vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche reisverzekeringen: premie berekenen en afsluiten

Logo-Europeesche-kleinBereken hier de premie voor een reisverzekering of annuleringsverzekering van de Europeesche. Je kunt daarna eenvoudig de verzekering afsluiten. De polis ontvang  je direct per e-mail. Snel, handig en voordelig.

De Europeesche is al vele malen door reisagenten uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland!


kortlopende-reisverzekering• Kortlopende Reisverzekering

Met deze kortlopende reisverzekering ben je uitstekend beschermd tijdens je reis of vakantie. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om jouw in je eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bagage, hoge geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor je vervoermiddel. De meest complete bescherming heb je met een Topdekking.

√  Zonder zorgen op vakantie.
√  Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
√  Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.
√  Geen eigen risico bij geneeskundige kosten.
√  Europeesche Hulplijn en meer voordeel bij afsluiten.

Premie Kortlopende reisverzekering: v.a. € 0,92 per dag (Europadekking).

premie Kortlopende reisverzekering Europeesche reisverzekering

annuleringsverzekering Europeesche

• Kortlopende Annuleringsverzekering

Met de Kortlopende Annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten. Standaard wordt bij annulering vóór vertrek de volledige reissom vergoed. Moet de reis voortijdig worden afgebroken, dan worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. Kies je voor Garantie-Annulering dan wordt bij het afbreken van de reis de hele reissom vergoed. Stel je jouw eigen reis samen door bijvoorbeeld afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie te regelen, dan geeft het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geen recht om de totale reis te annuleren. Dit risico is wel te verzekeren door middel van de uitbreiding Samengestelde reis.

√  Ook last-minute boekingen zijn gedekt.
√  Alle annuleringsredenen zijn te verzekeren.
√  Samengestelde reis ook mee te verzekeren.
√  Vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.
√  Totale reissom terug bij Garantie-Annulering.
√  Snelle vergoeding van kosten.

Premie Kortlopende Annuleringsverzekering: 5,5% van de reissom. 


• Lang-op-Reisverzekering

Zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Dé verzekering voor de ware globetrotter. Wanneer je langdurig naar het buitenland vertrekt, in het buitenland gaat werken of studeren, is een normale reisverzekering niet geschikt. Een betere en goedkopere oplossing is de Lang-op-Reisverzekering waarmee je tot maximaal 24 maanden verzekerd bent. Naast de basisdekking kun je kiezen uit tal van uitbreidingen voor nóg meer zekerheid. En dat allemaal voor slechts een gering bedrag per uitbreidingsdeel. Zo kun je jouw Lang-op-Reisverzekering helemaal aanpassen aan je specifieke wensen en omstandigheden.

√  Voor iedereen die lang naar het buitenland gaat.
√  Geldig in Europa of de hele wereld.
√  Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.
√  Er zijn verschillende dekkingen waaruit je kunt kiezen.
√  Bijna alle sportrisico’s zijn meeverzekerd.

Premie Lang-op-Reisverzekering:  v.a. € 0,32 per dag (minimumpremie € 50,-)


• Doorlopende Reisverzekering

Iedereen die regelmatig op reis gaat en daarvoor niet telkens een aparte verzekering wil afsluiten, is met de Doorlopende Reisverzekering van de Europeesche prima verzekerd.  Het hele jaar door ben je tijdens jouw vakanties altijd en overal verzekerd van persoonlijke hulp in jouw eigen taal. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor je klaar om je te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. Je kunt de verzekering uitbreiden voor onder andere bagage, geneeskundige kosten, ongevallen en wintersport. De Topdekking biedt de meest complete bescherming. 

√  Eén keer regelen en al jouw vakanties zijn altijd verzekerd.
√  Wereldwijde hulp, 24 uur per dag.
√  Gunstige premie.
√  Snelle uitkering bij schade.
√  Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

Premie Doorlopende reisverzekering: v.a. € 2,09  per maand (Europadekking).


• Doorlopende Annuleringsverzekering

Je reist vaak. Soms lang, soms kort. Soms ver weg, soms lekker dichtbij. Maar wat als een geboekte vakantie niet door kan gaan? Of wat als je halverwege naar huis moet? De Doorlopende Annuleringsverzekering vangt het risico op. Het hele jaar door! Wel zo geruststellend. Ook als je last-minute boekt. En met de Garantie-annulering krijg je zelfs de gehele reissom terug als je de vakantie niet helemaal hebt kunnen afmaken!

√  Eén keer regelen en al jouw vakanties zijn altijd verzekerd.
√  Lastminute-boekingen zijn ook meeverzekerd.
√  Je krijgt een extra vergoeding bij vertraging.
√  Met de uitbreiding Garantie-Annulering de hele reissom terug.

Premie Doorlopende Annuleringsverzekering: v.a. € 5,30 per maand.


• Tourist Travel Insurance

Komt er (familie) bezoek naar Nederland? Kies dan voor de Tourist Travel Insurance van de Europeesche. Deze medische reisverzekering voldoet ook aan de eisen voor een visumaanvraag ( Toeristenvisum/Schengenvisum). Personenhulpverlening en buitengewone kosten (zoals extra reis- of verblijfkosten) worden tegen kostprijs vergoed. Geneeskundige kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte zijn tot maximaal € 30.000,- verzekerd. Kwalen en klachten die al bestonden voor of op de ingangsdatum van de verzekering zijn niet verzekerd. Bij diefstal van uw reisdocumenten ontvangt men een vergoeding en ook als de bagage vertraagd aankomt.

Verzekerden van 70 jaar en ouder moeten een gezondheidsverklaring overleggen waaruit blijkt dat ze in staat zijn om zelfstandig te reizen.

