vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

a.s.r. reisverzekeringen: premie berekenen en afsluiten

asr

Bereken hier de premie voor een reisverzekering of annuleringsverzekering van Ik kies zelf van a.s.r. Je kunt daarna eenvoudig de verzekering afsluiten. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig.

Let op: de naam van de Europeesche is veranderd in a.s.r. verzekeringen!

Europeesche reisverzekeringen: premie berekenen en afsluiten

Uniek is de Allrisk annuleringsverzekering die in Nederland alleen door de Ik kies zelf van a.s.r. wordt aangeboden. Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaal je zelf om welke reden je de vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kan jij je vakantie bijvoorbeeld ook annuleren, omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat het reisadvies van je bestemming van code geel naar oranje gaat. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van jouw annuleringskosten vergoed. In de voorwaarden lees je wat je vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.


• Kortlopende Reisverzekering

Met deze kortlopende reisverzekering ben je uitstekend beschermd tijdens je reis of vakantie. De Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om jou in je eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor je vervoermiddel.

√  Zonder zorgen op vakantie.
√  Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
√  Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.
√  Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
√  Europeesche Hulplijn en meer voordeel bij afsluiten.


• Kortlopende Annuleringsverzekering

Kun je onverwachts niet op reis of moet je een reis afbreken om een verzekerde reden? Dan vergoedt deze verzekering de annuleringskosten tot maximaal de reissom die je hebt betaald. Je bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. De kortlopende annuleringsverzekering gaat in vanaf het moment dat je deze hebt afgesloten.

√  Ook last minute boekingen zijn gedekt.
√  Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren.
√  Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.
√  Snelle vergoeding van kosten.


Wie is a.s.r.?

a.s.r. is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en staat bekend om het beheren van diverse merken, waaronder a.s.r. zelf, Ardanta en Loyalis. In oktober 2022 kwam het nieuws naar buiten dat a.s.r. de Nederlandse bedrijfsonderdelen van AEGON zou overnemen.

In zijn bedrijfsvoering behoort a.s.r. tot de toonaangevende verzekeraars in Nederland. Het aanbod van de groep is uitgebreid en omvat financiële producten en diensten in verschillende categorieën. Dit assortiment bestaat uit schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen, pensioenregelingen, gezondheidsverzekeringen, alsmede verzekeringen voor reizen, recreatie en uitvaarten. Daarnaast beheert a.s.r. een divisie die gespecialiseerd is in vermogensbeheer.

De reisverzekeringen van de Europeesche

De Europeesche biedt vernieuwende verzekeringen en wil graag tegemoet komen aan jouw wensen. Het uitgangspunt is een goede kwaliteit, zodat je kunt genieten van een zorgeloze reis en vakantie. In 2012 is de Europeesche voor de 14e keer door Nederlandse reisagenten uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland!

Je gaat op vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis, dan kun je wereldwijd, dag en nacht bellen met de Hulplijn. De medewerkers beantwoorden je vragen bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten. Indien je een arts nodig hebt, verwijzen zij je door naar een betrouwbare specialist of een goed ziekenhuis bij je in de buurt. Zij schakelen zo nodig direct de hulp in van de alarmcentrale SOS International. De a.s.r. Hulplijn: + 31 20 65 15 777. Sla het nummer direct op in je mobiele telefoon. Dan heb je het nummer altijd bij de hand bij nood.

Voordelen van de Europeesche reisverzekeringen

Bij de Europeesche ben je verzekerd van kwaliteit en een efficiënte dienstverlening. De verzekerde staat centraal. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

  • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
  • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
  • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
  • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
  • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.
  • Winnaar Veer voor de Beste Reisverzekeraar.
  • De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland.

De reisverzekeringen van de Europeesche kun je via de website van Reisverzekeringblog.nl rechtstreeks afsluiten bij Europeesche verzekeringen.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Reisverzekeringblog werkt samen met Faber Verzekeringen te ‘s-Gravenhage (AFM nr. 12019424)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739