vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

OOM Verzekeringen: premie berekenen en afsluiten

OOM Verzekeringen: premie berekenen en afsluitenBereken hier de premie of sluit direct een reisverzekering af bij OOM verzekeringen. Klik op de link van de verzekering naar keuze. Je leest dan meer informatie en je kunt vrijblijvend een premieberekening maken.

OOM Verzekeringen biedt ziektekosten- en schadeverzekeringen voor mensen die langdurig in het buitenland verblijven, bijvoorbeeld omdat je niet meer in aanmerking voor de basisverzekering. Ook worden onze verzekeringen afgesloten als aanvulling op de basisverzekering bij verblijf in landen waar de medische zorg duur is.


Verzekeringen voor buitenlanders die naar Nederland komen:

  • Schengen Visitor verzekering – voor iedereen die vanuit het buitenland naar Nederland komt of hier al verblijft. Deze verzekering is ook voor buitenlandse gasten die een Schengenvisum aanvragen en daarvoor een medische reisverzekering moeten overleggen, lees hier meer informatie.

English version. Calculate premium and apply:


Verzekeringen voor Nederlanders die kort of lang naar het buitenland gaan (ook emigratie):

English version. Calculate premium and apply:


Heb je een medische reisverzekering nodig voor een buitenlandse gast van boven de 70 jaar? Lees hier meer informatie: Medische reisverzekering voor buitenlanders boven de 70 jaar »

Wie is OOM Verzekeringen?

OOM Verzekeringen is in 1940 opgericht. OOM is een specialist als het gaat om verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken of buitenlanders die naar Nederland komen.

De kracht van OOM Verzekeringen is de kleinschaligheid. Dit uit zich in flexibiliteit en een persoonlijke benadering. OOM Verzekeringen stelt zich als doel om verzekerden, in Nederland en in het buitenland, te helpen op een persoonlijke en klantvriendelijke wijze.

Buitenlandverzekeringen

OOM Verzekeringen is dé verzekeraar voor langer verblijf in het buitenland. Nederlanders die voor langere tijd in het buitenland verblijven kunnen bij OOM Verzekeringen terecht om goede, integere en passende verzekeringen af te sluiten.

Vragen?

Heb je een vraag over de verzekeringen van OOM? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

De verzekeringen van OOM worden aangeboden i.s.m. Faber Verzekeringen te ‘s-Gravenhage (AFM nr. 12019424)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringkblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorgverzekeringen en schadeverzekeringen particulier - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739