vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies: Reizen naar alle landen in Europa weer toegestaan

1 gaan alle landen in Europa op kleurcode groen of geel, dat heeft het kabinet vandaag bekend gemaakt. Hierdoor wordt het voor Nederlanders gemakkelijker om weer op reis te gaan binnen Europa. Een land wordt alleen nog op oranje of rood gezet als daar een gevaarlijke nieuwe variant van het virus opduikt. Dat betekent dat men nu ook weer naar bijvoorbeeld Portugal of Spanje kan reizen.

lees verder

Reisverzekering voor lang verblijf Thailand met verklaring voor visumaanvraag

Heb je een Engelstalige verzekeringsverklaring(40.000/400.000 Baht Out/In Patient en 100.000 US-dollar voor Covid-19) nodig voor de aanvraag van een visum voor Thailand? Die kan je hier gratis verkrijgen bij het afsluiten van een reisverzekering met dekking voor medische kosten en werelddekking.

lees verder

Reisverzekering Thailand met Covid verzekeringsverklaring voor CoE

Ben je op zoek naar een voordelige reisverzekering voor Thailand met een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring? Wij hebben hem! Je kan hier een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz afsluiten met een gratis Engelstalige Covid verzekeringsverklaring die is goedgekeurd door de Thaise ambassade in Den Haag.

lees verder

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739