vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Annuleringsverzekering van de Europeesche Verzekeringen afsluiten

Een annuleringsverzekering dekt de kosten wanneer je reis niet door kan gaan door een prive gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden van jezelf of een familielid in de 1e of 2e graad. Ook wanneer je jouw reis moet afbreken biedt een annuleringsverzekering uitkomst. Je krijgt een deel van je reis vergoedt.

lees verder

Kosten reisvaccinaties en wat vergoedt mijn zorgverzekeraar?

Ik ga op reis en neem mee terug: gele koorts, malaria en hepatitis. Liever niet, hè. Laat je vaccineren en zorg ervoor dat je die besmettelijke ziektes lekker op de vakantiebestemming achterlaat. Welke inentingen je nodig hebt, verschilt per land en gebied. Wat vaststaat, is dat aan alle vaccinaties een prijskaartje hangt. Gelukkig is er de aanvullende zorgverzekering, waarmee je vaccinatiekosten vaak (deels) krijgt vergoed. Handig!

lees verder

Auto, motor of camper huren in het buitenland? Voorkom kosten met de Eigen Risico Verzekering Autohuur

De zomervakantie staat voor de deur. Lekker de zon opzoeken in het buitenland. Wellicht ga je ook een auto huren om de omgeving te verkennen. Met de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance voorkom je dan onaangename verrassingen.

lees verder

Pagina 1 van 21112345...102030...Laaste »