vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Beleid beheerst belonen

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT verzekeringen (EXT Internet Consultancy VOF), wij hebben geen personeel in dienst, anders dan twee vennoten/eigenaren.

De overheid en consumenten verwachten een beheerst beloningsbeleid bij financiële dienstverleners. Het beleid van financiële dienstverleners dient er op gericht te zijn om de risico’s van onzorgvuldige behandeling van consumenten tegen te gaan en de soliditeit en integriteit van de onderneming te waarborgen. Wij onderschrijven dit belang en handelen daar ook naar.

Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop de beide vennoten worden beloont. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die wij aanbieden op onze website.

Omdat wij werken volgens het principe van ‘Execution only’ (de consument maakt zelf zijn/haar keuze, zonder advies van ons), zijn er voor ons geen prikkels die kunnen leiden tot ongewenste en onverantwoorde risico’s voor de (soliditeit van de) onderneming of tot het niet centraal stellen van het klantbelang.

Pas wanneer een bezoeker aan onze website een verzekering afsluit, krijgen wij een vergoeding. Dit is een eenmalige of soms een doorlopende vergoeding die gebaseerd is op een percentage van de premie die de verzekeringsnemer betaalt. Zolang de verzekering actief is ontvangen wij jaarlijks een relatief gering bedrag van de verzekeringsmaatschappij. Met deze vergoedingen betalen wij onze kosten en het salaris van de vennoten/eigenaren. Er is geen sprake van een variabele resultaatgerichte beloning of bonussen, zowel niet binnen ons bedrijf als bij de partijen met wie wij samenwerken.

Artikel 1:120 lid 2 van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739