vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Over ons

Reisverzekeringblog.nl is een nieuwsblog over reizen, vakanties, reis-, schade- en zorgverzekeringen voor particulieren. Reisverzekeringblog is een merk van EXT Internet Consultancy uit Apeldoorn.

Reisverzekeringblog.nl is een nieuwsblog over reizen, vakanties, reis-, schade- en zorgverzekeringen voor particulieren. Reisverzekeringblog is een merk van EXT Internet Consultancy uit Apeldoorn.

Op dit blog plaatsen wij interessante, informatieve en nieuwswaardige artikelen over o.a. reisverzekeringen, andere schadeverzekeringen voor particulieren, verzekeraars, alarmcentrales, reisadviezen en onderwerpen die gerelateerd zijn aan recreatie, reizen en vakanties.

Reisverzekeringblog.nl is een informatiebron voor iedereen, die goed voorbereid op reis wil gaan. Ben je op zoek naar informatie over welke reisverzekering je af moet sluiten of wil je meer weten over dekkingen en premies, dan kan je deze informatie vinden op Reisverzekeringblog.

Lees meer:

Verzekeringen afsluiten

Op de website van Reisverzekeringblog kunnen particulieren ook zelfstandig verschillende reis-, schade- en zorgverzekeringen afsluiten van o.a. Allianz Global Assistance, Unigarant (100% dochter van ANWB), Europeesche Verzekeringen, OOM Verzekeringen en World Nomads (AXA). Voor vragen over deze verzekeringen kan je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden alleen vragen, wij geven geen advies.

Wij werken volgens het ‘Execution Only’ principe (geen advies)

Execution only wil zeggen dat de consument zelfstandig een keuze maakt voor de gewenste reis- of ziektekostenverzekering, zonder advies van onze kant. Als je via deze website een ziektekosten- of reisverzekering afsluit, dan betreft het dus ‘execution only’. Je moet zelf de verzekeringskaart, polisvoorwaarden, de polis doornemen en controleren of alle gegevens kloppen. Wij gaan er van uit dat je de polisvoorwaarden ook begrijpt en in staat bent om zelfstandig de verzekering af te sluiten. Ook voor de keuze van de dekking en eventuele aanvullende dekkingen ben je zelf verantwoordelijk. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor het eventueel niet correct of niet volledig invullen van het aanvraagformulier voor een verzekering en de mogelijke gevolgen daarvan.

Hoewel wij geen advies geven beantwoorden wij wel vragen. Dus bij twijfel kan je contact met ons opnemen. Wil je toch advies over welke verzekering je het beste af kan sluiten, dan verzoeken wij je rechtstreeks contact op te nemen met de verzekeraars met wij wij samenwerken.

Wie zijn wij?

Het team van Reisverzekeringblog staat onder leiding van personen die door jarenlange ervaring hun sporen hebben verdiend in het verzekeringsvak, met als specialisatie reisverzekeringen, schade- en zorgverzekeringen voor particulieren.

Inschrijvingen en vergunningen

Als financieel dienstverlener voldoet Reisverzekeringblog (EXT Internet Consultancy) aan alle eisen zoals omschreven in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zo beschikken wij onder andere over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een interne klachtenregeling en daarnaast hebben de beleidsbepalers alle relevante certificaten en diploma’s. De vakkennis wordt bijgehouden middels permanente educatie. EXT Internet Consultancy is als financieel dienstverlener onder andere geregistreerd bij de volgende instellingen;

Samenwerking met Faber Verzekeringen in Den Haag

Reisverzekeringblog werkt nauw samen met Faber Verzekeringen. President Kennedylaan 19, 2517 JK in Den Haag. Faber Verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer; 27348868. Tevens staan zij ingeschreven bij de KiFiD onder nummer; 300.013717, alsmede bij de AFM onder nummer; 12019424.

Wanneer je een verzekering afsluit op deze website bij OOM Verzekeringen, Europeesche of Unigarant, zal Faber Verzekeringen als intermediair fungeren. Voor vragen over de aangeboden verzekeringen van Unigarant of OOM verzekeringen kan je bij ons terecht.

Klantenservice

Voor contact, kijk op onze contact-pagina. Heb je nog vragen, een klacht of andere zaken, kijk dan eerst op onze klantenservice-pagina voor meer informatie.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739