vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Savoie Mont Blanc investeert in skigebieden

Savoie Mont Blanc investeert in skigebieden

Het Franse Savoie Mont Blanc is met 111 wintersportplaatsen klaar voor de komst van sneeuwliefhebbers. Afgelopen seizoen is er voor ruim 179 miljoen euro in de skigebieden geïnvesteerd om wintersporters optimaal van dienst te kunnen zijn.

Nieuw op de skipiste

Een paar van de opvallendste vernieuwingen zijn te vinden in Morzine en Tignes. De lift van de Tovière, die Tignes met Val d’Isère verbindt, heeft door een investering van 15 miljoen euro een tweede jeugd gekregen. En de Prodains Express brengt wintersporters in slechts 4 minuten van Morzine naar Avoriaz.


Reisverzekeringblog.nl tip: Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten met wintersportdekking. Anders ben je niet verzekerd als je gered moet worden van een berghelling of met een banaan van de piste naar het dal moet worden vervoerd. Lees hier meer over een wintersport reisverzekering.


Veiligheid

Veiligheid staat voorop op de Franse skipiste. In totaal 8 filmclips en diverse afbeeldingen worden in verschillende wintersportplaatsen verspreid om skiërs bewust te maken van hun gedrag op de piste. Veel smartphone apps waaronder die van La Plagne bieden de skiër de mogelijkheid om met één druk op de telefoon hulp in te schakelen bij een ongeluk op de piste.

Meer informatie: www.savoie-mont-blanc.com

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739