vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering: Deelname aan sportwedstrijden in het buitenland

Reisverzekering voor sportwedstrijden
Reisverzekering voor sportwedstrijden

Ga je naar het buitenland om deel te nemen aan sportwedstrijden? Neem dan contact met ons op als je daarvoor een reisverzekering wilt afsluiten. In vrijwel alle gevallen hebben wij een passende oplossing voor jou.

Je kan bij Allianz Global Assistance een reisverzekering afsluiten met een premietoeslag voor deelname aan sportwedstrijden en/of trainingskampen. Je kan daarnaast ook sportongevallen en je sportuitrusting meeverzekeren.

Je bent dan met deze reisverzekering uitstekende verzekerd, bijvoorbeeld voor hulpverlening van de alarmcentrale, repatriëring bij ziekte of overlijden, medische kosten (ziekenhuis, ambulancevervoer, artsen, medicijnen, etc.), reddings- en opsporingskosten, de kosten van een gedwongen langer hotelverblijf, verlies, diefstal en beschadiging van je bagage en/of sportuitrusting, etc. In de voorwaarden lees je waar nog meer voor verzekerd bent.

Voor welke wedstrijdsporten kan je een reisverzekering afsluiten?

Deelname aan een wedstrijdsport in het buitenland is meestal uitgesloten op een reisverzekering. Desondanks wil je natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Bij Allianz Global Assistance kan je een kortlopende reisverzekering afsluiten met dekking voor deelname aan wedstrijdsport.

Je kan een reisverzekering afsluiten voor deelname aan diverse sportwedstrijden zoals:

  • Wielersport (niet allee vormen van wielersport, informeer eerst)
  • Voetbal
  • Volleybal
  • Zeilen
  • Hardlopen (o.a. marathon)
  • Handbal
  • IJshockey

Let op: Vechtsporten, gemotoriseerde sporten en rugby zijn altijd uitgesloten op de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance. Zowel individueel als in wedstrijdverband. Mocht je een dergelijk sport gaan beoefenen dan kunnen wij je niet van dienst zijn.

Hoe kan ik een reisverzekering met dekking voor sportwedstrijden afsluiten?

Je kan een reisverzekering voor sportwedstrijden en/of trainingskampen afsluiten door contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail: naar info@reisverzekeringblog.nl of bel ons: 055-5400408 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Wij kunnen jou dan laten weten of de sport waar jij in wedstrijdverband aan gaat deelnemen verzekerd kan worden en welke premie daarvoor van toepassing is. Uiteraard is dit vrijblijvend en kan je daarna beslissen of je de reisverzekering daadwerkelijk wilt afsluiten.

Maatwerk reisverzekering bij sportwedstrijden

Het afsluiten van een reisverzekering voor wedstrijdsport in het buitenland, is maatwerk. Afhankelijk van het type wedstrijdsport wordt de premietoeslag bepaald. Je hoort dan van ons wat de premie voor de reisverzekering zal bedragen. Indien akkoord maken wij de polis voor je op en deze ontvang je per e-mail. Dat kan heel snel, tijdens werkdagen binnen 24 uur of dezelfde dag nog. De premie wordt via automatische incasso van je betaalrekening afgeschreven.

Kortlopende reisverzekering en wedstrijdsport

Wanneer je een kortlopende reisverzekering wenst af te sluiten met dekking voor wedstrijdsport, dan wordt over de gehele premie een toeslag berekend die afhankelijk is van de sport die beoefend wordt. Daarnaast is het mogelijk om ook een sport ongevallendekking mee te verzekeren.

Vragen?

Heb je nog vragen over een reisverzekering met dekking voor wedstrijdsport of wil je de premie weten? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail: naar info@reisverzekeringblog.nl of bel ons op: 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) .

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739