vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeringen voor Nederlanders in België

Reisverzekeringen voor Nederlanders in België

Reisverzekeringen voor Nederlanders in België regel je hier snel en voordelig. Dat kan een doorlopende- of kortlopende reisverzekering zijn, dat maakt niet uit. Heb je een annuleringsverzekering nodig en woon je in België? Ook geen punt, wij helpen je.

Reisverzekeringen voor Nederlanders die in België woonachtig zijn

Wanneer je als Nederlander in België woont kan het zijn dat je toch graag een Nederlandse reisverzekering afsluit. Normaal gesproken kan dat niet omdat je voor een Nederlandse reisverzekering ook in Nederland ingeschreven moet staan. Bij Allianz Global Assistance is dat echter geen probleem. Wij kunnen Nederlanders die in België wonen diverse reisverzekeringen aanbieden. In dat geval wordt op de polis een aantekening gemaakt. Er komt een clausule te staan waarbij “Nederland”, gelezen dient te worden als: “Nederland en België”

Allianz Global Assistance: de beste keuze

Ook Nederlanders in België, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Doorlopende reisverzekering ook mogelijk

Wil je helemaal geen omkijken meer? Het is voor Nederlanders in België ook mogelijk om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De premie is gunstig. Je hebt al een doorlopende reisverzekering vanaf slechts € 1,76 per maand!

Welke reisverzekeringen kunnen worden afgesloten?

Onder andere de volgende reisverzekeringen kunnen door Nederlanders die in België wonen worden afgesloten:

  • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering: het hele jaar door en overal ter wereld goed verzekert, ongeacht het aantal keren dat je op vakantie gaat.
  • Globetrotter Reisverzekering: speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

In België woonachtig en een reisverzekering afsluiten?

Woon je in België en wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact op met ons. Stuur een email naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag naar de ‘instructie reisverzekering voor  Nederlanders in België’. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 (kantooruren op werkdagen).

Allianz Global Assistance: de beste keuze!

Ook Nederlanders die in België wonen, willen graag de zekerheid van de beste en grootste reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in achtentwintig landen wereldwijd, plus een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Je bent altijd verzekerd van de beste hulp. Ook is het prettig om te weten dat je altijd in het Nederlands word geholpen, waar ter wereld je ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Vragen?

Heb je vragen over reis- en annuleringsverzekeringen voor Nederlanders in België of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 0031 (0)55-5400408 of stuur een email: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739