vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wat is een kortlopende reisverzekering? Lees hier alles over de kortlopende reisverzekering van Allianz

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz kortlopende reisverzekering!

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief bagagedekking voor verlies, diefstal en beschadiging.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Nu vanaf: €0,90 per dag

Een kortlopende reisverzekering is een verzekering die speciaal is ontworpen voor één enkele reis of een kort verblijf. De reisverzekering dekt de kosten die ontstaan bij onvoorziene gebeurtenissen tijdens de reis.

Je hebt een kortlopende reisverzekering nodig als je op reis gaat voor een korte periode. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je op vakantie gaat, een weekendje weg gaat of een korte zakenreis maakt. De dekking van een kortlopende reisverzekering kan variëren afhankelijk van de verzekeraar en het type verzekering.

Wat is een kortlopende reisverzekering? En ook andere vragen en antwoorden over een eenmalige reisverzekering van Allianz lees je hier.

Een reisverzekering gaat verder dan uitsluitend een dekking voor je reisbagage. Als je tijdens de reis ziek wordt of een ongeval krijgt, kan je genoodzaakt zijn om extra kosten te maken. Denk aan extra verblijfskosten, reiskosten of speciaal (medisch) vervoer terug naar Nederland. Wanneer je bijvoorbeeld eerder naar huis moet dan verwacht, is het vaak noodzakelijk om extra kosten te maken. Of je kan geconfronteerd worden met hoge medische kosten in het buitenland, die door een reisverzekering gedekt kunnen worden.

Wat is een kortlopende reisverzekering?
Kortlopende reisverzekering Allianz

Hoeveel kost een kortlopende reisverzekering?

De kosten voor een kortlopende reisverzekering kunnen variëren afhankelijk van de verzekeraar, de duur van de reis, de bestemming.

Hoeveel kost een reisverzekering bij Allianz?

De kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance heeft een zeer complete dekking voor o.a. S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. Nu al vanaf €0,90 in Nederland verzekerd en v.a. €1,50 per dag in heel Europa verzekerd! Maak een vrijblijvende premieberekening voor de exacte premie in jouw situatie.

Premie per dagEuropadekkingWereld excl. Canada/VSWereld incl. Canada/VS
Basispremie€1,50€2,30€2,95
Medische kosten€0,35€0,35€0,35
Reisongevallen€0,10€0,10€0,10
Geld en reischeques€0,55€0,55€0,55
Automobilistenhulpverlening€13,75Alleen EuropaAlleen Europa
Wintersport/bijzondere sporten€1,10€1,10€1,10
Annuleringsdekking5,9% v/d reissom5,9% v/d reissom5,9% v/d reissom
Premies exclusief assurantiebelasting.

Hoe kan ik een kortlopende reisverzekering afsluiten?

Een kortlopende reisverzekering van Allianz afsluiten kan in principe vlak voordat je op reis gaat. Dit gaat volledig geautomatiseerd, de polis ontvang je direct per e-mail. Het afsluiten van een annuleringsverzekering kan echter niet op het laatste moment, dat moet binnen 7 dagen na het boeken van de reis.

Kortlopende reisverzekering afsluiten:

 1. Kies je kortlopende reisverzekering en maak een premieberekening.
 2. Vul de gegevens in en betaal per iDeal.
 3. De polis ontvang je per e-mail en je reis is verzekerd.

Sluit nu de kortlopende reisverzekering hieronder af en ga goed beschermd en zonder zorgen op reis:

Wat is een kortlopende reisverzekering van Allianz?

Een kortlopende reisverzekering van Allianz zorgt ervoor dat je hulp krijgt bij ziekte, ongeval of overlijden van jou, je reisgenoten of familieleden die thuis zijn. Je kunt de reisverzekering uitbreiden met verschillende dekkingen die passen bij jouw reisgedrag. Je sluit deze verzekering af voor een bepaalde periode en voordat je op reis gaat.

De kortlopende reisverzekering bestaat standaard uit de volgende onderdelen: SOS-kosten, reisongevallen, bagage en medische kosten. Daarnaast kan je de verzekering uitbreiden met dekking voor geld en reischeques, langlaufen, wintersport en bijzondere (winter)sporten, automobilistenhulp. En je kan jezelf verzekeren voor eventuele annuleringskosten met de annuleringsdekking.

Wat zijn de voordelen van een kortlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance?

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance een goede en vertrouwde keuze. Met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de kortlopende reisverzekering van Allianz aan te vullen met een annuleringsdekking.

