vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Verzekerd op reis: sluit hier een reisverzekering van de Europeesche af

Verzekerd op reis
Verzekerd op reis

Ga je op reis? Sluit dan eerst reisverzekering en annuleringsverzekering van de Europeesche af. Gebeurt er iets onverwachts en heb je hulp nodig, dan kan je 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn.

Goed verzekerd op reis met een reis- en annuleringsverzekering van de Europeesche, zo laat je niets aan het toeval over.

Verzekeringen Europeesche online afsluiten

Een reisverzekering en/of annuleringsverzekering van de Europeesche sluit je hier eenvoudig zelf af op deze website. Je kiest eerst waarvoor je verzekerd wilt zijn en maakt een premieberekening. Daarna sluit je de reisverzekering af en je ontvangt de polis direct per e-mail.

Online een reisverzekering afsluiten kan hier zelfs vijf minuten voordat je vertrekt. Je hebt al een eenmalige (kortlopende) reisverzekering vanaf slechts € 0,92 per dag.

Kortlopende Reisverzekering Europeesche afsluiten

Met deze kortlopende reisverzekering ben je uitstekend beschermd tijdens je reis of vakantie. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om jouw in je eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor je vervoermiddel. De meest complete bescherming heb je met een Topdekking.

 • Zonder zorgen op vakantie.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
 • Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.
 • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
 • Europeesche Hulplijn en meer voordeel bij afsluiten.

Kortlopende Annuleringsverzekering Europeesche afsluiten

Met de Kortlopende Annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten. Standaard wordt bij annulering vóór vertrek de volledige reissom vergoed. Moet de reis voortijdig worden afgebroken, dan worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. Kies je voor Garantie-Annulering dan wordt bij het afbreken van de reis de hele reissom vergoed. Stel je jouw eigen reis samen door bijvoorbeeld afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie te regelen, dan geeft het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geen recht om de totale reis te annuleren. Dit risico is wel te verzekeren door middel van de uitbreiding Samengestelde reis.

 • Ook last-minute boekingen zijn gedekt.
 • Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren.
 • Samengestelde reis ook mee te verzekeren.
 • Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Lees de voorwaarden van de Europeesche

Het is belangrijk dat je zowel voor als na het afsluiten van een reisverzekering van de Europeesche, de voorwaarden, goed doorleest. Wellicht ook een aantal bijzondere voorwaarden. De dekking van de bijzondere voorwaarden is alleen geldig als deze op het polisblad staat en je daar premie voor betaald hebt. Om ervoor te zorgen dat je goed weet waar je wel en niet voor verzekerd bent, raden wij je aan de voorwaarden goed door te lezen.

Met een reisverzekering van de Europeesche goed verzekerd op reis

Hieronder leest u enkele tips en adviezen voor als je op reis gaat.

Gaat er iets mis op reis?
Dan kan je 24 uur per dag bellen met de Europeesche Hulplijn. Bel in ieder geval direct de Europeesche Hulplijn bij:

 • ziekenhuisopname;
 • ongeval of ziekte;
 • eerdere terugkeer.
 • pech met jouw auto, caravan of camper.

Noteer voordat je belt altijd de naam van de plaats waar je bent en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent. Houd ook jouw verzekeringspas en/of polis bij de hand.

Heb je een dokter nodig?
Bel dan met de Europeesche Hulplijn. Je wordt verwezen naar een betrouwbare dokter. Vraag de dokter altijd om een rekening waarop alle kosten apart vermeld zijn.

Extra kosten
Maak je onverwacht extra reis- en/of verblijfkosten? Bel dan altijd eerst de Europeesche Hulplijn.

Neem altijd een creditcard mee
Wil je op reis bijvoorbeeld een auto huren? Dan lukt dat vaak niet zonder creditcard.

Diefstal of verlies van bagage tijdens de reis?
Doe direct aangifte bij de plaatselijke politie en vraag een schriftelijk bewijs. Doe ook altijd aangifte bij de reisleiding of het hotel.

Schade aan bagage of bagage kwijt tijdens vervoer?
Vraag direct een schriftelijke verklaring van de vervoerder. Luchtvaartmaatschappijen hebben hiervoor een speciaal formulier: het ‘Property Irregularity Report’. Bewaar beschadigde artikelen tot de schade is afgehandeld.

Hoe claim je een bagageschade?
Neem contact op met de Europeesche op 020 – 651 5505 en jouw schade wordt direct afgehandeld. Uniek daarbij is dat je, naast een uitkering in geld, ook kunt kiezen voor een vervangend artikel tegen voordelige internetprijzen. Zorg dat je jouw verzekeringsbewijs (polis, boekingsbevestiging, pasje), nota’s, politierapporten en andere bewijsstukken bij de hand hebt als je belt.

Hoe claim je andere schades?
Heb je tijdens jouw reis, geneeskundige- of tandheelkundige kosten of extra reis- of verblijfkosten moeten maken? Meld dit dan bij de Europeesche met behulp van het schadeformulier. Je kunt dit formulier downloaden op www.europeesche.nl. Voor een snelle schadeafhandeling vraagt de Europeesche je de schade goed en volledig te omschrijven. Maar ook dien je alle originele rekeningen, garantiebewijzen, offertes, verklaringen of andere bewijzen mee te sturen.

Voordelen van de Europeesche reisverzekeringen

Bij de Europeesche ben je verzekerd van kwaliteit en een efficiënte dienstverlening. De verzekerde staat centraal. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

 • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
 • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
 • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
 • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
 • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739