vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering Allianz: ziekte of ongeval tijdens vakantie in het buitenland

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz kortlopende reisverzekering!

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Al vanaf €1,50 per dag, inclusief dekking reisbagage tot € 4.000,-

Ziek worden of een ongeval tijdens je vakantie is erg vervelend. Gelukkig kan je in dat soort situaties terugvallen op een reisverzekering met dekking voor medische kosten.

Stel dat je in het buitenland valt en je pols breekt of een darminfectie oploopt? Dan wil je snel en adequaat geholpen worden. Maar je bent niet bekend in een vreemd land. Je weet niet bij welke arts of ziekenhuis je terecht kunt

Bij een ongeval of ziekte tijdens je vakantie bel je de alarmcentrale van je reisverzekeraar. Het medisch team van de alarmcentrale biedt de beste ondersteuning bij letsel of ziekte in het buitenland.

Verzekerd van professionele hulp

ziekte of ongeval tijdens vakantie in het buitenland
ziekte of ongeval tijdens vakantie in het buitenland

Dankzij de deskundige medewerkers van de alarmcentrale ben je verzekerd van professionele hulpverlening op afstand. Is bezoek aan een arts nodig? Dan verwijst het medisch team jouw door naar een betrouwbare arts of ziekenhuis in de buurt. Mocht ziekenhuisopname in het buitenland nodig zijn, dan regelt de alarmcentrale de betalingsgarantie en onderhoudt contact met de patiënt, behandelend arts en reisgenoten. Mocht het nodig zijn dan organiseert het medisch team van de alarmcentrale de repatriëring naar Nederland.

Alarmcentrale reisverzekeraar

De alarmcentrale beschikt over deskundige medewerkers die dag en nacht klaarzitten om jou de beste medische hulp en begeleiding te geven. Of het nu gaat om een gebroken enkel in Spanje, een darminfectie in Egypte of een gecompliceerde beenbreuk op de piste in Oostenrijk, bel met de alarmcentrale. Zij weten wat mogelijk is, spreken hun talen en kennen de weg, waar ook ter wereld. De Alarmcentrale zorgt er voor dat je altijd weer thuis komt en helpt bij:

  • Ziekte in het buitenland.
  • Letsel en ongeval in het buitenland.
  • Bij terugkeer naar Nederland (repatriëring).
  • Bij overlijden in het buitenland (repatriëring).

Wanneer bel je de alarmcentrale?

In sommige gevallen moet de alarmcentrale eerst toestemming geven, voordat je (medische) kosten in het buitenland kunt maken. Neem daar om altijd contact op met de alarmcentrale bij de volgende situaties:

  • Spoedeisende hulp.
  • Een ziekenhuisopname.
  • Vervoer in verband met een ziekte of ongeval.
  • Extra terugreiskosten naar Nederland.

Voor de meeste medische vragen kan je ook contact opnemen met de alarmcentrale, bijvoorbeeld als je de bijsluiter van een medicijn niet kunt lezen of gestoken bent door een insect en je daardoor ziek voelt. Er werken op de alarmcentrale ook artsen, je kunt je vragen dan in het Nederlands stellen, en dat is wel zo prettig.

Reisverzekering nodig? Sluit hem nu af!

Moet je nog een kortlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier. Je bepaalt zelf hoe je verzekerd wilt zijn. Na het afsluiten ontvang je de polis direct per e-mail en je kan goed verzekerd op vakantie. Bereken nu de premie:

Vragen?

Heb je een vraag over kortlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 Of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739