Kinderen die op de ingangsdatum van de kortlopende reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd voor dezelfde risico’s als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

✔   Keuzevrijheid: betaal nooit teveel

✔   Bagage is standaard meeverzekerd

✔   Wereldwijd eigen alarmcentrales

✔   Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

✔   Ideale aanvulling: annuleringsverzekering

Wat moet je weten over een kortlopende reisverzekering?

Hier zijn enkele belangrijke aandachtspunten over kortlopende reisverzekeringen:

 • Een kortlopende reisverzekering is bedoeld voor één enkele reis of een kort verblijf.
 • Kortlopende reisverzekeringen dekken de kosten die ontstaan bij onvoorziene gebeurtenissen tijdens de reis, zoals ziekte, ongevallen, extra verblijfskosten en kosten voor opsporing, redding en repatriëring.
 • De dekking van een reisverzekering kan variëren afhankelijk van de verzekeraar en het type verzekering. Zoek naar een verzekering die past bij jouw specifieke reisbehoeften.
 • Het is belangrijk om de verzekeringskaart en de voorwaarden van de kortlopende reisverzekering te lezen voordat je een verzekering afsluit, zodat je weet wat wel en niet gedekt is.
 • Zorg ervoor dat je de kortlopende reisverzekering afsluit voordat je op reis gaat, als je al op reis bent kan dat niet meer.
 • Vergelijk verschillende kortlopende reisverzekeringen voordat je een beslissing maakt, zodat je de beste dekking kunt krijgen voor de beste prijs.
 • Houd het telefoonnummer van de Alarmcentrale en je polisnummer bij de hand tijdens je reis of vakantie en neem contact op met de verzekeraar als je hulp nodig hebt. Denk er ook aan dat je eerste toestemming moet hebben voor je hoge kosten maakt bijvoorbeeld vanwege een ziekenhuisbezoek.

Wat is het verschil tussen een kortlopende en doorlopende reisverzekering?

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een kortlopende en een doorlopende reisverzekering:

 • Duur van de reisverzekering: Een kortlopende reisverzekering is specifiek ontworpen voor één enkele reis of een kort verblijf. Een doorlopende reisverzekering is daarentegen bedoeld voor mensen die regelmatig op reis gaan. Een doorlopende reisverzekering sluit je af zonder einddatum. Die loopt door zolang je de verzekering niet opzegt. De doorlopende reisverzekering geldt dus voor al je vakanties tijdens de looptijd.
 • Prijs: Een kortlopende reisverzekering is goedkoper bij een enkele korte reis per jaar, omdat het alleen geldt voor één reis. Een doorlopende reisverzekering is vaak goedkoper als je voor een langere periode of vaker op reis gaat.
 • Flexibiliteit: Een kortlopende reisverzekering biedt minder flexibiliteit dan een doorlopende reisverzekering, omdat het alleen geldt voor één specifieke reis. Een doorlopende reisverzekering biedt meer flexibiliteit, omdat het geldt voor meerdere reizen gedurende een bepaalde periode.
 • Dekkingen: Met een kortlopende reisverzekering heb je meer maatwerk en minder kans op ongedekte gebeurtenissen. Bij het afsluiten stem je namelijk de kortlopende reisverzekering precies af op je reis en het aantal verzekerden. Bij een doorlopende reisverzekering moet je voor iedere reis je polis controleren of de dekkingen nog wel overeenkomen. Je moet dan veranderingen in je reisgedrag of gezinssamenstelling eerst doorgeven aan je verzekeraar anders ben je niet gedekt.

Meer over de dekking van de kortlopende reisverzekering van Allianz lees je in de onderstaande tabel;

Dekkingsoverzicht Allianz kortlopende reis- en annuleringsverzekering
S.O.S. hulpverlening
Hulp en ondersteuning bij ziekte ongeval en overlijdenKostprijs
Reis- en verblijfskosten bij ziekte ongeval en overlijdenReiskosten: Kostprijs
Reiskosten bij overlijden/levensgevaar familieKostprijs
Repatriëring (o.a. ambulancevlucht)Kostprijs
Huurkosten vervangend vervoer per dag€125,-
Huurkosten vervangend vervoer, max. per verzekeringsbewijs€1.250,-
Opsporings- en reddingkosten€50.000,-
Reisongevallen
Bij overlijdenMax. €25.000,-
Bij algemene invaliditeitMax. €75.000,-
Reisbagage
Reisbagage totaal€4.000,-
Foto-, film-, video- en computerapparatuur€2.000,-
Telecommunicatieapparatuur (o.a. mobiele telefoon)€175,-
Contactlenzen en brillen€500,-
Reisdocumenten (o.a. paspoort, rijbewijs, tickets)Kostprijs
Eigen risico per persoon per gebeurtenis€50,-
Extra dekking
Vervangende kleding en/of toiletartikelen€350,-
Schade logiesverblijven€350,-
Medische kosten
Dokters- en ziekenhuiskosten buitenlandKostprijs
Dokters- en ziekenhuiskosten Nederland€500,-
Nabehandelingskosten in Nederland€1.000,-
Dit is slechts een beknopt overzicht. Raadpleeg voor een uitgebreid overzicht de verzekeringsvoorwaarden.

