vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

OOM Verzekeringen: premie berekenen en afsluiten

def-logo-oom1Bereken hier de premie of sluit direct een reisverzekering af bij OOM verzekeringen. Klik op de link van de verzekering naar keuze. Je leest dan meer informatie en je kunt vrijblijvend een premieberekening maken.

OOM Verzekeringen biedt ziektekosten- en schadeverzekeringen voor mensen die langdurig in het buitenland verblijven, bijvoorbeeld omdat je niet meer in aanmerking voor de basisverzekering. Ook worden onze verzekeringen afgesloten als aanvulling op de basisverzekering bij verblijf in landen waar de medische zorg duur is.


Verzekeringen voor buitenlanders die naar Nederland komen:

.

English version. Calculate premium and apply:


Verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland gaan:

English version. Calculate premium and apply:


Wie is OOM Verzekeringen?

OOM Verzekeringen is in 1940 opgericht. OOM is een specialist als het gaat om verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken of buitenlanders die naar Nederland komen.

De kracht van OOM Verzekeringen is de kleinschaligheid. Dit uit zich in flexibiliteit en een persoonlijke benadering. OOM Verzekeringen stelt zich als doel om verzekerden, in Nederland en in het buitenland, te helpen op een persoonlijke en klantvriendelijke wijze.

Buitenlandverzekeringen

OOM Verzekeringen is dé verzekeraar voor langer verblijf in het buitenland. Nederlanders die voor langere tijd in het buitenland verblijven kunnen bij OOM Verzekeringen terecht om goede, integere en passende verzekeringen af te sluiten.

Vragen?

Heb je een vraag over de verzekeringen van OOM of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Reisverzekeringblog is subagent van Faber Verzekeringen te ‘s-Gravenhage (AFM nr. 12019424).