√  Geneeskundige kosten standaard meeverzekerd.
√  Vergoeding bij diefstal of verlies belangrijke reispapieren.
√  Geldig in geheel Europa.
√  Geen leeftijdstoeslagen.
√  Geschikt voor het aanvragen van een Schengenvisum.

Premie Tourist Travel Insurance: € 2,- per dag (Europadekking).


• Groeps- en Schoolreisverzekering

De Groeps- & Schoolreisverzekering van de Europeesche: de beste reisverzekering voor je groepsreis of schoolreisje. Ruime dekkingen, scherpe premie. Met deze verzekering zijn alle deelnemers aan groeps- of schoolreizen, tot een maximum van honderd volwassenen en/of kinderen, uitstekend beschermd. De verzekering biedt de keuze uit een dekkingsgebied voor de Benelux of Europa. Daarnaast heb je de keuze uit twee combinaties. Bij Combinatie 1. zijn alle deelnemers standaard verzekerd van directe, persoonlijke hulp bij pech, ongeval of ziekte. Daarnaast zijn geneeskundige kosten en aansprakelijkheid meeverzekerd. Kies je voor Combinatie 2. dan zijn jouw reisgenoten bovendien verzekerd tegen verlies van bagage en schade als gevolg van bijzondere sporten. Persoonlijke hulpverlening, extra reis- en verblijfskosten en rechtsbijstand worden altijd tegen kostprijs vergoed. 

√  Eén verzekering voor groepen tot maar liefst 100 deelnemers.
√  Ook voor uitstapjes van 1 dag.
√  Professionele hulp bij pech of ongeval.
√  Dekking tegen hoge geneeskundige kosten in het buitenland.
√  Ook bagage en bijzondere sporten kan je meeverzekeren.
√  Dekkingsgebied is uit te breiden tot heel Europa.

Premie Groeps- & Schoolreisverzekering: v.a. € 10,- per reis.


• Business Travel Insurance Individueel

De Business Travel Insurance Individueel is bestemd voor individuele zakenreiziger of voor een bedrijf met een beperkt aantal zakelijke reizigers. De basis van de verzekering bestaat uit hulpverlening en eventueel bijkomende extra kosten. Deze hulpverlening kan bijvoorbeeld bestaan uit het toezenden van medicijnen of repatriëring als je ziek of gewond bent. Ook wordt de overkomst van familieleden met deze verzekering vergoed. Mocht er tijdens de reis iets met jouw bedrijf gebeuren en moet je naar Nederland terugkeren, dan worden de kosten daarvan vergoed. Hetzelfde geldt als je een vervanger moet laten overkomen. Gaat er iets mis, dan kan je wereldwijd, dag en nacht, bellen met de Europeesche Hulplijn. Zij assisteren je bij pech of ongevallen en geeft medisch advies variërend van pijnstiller tot artsbezoek. Je kunt de verzekering uitbreiden voor onder andere bagage, geneeskundige kosten, ongevallen en annulering. Ook kan je jouw privé-vakanties en die van je gezinsleden eenvoudig meeverzekeren.

√  Complete dekking.
√  Eén keer regelen en al uw zakentrips verzekerd.
√  Wereldwijde hulp, 24 uur per dag.
√  Assistent of meereizend gezinslid gratis meeverzekerd.
√  Snelle afwikkeling van schadeclaims.

Premie Business Travel Insurance Individueel: v.a. € 2,80 per maand (Europadekking).


Wie is de Europeesche?

De Europeesche is gespecialiseerd in het verzekeren van activiteiten die je in je vrije tijd onderneemt. De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland. ASR Nederland is de op twee na grootste verzekeraar in Nederland. ASR Nederland is sinds 3 oktober 2008 voor 100 procent eigendom van de Staat der Nederlanden.

De reisverzekeringen van de Europeesche

De Europeesche biedt vernieuwende verzekeringen en wil graag tegemoet komen aan jouw wensen. Het uitgangspunt is een goede kwaliteit, zodat je kunt genieten van een zorgeloze reis en vakantie. In 2012 is de Europeesche voor de 14e keer door Nederlandse reisagenten uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland!

Je gaat op vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis, dan kun je wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn. De medewerkers beantwoorden je vragen bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten. Indien je een arts nodig hebt, verwijzen zij je door naar een betrouwbare specialist of een goed ziekenhuis bij je in de buurt. Zij schakelen zo nodig direct de hulp in van de alarmcentrale SOS International. De Europeesche Hulplijn: + 31 20 65 15 777. Sla het nummer direct op in je mobiele telefoon. Dan heb je het nummer altijd bij de hand in geval van nood.

Video Europeesche Verzekeringen

Bekijk hier de video van de Europeesche Verzekeringen:

Voordelen van de Europeesche reisverzekeringen

Bij de Europeesche ben je verzekerd van kwaliteit en een efficiënte dienstverlening. De verzekerde staat centraal. Alle voordelen van de Europeesche op een rijtje:

  • Gespecialiseerd in het verzekeren van vrije tijd.
  • Vernieuwende verzekeringen en goede kwaliteit.
  • Goede bereikbaarheid, ook telefonisch.
  • Europeesche Hulplijn is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.
  • Hulpverlening door de alarmcentrale van SOS International.
  • Winnaar Veer voor de Beste Reisverzekeraar 2012.
  • De Europeesche is onderdeel van ASR Nederland.

De reisverzekeringen van de Europeesche kun je via de website van Reisverzekeringblog.nl rechtstreeks afsluiten bij Europeesche verzekeringen.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of wil je deskundig advies? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen tijdens kantooruren) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Reisverzekering Blog is subagent van Faber Verzekeringen te ‘s-Gravenhage (AFM nr. 12019424)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.