Is een kortlopende reisverzekering wel de beste keuze voor mij?

Om te bepalen wat voor jou de beste keuze is, een kortlopende of doorlopende reisverzekering, kijk je naar hoe lang en hoe vaak je op vakantie gaat. Ga je per jaar drie weken of langer op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Een ander voordeel bij een doorlopende verzekering is dat je niet voor elke vakantie apart een reisverzekering hoeft af te sluiten. Je vergeet dus nooit om een reisverzekering af te sluiten, ook niet als je bijvoorbeeld lastminute een weekendje weg boekt.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

Bij het afsluiten van een kortlopende reisverzekering is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

 • Vergelijk verschillende verzekeringen: Vergelijk verschillende kortlopende reisverzekeringen voordat je een beslissing maakt, zodat je de beste dekking kunt krijgen voor de beste prijs.
 • Wat ga je doe op reis: Ga je aan een bijzondere sport doen? Of aan wintersport? Vergeet dan niet je dekking daarop aan te passen.
 • Naar welk land ga je: Kijk voor je een reisverzekering gaat afsluiten en op vakantie gaat of het land van bestemming onder de dekking van de reisverzekering valt. Bij de meeste reisverzekeraars kun je kiezen uit een Europa- of werelddekking.
 • Lees de reisverzekering voorwaarden: Lees de voorwaarden van de reisverzekering zorgvuldig voordat je een verzekering afsluit, zodat je weet wat wel en niet gedekt is.
 • Controleer de uitsluitingen: er kunnen bepaalde uitsluitingen zijn waardoor bepaalde schades of gebeurtenissen niet worden vergoed, zoals alcohol- of drugsgebruik. Controleer of er uitsluitingen zijn die van toepassing zijn op je reis en jouw situatie.
 • Kies eventueel voor de dekking medische kosten: Zorg ervoor dat de reisverzekering voldoende dekking biedt voor medische kosten, vooral als je naar een land gaat met hoge kosten voor gezondheidszorg.
 • Ben je wel verzekerd tegen annuleringskosten: Controleer of je de kortlopende reisverzekering kan uitbreiden met een annuleringsdekking die de kosten dekt voor annulering of wijziging van de reis als dit nodig is vanwege onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of ongevallen.
 • Controleer de dekking voor bagage: Controleer of de verzekering de kosten dekt voor verloren, beschadigd of gestolen bagage.
 • Sluit de kortlopende reisverzekering af voordat je op reis gaat: Zorg ervoor dat je de verzekering afsluit voordat je op reis gaat, zodat je vanaf het moment dat je vertrekt gedekt bent. Als je eenmaal op reis bent, kan het niet meer.
 • Bewaar de polis: bewaar de reisverzekeringspolis zorgvuldig en neem deze mee op reis, zodat je altijd kunt zien wat wel en niet is gedekt. En noteer het nummer van de Alarmcentrale voor noodhulp.

Waarom een kortlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance afsluiten?

Met een kortlopende reisverzekering van Allianz ben je verzekerd voor schade of kosten door onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie. Denk aan schade aan bagage (maar ook een vertraagde aankomst), kosten voor vervangend vervoer of de kosten van een langer verblijf.

Zonder reisverzekering kan je voor hoge onvoorziene kosten komen te staan tijdens de reis. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je standaard verzekerd voor hulp in noodsituaties (SOS hulpverlening). Daarnaast kan je zelf de dekkingen selecteren die je belangrijk vindt, zoals ongevallen, bagage en medische kosten.

Wat is gedekt op de kortlopende reisverzekering van Allianz?

