vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Care internationale ziektekostenverzekering: nu 10% korting!

Werk je in het buitenland? Ben je bijvoorbeeld expat, digital nomad, pensionado of een internationale student en op zoek naar een goede betaalbare internationale ziektekostenverzekering voor jouw verblijf in het buitenland? Allianz Care heeft een uitstekende internationale ziektekostenverzekering die modulair is opgebouwd, zo verzeker je alleen hetgeen jij zelf belangrijk vind.

Allianz Care heeft internationale zorgverzekeringen voor gezinnen, individuen en studenten. Zo kan je kiezen uit een flexibel aanbod van internationale en regionale dekkingen. De uitgebreide internationale zorgpolissen dekken een breed scala aan klinische- en dagbehandelingen, evenals medische evacuatie, lokaal ambulancevervoer en verpleging thuis. Een ambulante-, tandheelkundige- en repatriëringsdekking kan worden toegevoegd. Daarnaast bieden ze zorgpolissen voor specifieke regio’s, waaronder het Midden-Oosten, China, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.

Nu al vanaf € 41,- per maand (afhankelijk van land, leeftijd, dekking en eigen risico). Let op: de 10% extra korting wordt niet weergegeven in de premieberekening, maar achteraf verrekend wanneer de polis is afgesloten! Maak je zelf een premieberekening dan kan je nog zo’n 10% van de premie aftrekken om zo de uiteindelijk premie te bepalen.

De Allianz Group is een van de grootste verzekeraars ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een uitstekende ziektekostenverzekering!

–> Bereken hier vrijblijvend de premie!

Allianz Care internationale ziektekostenverzekering nu 10% korting

Zoek je naar een goede betaalbare internationale ziektekostenverzekering voor jouw verblijf in het buitenland? Wij bieden je de Allianz Care internationale ziektekostenverzekering met 10% korting op de premie! Ja, je leest het goed, op deze website kan jij een internationale zorgverzekering afsluiten en je betaalt dan 10% minder dan wanneer je dat zelf rechtstreeks doet bij Allianz Care. Mooi toch!

Naar het buitenland verhuizen kan een avontuur zijn. Je wilt dan ook je verzekeringen goed regelen en zeker als het om je gezondheid gaat. Allianz Care begrijpt dat. De zorgverzekeringen van Allianz Care zijn speciaal ontworpen om aan jouw wensen te voldoen: flexibel, ruime keuzemogelijkheden en betaalbaar. Van alledaagse doktersbezoeken tot meer specifiek behandelingen, zijn gedekt.

Kenmerken van Allianz Care

De International Healthcare Insurance van Allianz Worldwide Care is een internationale ziektekostenverzekering die af te sluiten is door jou, eventueel inclusief gezinsleden. De belangrijkste kenmerken van Allianz Care Internationale Ziektekostenverzekering zijn:

  • Voor iedereen die voor een paar maanden, een aantal jaren of voorgoed naar het buitenland verhuist.
  • Zeer geschikt voor expats, emigranten, pensionado’s, digital nomads en internationale studenten.
  • Alleen als je de ziektekostenverzekering afsluit via deze website ontvang je 10% extra korting op de premie.
  • Voor alle EU nationaliteiten (een meeverzekerde partner mag ook een niet-EU nationaliteit hebben).
  • Af te sluiten voor personen tot en met 75 jaar.
  • Eenmaal geaccepteerd kan de verzekering levenslang doorlopen (automatic yearly renewal), indien gewenst.

Overige bijzonderheden 

  • Ontvang 5 tot 60% korting door het kiezen van een eigen risico van € 450,- tot  € 10.000 euro per jaar.
  • Voor gehele gezin dient dezelfde medische dekking te worden gekozen.
  • Dekking voor zwangerschap en bevalling kan je aanvullend meeverzekeren, dit is een aparte module.
  • Zowel ‘inpatient’ als ‘outpatient’ dekkingen mogelijk.

