisverzekering. Daarmee ga je zo vaak als je wilt naar bijvoorbeeld de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Je hebt bovendien altijd een reisverzekering op maat en jouw kinderen zijn gratis meeverzekerd. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar. En bij bagageschade krijg je zelfs binnen twee dagen geld uitgekeerd. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

 • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
 • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
 • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
 • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
 • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.

Vragen?

Heb je een vraag over annuleringsverzekeringen of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.