Op de kortlopende reisverzekering van Allianz zijn de volgende zaken en gebeurtenissen gedekt:

 • SOS kosten: Je krijgt altijd hulp van de Allianz Alarmcentrale. Bij een ongeluk of ziekte regelen en vergoeden ze vervoer naar huis en hulp aan je gezin. Bijvoorbeeld na een ongeval of bij overlijden. Daarnaast ben je verzekerd voor de extra dekkingen die je hebt gekozen.
 • Medische kosten: als je deze optie meeverzekerd, dan heb je recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoed Allianz het verplichte eigen risico van je zorgverzekering.
 • Bagage: Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage tot €4.000,- verzekerd. Er gelden maximale vergoedingen voor de verschillende reisbagage.
 • Optie bijzondere sporten: Ga je op wintersport of beoefen je een bijzondere sport? En heb je medische kosten en bagage meeverzekerd? Dan vergoed Allianz medische kosten bij een ongeluk. Ook schade aan eigen of gehuurde sportuitrusting is verzekerd. Lijst bijzondere (winter)sporten: http://bit.ly/bijzsport.
 • Optie pech op reis: Bij pech of een ongeval met eigen vervoer krijg je hulp. Als het nodig is, regelen en vergoed Allianz vervangend vervoer. Ook zorgen ze voor vervoer van je defecte voertuig naar huis. Schade aan of diefstal van je vervoermiddel is niet verzekerd. Deze dekking is geldig in de landen op het internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) van het voertuig.
 • Optie ongevallen: Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering.
 • Optie kortlopende annuleringsverzekering: Allianz geeft een vergoeding voor de kosten die de reisorganisatie jou in rekening brengt bij een annulering. Ook als je een reis moet afbreken of bij een vertraging van het openbaar vervoer op de heenreis van meer dan 8 uur, ontvang je een vergoeding. Verzekerde gebeurtenissen vind je in de polisvoorwaarden.
 • Optie samengestelde reis bij annuleringsdekking: Bij een reis waarvan je zelf de verschillende onderdelen hebt samengesteld (bijvoorbeeld vliegticket, hotel en huurauto) vergoed Allianz de kosten voor annulering of onderbreking. Valt één van deze onderdelen uit door een gebeurtenis uit de voorwaarden? Dan vergoeden zij de annulering van de reisonderdelen waar je geen gebruik van kunt maken.

Wat valt onder Europadekking?

Kijk voor je op vakantie gaat of het land van bestemming onder de dekking van de reisverzekering valt. Onder Europadekking bij de doorlopende reisverzekering en kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance vallen ook de niet-Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee, de Azoren, Madeira en de Canarische eilanden. Ga je buiten Europa op vakantie dan moet je voor werelddekking kiezen.

Heb je een kortlopende reisverzekering van de Allianz Global Assistance of wil je deze afsluiten? Lees hier welke landen bij Allianz Global Assistance onder Europadekking vallen: Albanië, Algerije, Andorra, Azoren, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische eilanden, Corsica, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Egypte, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Fuerteventura, Georgië, Gibraltar, Gran Canaria, Griekenland, Groot-Brittannië, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Israël, Italië, Jersey, Kanaaleilanden (Brits), Kreta, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madeira, Mallorca, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland (Europees deel), San Marino, Schotland, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Syrië, Tenerife, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Wales, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

Sluit nu de kortlopende reisverzekering hieronder af en ga goed beschermd en zonder zorgen op reis:

Meest gestelde vragen en antwoorden over de dekking van een kortlopende reisverzekering van Allianz(FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat dekt een kortlopende reisverzekering van Allianz?

Met een kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor materiële schade zoals je bagage, maar ook voor persoonlijke schade zoals ziekte en/of ongeval (letselschade) die je in je vakantie of tijdens je reis kan oplopen. Reisverzekeraar Allianz biedt ook hulp in het land waar je op vakantie bent en zorgt ervoor dat je, indien nodig, wordt teruggebracht naar Nederland. Je kan een reisverzekering van Allianz eenvoudig combineren met een annuleringsverzekering.

Wat is het voordeel van een kortlopende reisverzekering?

Ga je op reis en wil je verzekerd zijn? Er zijn kosten die door geen enkele andere verzekering worden gedekt. Dat zijn bijvoorbeeld onvoorziene kosten die ook wel SOS-kosten worden genoemd. Denk aan extra reis- en verblijfskosten door stakingen, natuurrampen of andere onvoorziene zaken. Ook dekt je reisverzekering de kosten wanneer je eerder naar huis moet terugkeren omdat iemand in de familie een ongeval heeft gehad of ernstig ziek is geworden. Wanneer je gered moet worden op zee of vanaf een berghelling, betaald je reisverzekeraar Allianz de rekening.

Waarom is het verstandig om ook medische kosten mee te verzekeren?

Het is verstandig om medische kosten bij te verzekeren op je reisverzekering, ook als je al over een zorgverzekering in Nederland beschikt. Waarom? Als de medische kosten zijn meeverzekerd op je polis vergoedt Allianz Global Assistance altijd de kostprijs van medisch noodzakelijke behandelingen in het buitenland en dus ook kosten die door de zorgverzekering niet vergoed worden. Het is verstandig dat je in zo’n situatie contact opneemt met onze alarmcentrale. Daarnaast vergoedt Allianz Global Assistance het verplichte eigen risico van de zorgverzekering (let op: niet het vrijwillig eigen risico).