Internationale ziektekostenverzekering voor Nederlanders in het buitenland

Woon of werk je in het buitenland? Voor een paar maanden of jaren? Dan is een zorgverzekering zoals je in Nederland gewend was geen vanzelfsprekendheid. Een internationale ziektekostenverzekering is dan de beste optie. Wij kunnen je de Allianz Care aanbevelen. Dit zijn de voordelen:

  • Je hebt de mogelijkheid om je dekking te beperken tot de regio waar jij je bevindt en zo betaal je niet te veel premie.
  • De ziektekostenverzekering is modulair opgebouwd, je verzekert alleen wat je zelf wilt. Bijvoorbeeld alleen in-patient (ziekenhuisopname) wel of geen tandartsverzekering.
  • Vrijheid bij de keuze van zorgverleners, je kan zelf bepalen naar welke arts of ziekenhuis je gaat.
  • Loyaliteitsvoordelen (meer voordelen vanaf het eerste jaar van de verzekering).
  • Innovatieve MyHealth Digital Diensten (desktop en mobiel app-versie), je kan jouw rekeningen online claimen en online mutaties doorgeven.
  • Kortingen beschikbaar voor gezinnen met twee of meer kinderen.
  • 24/7 ondersteuning – dag en nacht bereikbaar, meertalige hulplijn, Expat Bijstandsprogramma en meer.
  • Een medisch netwerk van meer dan 900.000 zorgprofessionals wereldwijd.
  • HealthSteps, de digitale fitness-app, voor een gezonde levensstijl.
  • Extra faciliteiten voor gezinnen met kinderen en een uitgebreide zwangerschapsdekking.

Premie en kortingen

ziektekostenverzekering voor Nederlanders in het buitenland
Internationale ziektekostenverzekering

De premie voor de Allianz Care internationale ziektekostenverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. Wij raden je dan ook aan om altijd een premieberekening te maken om zo te zien wat je gaat betalen. In iedere geval kunnen wij je melden dat je bij ons voordeliger af bent dan wanneer de de ziektekostenverzekering rechtstreeks afsluit omdat wij je 10% extra korting geven op de vermelde online bedragen. Deze korting ontvang je om technische reden achteraf en is daarom nog niet in de premie verwerkt. Andere factoren die de premie bepalen zijn:

  • Jouw leeftijd.
  • Het land waar je woont of gaat wonen.
  • Het pakket dat je kiest.
  • Het eigen risico dat je kiest.

Hoe de ziektekostenverzekering aan te vragen?

  1. Bereken online de premie: Allianz Care Online Quote (externe link met nieuw venster).
  2. Op de getoonde premies ontvang je van ons 10% extra korting.
  3. Sluit de ziektekostenverzekering af door het gewenste pakket te kiezen.

Hier lees je een toelichting op de premieberekening en de verzekeringsopties.

  • Destination country: Het land waar je in ieder geval meer dan 6 maanden per jaar woont of gaat wonen.
  • Nationality: Jouw nationaliteit
  • Policy start date: Geef aan vanaf welke datum de dekking moet ingaan. De startdatum kan vandaag of tot maximaal 60 dagen in de toekomst zijn. De dekking is afhankelijk van acceptatie en gaat in als de polis is afgegeven.
  • First name: Geef je voornaam op.
  • Date of Birth: Jouw geboortedatum.
  • Dependant: Hier kan je eventueel medeverzekerden opgeven zoals een partner en/of kinderen.
  • Get a quote: Klik op de button om de premie te berekenen.
  • Your Quote: Hier zie je het premie voorstel voor 3 pakketten: Care, Care Plus en Care Pro. Vervolgens zie je aantal uitbreidingsmogelijkheden:
    • Maternity plan: Kies je voor Care Pro- of Care Plus dan kan je ook een dekking voor zwangerschapskosten bijverzekeren.
    • Outpatient plan: Dekking voor poliklinische of routinematige behandelingen, zoals doktersbezoeken, diagnostische tests, vaccinaties en consulten van een specialist.
    • Dental plan: Tandartskosten.
    • Repatriation Plan: Dit plan biedt medische repatriëring. Dit betekent dat als de noodzakelijke behandeling wordt gedekt en deze niet lokaal beschikbaar is, verzekerden kunnen kiezen om voor behandeling naar hun thuisland terug te keren in plaats van naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.
    • Deductible: Kies een eigen risico. Een hoger eigen risico betekent premiekorting.
    • Would you like to add cover in the USA? Hoewel je wereldwijd verzekerd bent, geldt dat niet standaard voor de VS, tenzij je deze optie selecteert. Zonder deze dekking ben je alleen verzekerd voor spoedeisende behandelingen (voor reizen van maximaal zes weken).

Meest gestelde vragen en antwoorden over de Allianz Care internationale ziektekostenverzekering (FAQ)

Lees hieronder vaak gestelde vragen en antwoorden op deze verzekering.

