vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Disclaimer

Op de inhoud en het gebruik van de website Reisverzekeringblog.nl is deze disclaimer van toepassing.

Reisverzekeringblog.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor de website, de informatie daarop alsmede deze disclaimer geheel of gedeeltelijk aan te passen, te wijzigen en/of te vervangen. Door het gebruik van de website aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Informatie

De teksten op deze website zijn met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft.

Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst, per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar te alleen tijde bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Ben je van plan om een verzekering af te sluiten op basis van de informatie op deze website, lees dan altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Eventuele acties die bezoekers op basis van de informatie op de website nemen, zijn voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Reisverzekeringblog.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

Polisvoorwaarden

Gebruikers van Reisverzekeringblog.nl kunnen zelfstandig via deze website reisverzekeringen afsluiten bij reisverzekeraars waarmee Reisverzekeringblog.nl samenwerkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste reisverzekering (bij twijfel neem contact met ons op). Om te controleren of je de juiste reisverzekering afsluit, dien je vooraf de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen. Mocht na het afsluiten blijken dat je niet voor de juiste polis hebt gekozen en is deze nog niet ingegaan? Neem dan direct contact met ons op.

Derden

Indien je op Reisverzekeringblog.nl een pagina raadpleegt van derden (een zogenaamde hyperlink), wijzen wij je erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de website wordt door Reisverzekeringblog.nl uitdrukkelijk voorbehouden.

Reisverzekeringblog.nl is eigendom van EXT Internet Consultancy V.O.F. | KvK 51738872

Postbus 3101
7339 ZG Apeldoorn

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739