vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Snel een verzekering voor Schengenvisum nodig? Hier binnen 1 uur!

Heb jij snel een medische verzekering nodig voor de aanvraag van een Schengenvisum? Bij ons heb je binnen een uur de polis en de voorwaarden per e-mail.

Met spoed een Schengen verzekering nodig? Hier regel je het!

Snel een verzekering voor Schengenvisum nodig? Hier binnen 1 uur!

Moet je naar de ambassade of naar een externe dienstverlener zoals VFS Global en heb je nog geen verplichte medische verzekering afgesloten? Hier regel je het razendsnel en ook nog eens supervoordelig. Voorwaarde is wel dat je betaald met iDEAL, creditcard (Mastercard of VISA) of PayPal. Je ontvangt dan de polis binnen een uur per e-mail. De verzekering voldoet aan alles eisen voor het verkrijgen van een Schengenvisum kort verblijf en wordt geaccepteerd op alle ambassades.

Voor slechts € 1,60 per dag is de visumplichtige persoon goed verzekerd tijdens zijn verblijf in Nederland of elders in Europa. Snel de polis nodig? Geen probleem, je ontvangt hem binnen 1 uur per e-mail!

Wordt je visumaanvraag afgewezen? Dan ontvang je de premie volledig retour en betaal je niets!

Snel een verzekering voor Schengenvisum

Bij ons hoef je niet lang te wachten op je polis voor een Schengenvisum. Op deze website sluit je de OOM Schengen Visitor-verzekering af, een prima verzekering voor iedere buitenlander die naar naar Nederland of Europa reist en verzekerd wil zijn voor onverwachte medische kosten en repatriëring. Voor deze verzekering geldt geen medische acceptatie of leeftijdsbeperking. De buitenlandse gast is onder andere verzekerd voor:

 • huisarts;
 • geneesmiddelen;
 • ambulancevervoer;
 • specialistische zorg;
 • ziekenhuisopname;
 • tandheelkundige kosten na een ongeval.

Medische kosten zijn tot maximaal € 500.000,- verzekerd!

De verzekering vergoedt onvoorziene medische kosten, bijvoorbeeld door ongeluk, een acute blindedarmontsteking of een gebroken been. Maak je medische kosten voor een kwaal of klacht die je al had toen je verzekering afsloot? Dan worden deze kosten niet vergoedt.

Waar ben je nog meer voor verzekerd?

Naast de ziektekostenverzekering voor onvoorziene kosten ben je ook verzekerd voor de zogenaamde SOS-kosten (hulpverlening en repatriëring):

 • Repatriëring/evacuatie, dekking tot maximaal € 30.000,-
 • Opsporing/redding, dekking tot maximaal € 10.000,-
 • Vervoer stoffelijk overschot naar het land van herkomst, dekking maximaal € 10.000,-

Verder heb je de mogelijkheid om aansprakelijkheid mee te verzekeren:

 • Aansprakelijkheid voor schade aan personen en aan zaken, maximaal € 1.250.000,- per gebeurtenis.
 • Zekerheidsstelling, maximaal € 125.000,-

Er is alleen dekking wanneer de aansprakelijkheidsverzekering op het polisblad staat.

Sluit snel de verzekering hieronder af en je ontvangt spoedig de polis en de voorwaarden (binnen een uur) in je e-mail.

Waar is de verzekering geldig?

De verzekering geldt in alle landen die onder het schengengebied vallen, namelijk: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen,
Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, IJsland, Zweden, Zwitserland. En ook in de volgende landen: Bulgarije, Cyprus, Ierland, Kroatië, Roemenië, Verenigd Koninkrijk.

Let op: De verzekering geldt niet in je land van herkomst, de overzeese gebiedsdelen van Europese landen, zoals Aruba, Bonaire en Curaçao.

Wat dekt de verzekering niet?

Voor deze verzekering geldt geen medische acceptatie, maar er wordt wel gevraagd of je een ziekenhuisopname verwacht. Maak je medische kosten voor een kwaal of klacht die je al had toen je de Schengen Visitor-verzekering afsloot? Dan vergoedt de verzekeraar deze kosten niet. Dat geldt ook als je op het moment van afsluiten (nog) niet wist dat je de kwaal of klacht had. Voor sommige behandelingen krijgt je geen vergoeding. De belangrijkste uitsluitingen zijn:

 • zwangerschap en bevalling (inclusief kraamzorg);
 • diabetes mellitus, gal- en nierstenen;
 • tandartskosten die niet het gevolg zijn van een ongeval.

Vragen?

Heb je nog vragen over een verzekering voor een Schengenvisum? Neem dan snel contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen, van 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739