Voor wie is de Allianz Care internationale ziektekostenverzekering geschikt?

Voor iedereen die voor een paar maanden, een aantal jaren of voorgoed naar het buitenland verhuist, zoals expats, emigranten, pensionado’s, digital nomads en internationale studenten.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken de Allianz Care internationale zorgverzekering?

Allianz Care is een internationale zorgverzekering voor gezinnen, individuen en studenten. Je kan kiezen uit een flexibel aanbod van internationale en regionale dekkingen. De ziektekostenverzekering is modulair opgebouwd, je verzekert alleen wat je zelf wilt. Bijvoorbeeld alleen in-patient (ziekenhuisopname) wel of geen tandartsverzekering. Andere voordelen:
– Vrijheid bij keuze zorgverleners, zelf bepalen naar welke arts of ziekenhuis je gaat.
– Innovatieve MyHealth Digital Diensten, online claimen en online mutaties doorgeven.
– Kortingen voor gezinnen met twee of meer kinderen.
– 24/7 ondersteuning – dag en nacht bereikbaar, meertalige hulplijn, Expat bijstandsprogramma en meer.

Wie kan deze internationale zorgverzekering afsluiten?

Nederlanders en andere Europeanen met een leeftijd tot 76 jaar. Een meeverzekerde partner mag ook een niet-EU nationaliteit hebben.

Kan ik mijn gezinsleden meeverzekeren?

Ja. De personen die je kan meeverzekeren op de polis zijn je echtgeno(o)t(e)/partner en je kinderen onder de 18 jaar of onder de 24 jaar indien ze studeren.

Dekt de verzekering ook bestaande medische aandoeningen?

In veel gevallen wel. Dat hangt af van wat voor soort medische aandoening en andere factoren. Dat zal Allianz Care van geval tot geval bekijken tijdens het acceptatieproces.

Wat is een eigen risico en hoe wordt het toegepast?

Een eigen risico is onderdeel van de medische kosten die je moet betalen. Als u kiest voor een eigen risico van bijvoorbeeld € 450,- dan betaal je de eerste rekeningen zelf tot je het eigen risico bedrag hebt bereikt. Kies je voor een eigen risico, dan ontvang je een korting op de premie. Zo ontvang je 5 tot 60% korting een eigen risico van € 450,- tot  € 10.000 euro per jaar.

Wat gebeurt er als ik naar een ander land verhuis of terugkeer naar mijn thuisland?

Dan moet je dit zo snel mogelijk doorgeven, omdat het gevolgen kan hebben voor de dekking van je zorgpolis of de premie, ook als je verhuist of naar een land binnen je bestaande dekkingsgebied. Als je verhuist naar een land buiten je huidige geografisch dekkingsgebied, dan is je zorgverzekering niet meer geldig zijn en daarom dat vooraf te melden.

Wat als ik mij buiten het door mij geselecteerde dekkingsgebied bevind en ik een medische behandeling nodig heb?

Jouw Allianz Care polis biedt dekking voor de spoedeisende behandelingen buiten jouw dekkingsgebied. Dit betekent dat je verzekerd bent voor medische noodgevallen tijdens zaken- of vakantiereizen buiten jouw dekkingsgebied. Lees de verzekeringsvoorwaarden voor meer informatie.

Naar welke ziekenhuizen en zorgverleners kan ik gaan?

Je kan medische zorgverleners (bijvoorbeeld ziekenhuis, specialist en huisarts) vinden op de website: www.allianzcare.com/members. Let op: je bent niet beperkt tot deze zorgverleners. Toestemming is vereist voorafgaand aan intramurale behandeling, evenals bepaalde andere behandelingen zoals gespecificeerd in de verzekeringsvoorwaarden

Wanneer kan ik de polis opzeggen?

Je kan opzeggen binnen 30 dagen na ontvangst van de polis of vanaf de ingangs-/verlengingsdatum van je polis, afhankelijk van wat later is. Na deze ‘bedenktermijn’ kan je de polis niet meer opzeggen en moet je wachten tot de volgende verlengingsdatum. Als je binnen de termijn van 30 dagen de polis annuleert, heb je recht op volledige terugbetaling van de premie.

Vragen?

Heb je een vraag over de Allianz Care internationale ziektekostenverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op:telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een email naar: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739