vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Disclaimer

Op de inhoud en het gebruik van de website Reisverzekeringblog.nl is deze disclaimer van toepassing.

Reisverzekeringblog.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor de website, de informatie daarop alsmede deze disclaimer geheel of gedeeltelijk aan te passen, te wijzigen en/of te vervangen. Door het gebruik van de website aanvaard je deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan.

Informatie

Reisverzekeringblog.nl geeft haar bezoekers informatie en advies op basis van de meest actuele, beschikbare informatie. Ondanks de zorgvuldigheid die hierbij wordt betracht, kan Reisverzekeringblog.nl geen garanties geven over de juistheid en volledigheid van de verschafte informatie en adviezen. Eventuele acties die bezoekers op basis van deze informatie en adviezen nemen, komen dan ook voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Reisverzekeringblog.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

Polisvoorwaarden

Gebruikers van Reisverzekeringblog.nl kunnen zelfstandig via deze website reisverzekeringen afsluiten bij reisverzekeraars waarmee Reisverzekeringblog.nl samenwerkt. Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de juiste reisverzekering. Om te controleren of je de juiste reisverzekering afsluit, dien je vooraf de polisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Derden

Indien je op Reisverzekeringblog.nl een pagina raadpleegt van derden (een zogenaamde hyperlink), wijzen wij je erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op de betreffende pagina wordt genoemd. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de website wordt door Reisverzekeringblog.nl uitdrukkelijk voorbehouden.

 

Reisverzekeringblog.nl is eigendom van EXT Internet Consultancy V.O.F. | KvK 51738872

Postbus 3101
7339 ZG Apeldoorn