vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlandse reisverzekering voor inwoners van Belgie

Nederlandse reisverzekering voor inwoners van belgie

Inwoners van België die een Nederlandse reisverzekering willen afsluiten, kunnen hier terecht. Je hoeft bij ons geen Nederlands ingezetene te zijn om en kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af te kunnen sluiten.

Met de reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance ben je uitstekend verzekerd tijdens je vakantie of reis. De doorlopende reisverzekering (budgetvariant) is zelfs door de Consumentenbond gekozen tot beste koop.

Reisverzekering voor Nederlanders en Belgen woonachtig in Belgie

Voor Nederlandse inwoners van België, kan het afsluiten van een reisverzekering lastig zijn. Niet bij ons. Dat geldt ook voor Belgen die de voorkeur geven aan een Nederlandse reisverzekering omdat deze meestal voordeliger en uitgebreider is. Indien Belgische klanten een reisverzekering met medische kostendekking willen afsluiten, moeten zij wel aangesloten zijn bij het Belgische Mutaliteits fonds of een Nederlandse Basis Ziektekostenverzekering bezitten.

Allianz Global Assistance: een uitstekende keuze!

Ook Nederlanders die in België wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Doorlopende reisverzekering al snel voordeliger

Het is voor Nederlandse inwoners van België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is erg gunstig al vanaf € 1,76 per maand. Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen op reis bent. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten door inwoners van België?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België wonen worden afgesloten:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.
  • Eigen Risico Verzekering Autohuur: Een huurwagen verzekering voor Belgen.

S.O.S. autohulp en pechhulp is alleen mogelijk met een Nederlands kenteken.

Hoe kan je een reisverzekering afsluiten?

Inwoners van België kunnen eenvoudig en snel een reisverzekering afsluiten op deze website Neem hiervoor contact op ons. Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Vragen?

Woon je in België en heb je een vraag over onze reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een email naar: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739