vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Naar Rusland? Reisverzekering verplicht! Hier gratis verklaring!

Naar Rusland? Reisverzekering verplicht! Hier gratis verklaring!
Naar Rusland? Reisverzekering verplicht! Hier gratis verklaring!

Ga je naar Rusland? Een reisverzekering met dekking voor medische kosten is verplicht. Die kan je hier snel en voordelig afsluiten. Tevens verstrekken wij geheel gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Rusland zodat jij zonder problemen een visum kan aanvragen. 

Een reisverzekering voor Rusland van Allianz Global Assistance met werelddekking en medische kosten (verplicht) heb je voor € 2,65 per dag.

Visum voor Rusland aanvragen en reisverzekering

Iedereen die naar Rusland reist, moet een visum aanvragen. Bij een aanvraag voor een visum moet je tevens aantonen dat je verzekerd bent tegen ziektekosten in Rusland. Dat kan door bij je visumaanvraag een Engelstalige verklaring in te leveren. Deze verklaring moet je ook bij je hebben wanneer je door Rusland reist. De geldigheidsduur van de reisverzekering moet gelijk zijn aan de visumperiode.

Engelstalige verzekeringsverklaring

Let er altijd op dat expliciet op de verklaring moet worden vermeld dat de reisverzekering geldig is in de Russische federatie of wereldwijd. Een kopie van een verzekeringspasje is niet toegestaan. Onderaan deze pagina zie je een voorbeeld van de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz Global Assistance. Deze wordt door de Russische autoriteiten geaccepteerd.

Je moet eveneens kunnen aantonen dat de medische kosten door de verzekeraar worden vergoed. De dekking medische kosten valt over het algemeen niet onder de standaard dekking van een reisverzekering, maar dient aanvullend te worden afgesloten. Let hier dus goed op bij het afsluiten van een reisverzekering.

Hoe vraag je een Engelstalige verklaring voor Rusland aan?

Wie van plan is om naar Rusland te reizen, adviseren wij om bij ons een Engelstalige verklaring aan te vragen. Op deze verklaring staat waar je voor verzekerd bent en waar deze verzekering geldig is. Je kunt een Engelstalige verklaring bij ons aanvragen door een email te sturen naar: info@reisverzekeringkorting.nl onder vermelding van de N.A.W. gegevens en je Allianz Global Assistance polisnummer.

Heb je nog vragen over de verplichte reisverzekering voor Rusland? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen tijdens kantooruren: 055-5400408

Voorbeeld van een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Rusland:

Engelse-verklaring-Rusland1

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739