vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allrisk Annuleringsverzekering met Covid-19 dekking

Ben je op zoek naar een annuleringsverzekering die ook dekking biedt voor een gewijzigd reisadvies, bijvoorbeeld van code geel naar code oranje vanwege een uitbraak van het coronavirus (Covid-19)? Wij hebben voor jou de All-Risk annuleringsverzekering  van Europeesche  Verzekeringen. Deze biedt dekking voor de annuleringskosten als jij jouw reis wilt annuleren vanwege een aangepast reisadvies door Covid-19.

lees verder

Schengen bezoeker verzekering v.a. € 2,- per dag

Voor Schengen bezoekers hebben wij een uitstekende reisverzekering. Deze uitgebreide medische verzekering van Allianz Global Assistance heb je al v.a. € 2,- per dag en is biedt dekking in alle Europese landen. Deze verzekering voldoet aan alle eisen van de EU voor het verkrijgen van een Schengenvisum. 

lees verder

Verzekering voor Machtiging Voorlopig Verblijf (MVV)

Wil je langer dan 90 dagen in Nederland verblijven, bijvoorbeeld voor werk of studie? Of wil je bij jouw familie of partner in Nederland gaan wonen? Dan heb je mogelijk een visum voor lang verblijf en/of een verblijfsvergunning nodig. Een visum lang verblijf heet ook wel een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv). Of je een mvv en/of verblijfsvergunning nodig hebt, ligt onder andere aan jouw nationaliteit en je verblijfsdoel.

lees verder

Medische reisverzekering Nederland voor personen ouder dan 70 jaar

Komt er familie of andere personen uit het buitenland die ouder zijn dan 70 jaar? Hier kan je eenvoudig een medische reisverzekering afsluiten voor je buitenlandse familie, vrienden en kennissen. Ook indien de buitenlandse gasten ouder zijn dan 70 jaar. De premie voor iemand van 70 tot 80 jaar is € 6,- per persoon per dag.

lees verder

Reisverzekeringkblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorgverzekeringen en schadeverzekeringen particulier - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739