vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering nu samen af te sluiten

Vanaf vandaag biedt reisverzekeraar Allianz Global Assistance de mogelijkheid om de Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering gelijktijdig af te sluiten.

Allianz Global Assistance is één van de weinige verzekeraars die deze combinatie aanbiedt. Bij de meeste concurrenten moet men nog steeds twee losse verzekeringen afsluiten.

Annuleringsdekking

De Annuleringsverzekering is nu toegevoegd als optie in het afsluitproces bij de Kortlopende Reisverzekering. Voorheen moesten consumenten die een reis- én annuleringsverzekering wilden afsluiten, twee keer het afsluitproces doorlopen en twee aparte polissen afsluiten.

Voordelen voor verzekerden

Groot voordeel voor consumenten is dat men nu als combinatie een Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering kunnen afsluiten. Dit betekent slechts één keer NAW-gegevens invullen. Het scheelt tijd en is gebruiksvriendelijker. Een ander belangrijk voordeel is dat bij het afsluiten van de combinatie Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering nog maar één keer poliskosten betaalt hoeft te worden.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739