vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Allianz annuleringsverzekering voor schoolreizen

Een annuleringsverzekering voor schoolreizen van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat de organisator van de schoolreis kan annuleren als een van de leerlingen of leraren ernstig ziek wordt, een ongeval krijgt of komt te overlijden. 

Naast een schoolreisverzekering voor de groep die op reis gaat, is een annuleringsverzekering voor schoolreizen een goede keuze als het een relatief dure reis betreft. Bij annulering van de schoolreis zal de reisorganisatie of verhuurder van een accommodatie, annuleringskosten in rekening brengen. Dat is meestal een percentage van de reis- of huursom. Deze annuleringskosten kunnen oplopen tot de volledige reissom.

Annuleringsverzekering voor schoolreizen
Annuleringsverzekering voor schoolreizen

De annuleringsverzekering voor schoolreizen geeft recht op vergoeding van deze annuleringskosten als er sprake is van een gedekte gebeurtenis. Bijvoorbeeld als één van deelnemers aan de schoolreis komt te overlijden, een levensgevaarlijke ziekte of levensgevaarlijk ongevalsletsel oploopt.

Annuleringsverzekering voor schoolreizen

Bij deze eenmalige annuleringsverzekering voor schoolreizen zijn de deelnemers aan de schoolreis, tegenover elkaar verzekerd voor o.a. overlijden, levensgevaarlijke ziekte of ernstig ongevalsletsel. Dus mocht een leraar of leerling iets ernstigs overkomen voor vertrek dan kan de school de reis annuleren en een beroep doen op deze polis.

Maatwerk

De annuleringsverzekering voor schoolreizen is maatwerk en kun je niet zelf online afsluiten. Wil je een vrijblijvende premieopgave? Dat kan natuurlijk, neem daarvoor contact op per e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Schoolreisverzekering al v.a. € 0,26 per persoon per dag

Naast de annuleringsverzekering voor schoolreizen hebben wij ook een uitstekende schoolreisverzekering. Deze verzekering vergoedt schade als je met een klas, team of groep op reis bent. De schoolreisverzekering wordt door de organisator afgesloten voor alle personen die mee gaan met de schoolreis (leerlingen, leraren en begeleiders). Je hebt al een schoolreisverzekering van Allianz Assistance voor slechts €0,26 per persoon per dag! Het afsluiten van een schoolreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je ontvangt direct de polis. Lees hier meer: Schoolreisverzekering »

Vragen?

Heb je een vraag over de annuleringsverzekering voor schoolreizen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Reisverzekeringblog.nl, telefoon 055-5400408 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739