vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Groepsreisverzekering vanaf € 0,26 per persoon per dag

Organiseer jij een groepsreis of schoolreis? Dan moet je ook denken aan een goede groepsreisverzekering. Wij hebben de oplossing: de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance. De perfecte en voordelige reisverzekering voor zelf georganiseerde groepsreizen.

Groepsreisverzekering
Groepsreisverzekering

Het afsluiten van een Groepsreisverzekering gaat eenvoudig en snel. Je ontvangt direct de polis. Hier kun je zelf de premie berekenen en direct een reisverzekering voor groepen afsluiten. Snel en eenvoudig in een paar stappen. Je hoeft voor deze groepsreisverzekering alleen het aantal verzekerden op te geven, dus geen gedoe met namenlijsten.

Groepsreisverzekering voor groepsreizen vanaf 10 personen

De nieuwe groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is geschikt voor groepsreizen vanaf 10 personen. Deze reisverzekering voor groepen is geschikt voor o.a. verenigingen, scholen, sportverenigingen, personeelsreizen en bedrijfsuitjes in bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland.

Sportverenigingen

Nieuw is de standaard rechtsbijstand dekking en dat wedstrijden/trainingen voor sporten (behalve vechtsporten) ook meeverzekerd zijn. Handig voor bijvoorbeeld sportverenigingen die op (trainings-)kamp gaan. Ook nieuw is de mogelijkheid om de dekkingen Bagage en wintersport/bijzondere sporten aan de verzekering toe te voegen.

Organiseer je een dagtrip, busreis, schoolreis, werkweek of sportkamp? Dan is de Groeps- en Schoolreisverzekering van Allianz Global Assistance de beste keuze.

Gunstige premie

De premie is erg gunstig, zo heb je al een groepsreisverzekering vanaf € 0,26 per persoon per dag (Europadekking). De deelnemers aan de groepsreis zijn dan verzekerd voor SOS-hulpverlening, ongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Hoe groter de groep hoe lager de premie. Maak vrijblijvend een premieberekening.

De onderstaande tabel toont de premies per dag. De premie is afhankelijk van de groepsgrootte.

Aantal personenBasisdekking*Basis + BagageBasis + (winter)sportenBasis + Bagage + (winter)sporten
t/m 20€ 10,-€ 17,50€ 19,-€ 22,-
t/m 40€ 17,50€ 30,-€ 33,-€ 38,-
t/m 60€ 24,-€ 37,-€ 46,-€ 53,-
t/m 80€ 29,50€ 42,-€ 58,-€ 66,-
t/m 100€ 34,-€ 46,-€ 66,-€ 76,-
t/m 150€ 48,-€ 64,-€ 90,-€ 104,-
t/m 200€ 61,-€ 80,-€ 112,-€ 126,-
t/m 250€ 73,-€ 90,- € 132,-€ 144,-
t/m 300€ 84,-€ 100,-€ 145,-€ 156,-
t/m 350€ 94,- € 110,-€ 161,-€ 174,-
t/m 400€ 103,-€ 120,-€ 171,-€ 183,-
* De basisdekking van de Groeps- en Schoolreisverzekering bestaat uit SOS hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid.

Waarvoor verzekerd?

Wat is er verzekerd op de Groepsreisverzekering?

 • SOS-Hulpverlening, redding en opsporing;
 • ongevallen (overlijden en blijvende invaliditeit);
 • schade aan logiesverblijven;
 • medische kosten (dokters en ziekenhuiskosten);
 • rechtsbijstand;
 • aansprakelijkheid.

Als optie kan je ook meeverzekeren:

 • bagage (diefstal, vermissing of beschadiging);
 • bijzondere sporten en wintersport.

Lees voor een compleet overzicht van alle dekkingen de verzekeringsvoorwaarden.

Voordelen van de Groepsreisverzekering

De vernieuwde groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance biedt jou de volgende voordelen en zekerheden:

 • Goede basisverzekering voor groepsreizigers tegen een aantrekkelijk tarief.
 • Geen uitzoekwerk voor de organisator wie/wel of niet een doorlopende reisverzekering heeft.
 • Bij een calamiteit de zekerheid dat iedereen verzekerd is.
 • Onderlinge letselschade is verzekerd op de aansprakelijkheidsdekking.
 • Organisator kan rechtsbijstand krijgen bij een geschil over de reis.
 • Zeer geschikt voor sportkampen met wedstrijden en/of trainingen.

Heb je nog geen Groepsreisverzekering? Deze kan je hieronder zelf eenvoudig afsluiten. Eerst bereken je de premie. Indien akkoord dan vul je de gegevens in van de verzekeringsnemer.

Groepsreisverzekering Allianz Global Assistance

Een groepsreis organiseren, zoals een schoolreisje of bedrijfsuitje? Daar komt veel bij kijken. Je moet eventueel hotelovernachtingen boeken, eventueel excursies en nog veel meer. Kortom van alles regelen. Hierdoor vergeet men soms om de groep te verzekeren tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Bij Reisverzekeringblog.nl kun je snel en eenvoudig een groepsreisverzekering afsluiten.

De groepreisverzekering is onder andere bedoeld voor:

 • Schoolreis
 • Familieuitje
 • Excursies
 • Bedrijfsuitje
 • Verenigingsuitstapje
 • Busreis
 • Een dagje weg met de vereniging
 • Voetbalkamp of sportkamp
 • Een dagje wintersport met de klas of school

Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. Bij de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is ook een dekking voor Medische Kosten en Reisongevallen inbegrepen. Reisbagage van de groep is tegen een geringe meerpremie bij te verzekeren.

Extra informatie groepsreisverzekering

De verzekering is geldig in Europa (alsmede de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.

Groepreizigers kunnen bij nood de Alarmcentrale bellen

Mochten er problemen ontstaan tijdens de groepsreis, dan kunnen de deelnemers aan de groepsreis rekenen op de hulp van de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De Alarmcentrale biedt waar ook in Europa professionele hulp bij problemen, ziekte en ongeval. Alle deelnemers aan de groepsreis kunnen hetzelfde alarmnummer bellen. Wel zo handig.

Vragen over groepsreisverzekering?

Heb je een vraag over reisverzekeringen voor groepen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen, van 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739