vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Ben je woonachtig in Duitsland, tot maximaal 100 km van de  Nederlandse grens, en heb je een (doorlopende) reisverzekering nodig? Dat is geen probleem. Via deze website kan je de gewenste reisverzekering snel en voordelig afsluiten.

Je hebt hier al een uitgebreide doorlopende reisverzekering met jongerenkorting: v.a. €1,90 per maand (Europadekking).

Allianz Global Assistance heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, maakt deel uit van de Allianz Group, en is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. In 2011 en 2013 is Allianz Global Assistance op de Vakantiebeurs in Utrecht gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Ook de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance vallen regelmatig in de prijzen, zoals ‘Beste Koop’ van de Consumentbond.

Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor Nederlanders in Duitsland

Voor Nederlanders die in Duitsland wonen, kan het afsluiten van een reisverzekering soms een probleem zijn. De meeste Duitse of Nederlandse reisverzekeraars accepteren geen Nederlanders die in Duitsland wonen. Bij ons is dit echter geen probleem. Wij kunnen Nederlanders die in Duitsland wonen een reisverzekering aanbieden. De enige voorwaarde is dat je niet meer dan 100 km van de Nederlandse grens af woont.

Wanneer je een Allianz Global Assistance reisverzekering afsluit, wordt op de polis een aantekening gemaakt. Op de polis komt een clausule te staan met de tekst dat “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en Duitsland”. Hiermee heb je als Nederlander die woonachtig is in Duitsland een polis die 100% gelijkwaardig is aan een normale reisverzekering.

Allianz Global Assistance: De beste keuze, ook wanneer je in Duitsland woont!

Nederlanders die in Duitsland wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd, plus een globaal netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp, waar ook ter wereld. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar je ook verblijft, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Voordelige doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in Duitsland ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering en een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een Budget doorlopende reisverzekering vanaf slechts €1,90 per maand.

De budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Een doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Duitsland is vrijwel altijd voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of langer dan twintig dagen wegblijft. Dat is al snel het geval. Denk aan je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Welke reisverzekeringen kun je afsluiten?

De volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die woonachtig zijn in Duitsland worden afgesloten bij Reisverzekeringkorting.nl:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Kortlopende Annuleringsverzekering: verzekerd tegen noodgedwongen annulering of voortijdige beëindiging van je vakantie.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.
  • Travel Risk Insurance: complete reis- en annuleringsverzekering voor familie of vrienden die voor hun vakantie naar Duitsland komen.

In Duitsland woonachtig? Sluit nu een reisverzekering af!

Ben je Nederlander, woon je op minder dan 100 km van de Nederlandse grens en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op: Stuur een email naar: info@reisverzekeringblog.nl en vraag naar de instructie voor het afsluiten van een reisverzekering wanneer je woonachtig in Duitsland bent. Bellen kan ook: 0031 (0) 55 540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen). Met deze instructie kan je zelf een reisverzekering online afsluiten. De polis ontvang je direct per e-mail.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739