vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Groepsreisverzekering – slechts € 0,26 p.p. – Allianz Global Assistance

Groepsreisverzekering
Groepsreisverzekering

Organiseer jij een groepsreis of schoolreis? Dan moet je ook denken aan een goede groepsreisverzekering. Wij hebben de oplossing: de Groeps- en Schoolreisverzekering van Allianz Global Assistance. De perfecte en voordelige reisverzekering voor zelf georganiseerde groepsreizen.

Voor slechts € 0,26 p.p.p.d. zijn alle deelnemers aan de groepsreis verzekerd voor S.O.S. Kosten, reisongevallen, medische kosten en aansprakelijkheid. Je kan dit eventueel nog uitbreiden met reisbagage, wintersport of langlaufen.

De groepsreisverzekering biedt dekking in heel Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld een schoolreisjes, bedrijfuitjes, busreis, familie-uitstapjes, etc.

Uitstekende reisverzekering voor groepsreizen

Als organisator van een groepsreis heb je toch een hele verantwoording. Dat geldt zeker voor schoolreizen. Je hoopt dat alles naar wens verloopt, maar er kan toch iets misgaan. Daarvoor sluit je de groepsreisverzekering af. De groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance dekt het volgende:

 • S.O.S. Kosten (o.a. hulpverlening, opsporing, redding en extra verblijfskosten)
 • reisongevallen
 • medische kosten
 • aansprakelijkheidsverzekering
 • rechtsbijstand
 • reisbagage (mee te verzekeren)
 • wintersport en bijzondere sporten (mee te verzekeren)

De Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is een verzekering speciaal ontwikkeld voor het verzekeren van groepen, die een dagje uit of op excursie gaan in Nederland of Europa.

Premie groepsreisverzekering

De premie is erg gunstig, zo heb je al een groepsreisverzekering vanaf € 0,26 per persoon per dag (Europadekking). De deelnemers aan de groepsreis zijn dan verzekerd voor SOS-hulpverlening, ongevallen, medische kosten, rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Hoe groter de groep hoe lager de premie. Maak vrijblijvend een premieberekening.

De onderstaande tabel toont de premies per dag. De premie is afhankelijk van de groepsgrootte.

Aantal personenBasisdekking*Basis + BagageBasis + (winter)sportenBasis + Bagage + (winter)sporten
t/m 20€ 10,-€ 17,50€ 19,-€ 22,-
t/m 40€ 17,50€ 30,-€ 33,-€ 38,-
t/m 60€ 24,-€ 37,-€ 46,-€ 53,-
t/m 80€ 29,50€ 42,-€ 58,-€ 66,-
t/m 100€ 34,-€ 46,-€ 66,-€ 76,-
t/m 150€ 48,-€ 64,-€ 90,-€ 104,-
t/m 200€ 61,-€ 80,-€ 112,-€ 126,-
t/m 250€ 73,-€ 90,- € 132,-€ 144,-
t/m 300€ 84,-€ 100,-€ 145,-€ 156,-
t/m 350€ 94,- € 110,-€ 161,-€ 174,-
t/m 400€ 103,-€ 120,-€ 171,-€ 183,-
* De basisdekking van de Groeps- en Schoolreisverzekering bestaat uit SOS hulpverlening, Ongevallen, Medische kosten, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid.

Groepsreisverzekering Allianz Global Assistance

Een groepsreis organiseren, zoals een schoolreisje of bedrijfsuitje? Daar komt veel bij kijken. Je moet eventueel hotelovernachtingen boeken, eventueel excursies en nog veel meer. Kortom van alles regelen. Hierdoor vergeet men soms om de groep te verzekeren tegen onvoorziene kosten en repatriëring. Bij Reisverzekeringblog.nl kun je snel en eenvoudig een groepsreisverzekering afsluiten.

De groepreisverzekering is onder andere bedoeld voor:

 • Schoolreis
 • Excursies
 • Bedrijfsuitje
 • Busreis
 • Een dagje weg met de vereniging
 • Voetbalkamp
 • Een dagje wintersport met de klas of school

Alle voordelen van de groepsreisverzekering op een rij

 • Perfect verzekerd met een groep op reis in heel Europa.
 • Professionele hulp, 24 uur per dag.
 • Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding.

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste hulpverlener en reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Maar waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico.

Extra informatie groepsreisverzekering

De verzekering is geldig in Europa (alsmede de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee), inclusief Nederland.

Aansprakelijkheidsverzekering bij een groepsreis

Allianz Global Assistance biedt een vergoeding voor de schade die je toebrengt aan anderen en aan spullen van anderen waarvoor je aansprakelijk bent. Zij vergoeden de schade als je verzekerd was op het moment dat je schade veroorzaakte of dat de schade ontstond. En ook als je schade veroorzaakt als begeleider van de groepsreis.

Groepreizigers kunnen bij nood de Alarmcentrale bellen

Mochten er problemen ontstaan tijdens de groepsreis, dan kunnen de deelnemers aan de groepsreis rekenen op de hulp van de Alarmcentrale van Allianz Global Assistance. De Alarmcentrale biedt waar ook in Europa professionele hulp bij problemen, ziekte en ongeval. Alle deelnemers aan de groepsreis kunnen hetzelfde alarmnummer bellen. Wel zo handig.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekering voor groepen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (tijdens kantooruren op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739