vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Belangrijke mededeling over de Travel Risk Insurance van Allianz

Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat Allianz de Travel Risk Insurance voor een Schengenvisum vanaf 1 juli 2024 niet meer aanbiedt. Gelukkig hebben we wel een goed alternatief voor de Travel Risk Insurance, dat is de Schengen Visitor-verzekering van OOM Verzekeringen. OOM Verzekeringen is een betrouwbare Nederlandse verzekeraar gevestigd in Rijswijk en een gespecialiseerde

lees verder

Nederlandse wintersporters steeds vaker in de problemen volgens ANWB

In de wintermaanden van 2023 tot 2024 zagen Nederlandse wintersportenthousiasten zich geconfronteerd met een reeks uitdagingen, resulterend in meer dan 11.000 hulpverzoeken aan de ANWB Alarmcentrale. Een stijging van 10% ten opzichte van het voorgaande seizoen toont aan dat zowel voertuigpech als persoonlijk letsel prominente problemen waren, met een opvallende toename in het aantal repatriëringen.

lees verder

Vakantievoorkeuren van Nederlanders: tradities, trends en duurzaamheid in 2024

Uit recent onderzoek van de ANWB blijkt dat vakantie voor Nederlanders onverminderd belangrijk blijft, ondanks economische uitdagingen. Dit jaar kiest een overgrote meerderheid wederom voor een uitstapje, met een lichte voorkeur voor kortere of voordeligere opties. Europa blijft de favoriete bestemming, terwijl duurzaam reizen steeds meer aandacht krijgt onder de vakantiegangers.

lees verder

Recorduitgaven door Duitse bezoekers in Nederland: groei in toeristische sector

In het derde kwartaal van 2023 registreerde Nederland een aanzienlijke stijging in de uitgaven van Duitse toeristen, met een recordbedrag van 2,9 miljard euro. Deze stijging, 15% meer dan vorig jaar, markeert een belangrijke heropleving in de toeristische sector na de pandemie. Tegelijkertijd besteedden Nederlanders 1,2 miljard euro in Duitsland, wat de wederzijdse economische banden tussen de twee landen benadrukt.

lees verder

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739