vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering Allianz Global Assistance

Kortlopende-reisverzekering
Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering Allianz Global Assistance

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: je bent altijd verzekerd op de beste manier.

Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. Je hebt al een reisverzekering vanaf €1,50 per dag!

Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering Allianz Global Assistance

Dit houdt je reisverzekering in:

  • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage.
  • Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
  • Eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd.
  • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
  • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Uitstekende hulp en dekking met de Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering. Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Makkelijk en keuzevrijheid

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder.

Geen onvoorziene kosten

Medische kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Het gezin mag mee

Stel: je krijgt een ongeluk. Je moet naar Nederland, zo snel mogelijk. De zorgverzekering dekt dan niet altijd de kosten van terugkeer naar Nederland en meestal niet die van meereizende gezinsleden. Met een Kortlopende Reisverzekering hoef je niet alleen terug te keren. Gelukkig. Je partner en kinderen kunnen dan gewoon met je mee. Kosteloos, daar zorgt Allianz Global Assistance voor.

Bij annuleren: Dubbel-Zeker

Je reis moeten annuleren, dat is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit je de Kortlopende Annuleringsverzekering af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Dat kan alleen bij Allianz Global Assistance.

Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan krijg je voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Met de Dubbel-Zeker variant speel je helemaal op safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.

Annuleringskosten worden vergoed bij o.a.:

  • ernstige ziekte, ongeval of overlijden van jezelf of je medereiziger(s);
  • overlijden, levensgevaarlijk(e) ziekte of ongeval van directe familie (1e of 2e graad);
  • dringende zorgbehoefte van directe familieleden (1e graad);
  • zwangerschap;
  • echtscheiding.

Mee te verzekeren op een annuleringsverzekering

Je kunt de annuleringsdekking op je reisverzekering uitbreiden met de volgende mogelijkheden:

  • Samengestelde reis: Bij een samengestelde reis zijn vlucht, hotel en bijvoorbeeld huurauto los van elkaar geboekt. Bij uitval van een onderdeel hiervan, door o.a. natuurgeweld of een staking, kun je de reis in aangepaste vorm voortzetten of volledig annuleren. Voor beide keuzes biedt de dekking een vergoeding. Deze keuze is uniek in Nederland.
  • Extra persoon:  Je krijgt je annuleringskosten vergoed in geval van ernstige ziekte, ongeval of overlijden van een (opgegeven) dierbaar persoon 
  • Zorgplicht: Je wilt je vakantie kunnen annuleren in geval van dringende zorgbehoefte van een 2e graads familielid (zorgplicht 1e graads familielid is standaard meeverzekerd). 
  • Waarnemer: Annuleren indien je zakelijke compagnon of persoon die op je bezittingen zou passen deze afspraak niet na kan komen door ongeval, ziekte of overlijden van deze persoon of directe familieleden (1e of 2e graads).

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Als je zonder reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance worden al je onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar je ook bent.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 29 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of je nu gaat backpacken in Australië, drie weken met je gezin naar Frankrijk gaat of een zakentrip maakt: Allianz Global Assistance biedt een geschikte reis- en annuleringsverzekering. Mogelijkheden volop.

Vragen over reisverzekeringen?

Heb je een vraag over kortlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739