vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Groeps- en schoolreisverzekering

Met een Groeps- & Schoolreisverzekering is de hele groep goed verzekerd.

Je gaat met een groep schoolkinderen of volwassenen op reis en jij hebt de leiding. Een hele verantwoordelijkheid. Voor de beste voorbereiding sluit je een passende reisverzekering af.

Met de Groeps- & Schoolreisverzekering is de hele groep goed verzekerd. Een geruststellende gedachte voor jezelf en de thuisblijvers.

Groepsreizen en schoolreisjes

Met de Groeps- en schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen zijn alle deelnemers aan groeps- of schoolreizen, tot een maximum van honderd volwassenen en/of kinderen, uitstekend beschermd. De verzekering biedt je de keuze uit een dekkingsgebied voor de Benelux of Europa. Een groepsreisverzekering is onder andere bestemd voor groepen kinderen en/of volwassenen die een dag of meer in groepsverband een uitstapje maken. Denk daarbij aan:

 • Bedrijfsuitje
 • Familie-uitje
 • Busreis
 • Verenigingsuitje
 • Schoolreis
 • Voetbalreis
 • Schoolkamp

Waarom een Groeps- en schoolreisverzekering?

Het organiseren en/of leiden van een groepsreis of schoolreis is een grote verantwoordelijkheid. Je wilt niets aan het toeval overlaten. Daarom sluit je een goede reisverzekering af. Met de Groeps- en schoolreisverzekering heb je de keuze uit twee combinaties:

Groeps- en schoolreisverzekering – Combinatie 1.
Alle deelnemers zijn standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten en aansprakelijkheid meeverzekerd.

Groeps- en schoolreisverzekering – Combinatie 2.
Zelfde dekking als combinatie 1, met een extra dekking voor verlies van bagage en schade als gevolg van bijzondere sporten.

Wat is er gedekt op een Groeps- en schoolreisverzekering?

Persoonlijke hulpverlening, extra reis- en verblijfskosten en rechtsbijstand worden altijd tegen kostprijs vergoed. Bij de andere dekkingen verschillen de verzekerde bedragen per gekozen combinatie.

Ook voor grote groepen

Je kunt de Groeps- & Schoolreisverzekering afsluiten voor grote en kleine groepen. Tot maximaal honderd deelnemers, inclusief alle leiders en begeleiders. Wil je meer mensen meeverzekeren? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van de Groeps- en schoolreisverzekering

We zetten nog even alle voordelen van de Groeps- en schoolreisverzekering nog even op een rijtje:

√ Eén verzekering voor groepen tot maar liefst 100 deelnemers.
√ Ook voor uitstapjes van 1 dag.
√ Professionele hulp bij pech of ongeval.
√ Dekking tegen hoge geneeskundige kosten in het buitenland.
√ Bagage en bijzondere sporten kan je meeverzekeren.
√ Dekkingsgebied is uit te breiden tot heel Europa.

Wat kost deze reisverzekering?

De premie van de Groeps- & Schoolreisverzekering begint bij € 10,- en is afhankelijk van het aantal deelnemers aan de reis. Je kunt zelf de premie online berekenen.

Hoe kan ik een Groeps- en schoolreisverzekering aanvragen?

Sluit hier een Groeps- en schoolreisverzekering van de Europeesche afEen Groeps- en schoolreisverzekering aanvragen kan simpel en snel via onze website. Klik op de button links of klik op deze link: Groeps- & Schoolreisverzekering.

Wil je eerst de voorwaarden lezen, dat kan hier: Dekkingsoverzicht en voorwaarden Groeps- & Schoolreisverzekering.

Waarom de Europeesche Verzekeringen?

Bij de Europeesche ben je verzekerd van kwaliteit en een efficiënte dienstverlening. De verzekerde staat centraal. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

 • Meer dan 90 jaar ervaring.
 • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
 • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
 • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
 • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

De reisverzekeringen van de Europeesche kun je via de website van ReisverzekeringBlog.nl.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: info@reisverzekeringblog.nl of bel 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.