Wat is het verschil tussen een kortlopende reisverzekering en een doorlopende?

Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor 1 reis of vakantie. Een doorlopende reisverzekering is al snel goedkoper wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Een ander voordeel is dat je dan niet vergeet om een reisverzekering af te sluiten. Het omslagpunt ligt ongeveer bij drie weken vakantie per jaar. 

Wat kost een kortlopende reisverzekering van Allianz?

Je bepaalt zelf voor een belangrijk deel de hoogte van de premie. Een reisverzekering kan je volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. De goedkoopste kortlopende reisverzekering met bagagedekking voor Nederland heb je al €0,90 per dag en Europadekking heb je bij ons vanaf: €1,50 per dag. De goedkoopste doorlopende reisverzekering Europadekking < 27 jaar heb je al vanaf: €1,90 per maand!

Wanneer moet ik een kortlopende reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering kun je tot een dag voor vertrek nog afsluiten. Een annuleringsverzekering afsluiten moet je zo snel mogelijk doen. In iedere geval binnen 7 dagen na het boeken van je reis.

Wat is het verschil tussen een reisverzekering en annuleringsverzekering?

Een reisverzekering is een verzekering tegen schade die wordt opgelopen tijdens het reizen of tijdens je vakantie. Een annuleringsverzekering is vooral bedoeld voordat je op reis gaat of als je een reis/vakantie moet afbreken. Een annuleringsverzekering beschermt je dan tegen de financiële schade van de annuleringskosten.

Is er overlap met andere verzekeringen?

Een reisverzekering is een combinatie van enkele verzekeringsvormen in één pakket. Je kan zelf kiezen welke rubriek je wel of niet wilt verzekeren. Hierdoor kan je overlappingen met bestaande verzekeringen voorkomen. SOS- hulpverlening, extra verblijfskosten, reddings- en opsporingskosten en repatriëringskosten zijn alleen op een reisverzekering gedekt. Daarvoor geldt nooit enige overlap.

Kan ik bij Allianz ook bijzondere sporten meeverzekeren?

Ja, als je aan bijzondere sporten gaat doen tijdens je vakantie of reis kan je dit meeverzekeren op de kortlopende reisverzekering. Voorbeelden van bijzondere sporten zijn bergbeklimmen, skiën, diepzeeduiken, parachutespringen, waterskiën en kitesurfen.
Bij deelname aan wedstrijden en het beoefenen van sommige sporten (zoals gevechtssporten) ben je niet verzekerd. Ga je aan een wedstrijd meedoen, informeer dan vooraf over de mogelijkheden om dit te verzekeren.

Ben ik ook verzekerd bij een negatief reisadvies?

Heeft jouw bestemming een negatief reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken? Dan ben je tijdens de reis alleen verzekerd voor schade die niet gerelateerd is aan de reden van dit negatief reisadvies.

Wat is niet verzekerd op de kortlopende reisverzekering?

Er zijn oorzaken waardoor je geen recht hebt op dekking, zoals opzet, fraude, of gebruik van verdovende middelen. Alle uitsluitingen vind je in de voorwaarden.

Waar ben ik gedekt met deze verzekering?

Je kunt kiezen uit vier verzekeringsgebieden: 1. Europa, 2. Wereld excl. VS en Canada en 3. Wereld incl. VS en Canada, 4. Nederland. Tot Europa rekenen wij ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Als je de kortlopende reisverzekering online aanvraagt, moet je de vragen eerlijk beantwoorden. Je hoort zoveel mogelijk te doen om de schade te voorkomen en te beperken. Bel bij nood zo snel mogelijk de Allianz alarmcentrale. Doe aangifte bij de politie als er sprake is van verlies, diefstal of vermissing van bagage. Je moet de schade kunnen aantonen. Medische kosten worden alleen in behandeling genomen wanneer je de nota’s kan overleggen.

Wanneer begint en eindigt de dekking van de kortlopende reisverzekering?

Deze begint op de ingangsdatum van de reis en stopt automatisch op de einddatum van je reis zoals vermeld op het polisblad. Loop je vertraging op met het openbaar vervoer of beland je tijdens je reis in het ziekenhuis en kun je niet terug naar huis? Dan loopt de verzekering door, ook na de einddatum.

Vragen?

Heb je een vraag over de kortlopende reisverzekeringen van Allianz? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen, van 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739