vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wintersportongevallen: Vaak ernstiger letsel bij ervaren wintersporters

Alarmcentrale Eurocross Assistance en Traumacentrum LUMC hebben onderzoek  gedaan naar ongevalmeldingen onder Nederlandse wintersporters over drie seizoenen, van 2013 tot en met 2016. Daaruit blijkt dat tachtig procent van de wintersporters met ernstig letsel, denk aan een bekkenfractuur of meerdere breuken door een val, juist de meeste wintersportervaring lijkt te hebben.

lees verder

Doorlopende reisverzekering met korting voor jongeren slechts € 1,24 per maand

Ben jij jonger dan 27 jaar en op zoek naar een voordelige Doorlopende Reisverzekering met jongerenkorting? De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is niet alleen de beste koop volgens de Consumentenbond maar ook extra voordelig voor jou. Met jongerenkorting ben je voor slechts € 1,24 per maand al in heel Europa verzekerd voor SOS hulpverlening!

lees verder

Vakantiebeurs komt met nieuwe verrassende en inspirerende activiteiten

Ook in 2018 Kan jij je weer laten inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op de Vakantiebeurs in Utrecht. Ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Maar je kan nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien tijdens een traditionele dans, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand.

lees verder

Pagina 1 van 21712345...102030...Laaste »