vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Belgie

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders in Belgie

Wanneer je gaat emigreren naar België of er al woont, kan je meestal niet je huidige doorlopende reisverzekering aanhouden. Een andere doorlopende reisverzekering afsluiten als je niet in Nederland staat ingeschreven is meestal niet mogelijk.

Bij ons is dat geen geen probleem. Je kan hier alsnog een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Zelfs als je geëmigreerd bent naar België. De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent.

Je kunt hier ook als inwoner van België een uitgebreide doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten v.a. slechts € 1,76 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). Werelddekking kan natuurlijk ook.

Doorlopende reisverzekering voor Nederlanders die in Belgie wonen

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de Doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een Kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit. Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro’s per jaar.

Mocht je na emigratie jouw doorlopende reisverzekering moeten opzeggen bij je huidige verzekeringsmaatschappij, dan kan je een nieuwe verzekering afsluiten op deze website.

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering kent drie varianten:

  • Budget
  • Uitgebreid
  • Compleet.

De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.000,-, met Uitgebreid tot € 3.500,- en met Compleet zelfs tot € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld met een hoofdkantoor in Amsterdam en meerdere keren op de Vakantiebeurs in Utrecht gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

In België woonachtig en een reisverzekering bij ons afsluiten?

Wil je een reisverzekering afsluiten? Neem dan contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag naar de instructie voor inwoners van België. Bellen kan natuurlijk ook: 0031 (0)55 540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Je ontvangt dan van ons een korte instructie hoe je online de premie van de reisverzekering kan berekenen en online afsluiten (dat kan niet zonder instructie omdat het systeem geen Belgische postcodes herkent).

Voordelen Allianz Global Assistance

Sluit nu een reisverzekering online af en profiteer direct van de volgende voordelen:

  • Gunstige premie en binnen een paar minuten afgesloten.
  • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
  • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.

Vragen?

Heb je een vraag over een reisverzekering voor Nederlanders in Belgie  of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) , stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringblog.nl of via WhatsApp:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739