vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Ziekenhuisopname tijdens je vakantie? De annuleringsverzekering je verloren vakantiedagen keert uit!

Allianz Direct je reisverzekering

Allianz Direct je reisverzekering
Allianz annuleringsverzekering

 Verzekerd bij annulering, reisonderbreking en vertraging.

  Dekking voor familieleden in 1e, 2e en 3e graad.

 Huisdieren vallen ook onder de dekking.

  Dekking samengestelde reizen is mogelijk.

Met de annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Zo krijg je een vergoeding voor gemiste vakantiedagen bij het afbreken van je vakantie of bij ziekenhuisopname in het buitenland.

Kom je tijdens je vakantie in een ziekenhuis terecht? Dan kan je een beroep doen op je annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Je ontvangt dan een vergoeding voor de gemiste vakantiedagen en eventueel voor je hele vakantie bij de Dubbel-Zeker dekking.

Een annuleringsverzekering biedt financiële zekerheid, bijvoorbeeld wanneer je niet op reis kunt, omdat jij of een familielid plotseling ziek is geworden. Je ontvangt dan de vooraf betaalde reissom geheel of gedeeltelijk terug. Maar met de annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je niet alleen vóór, maar ook tijdens je vakantie verzekerd, zoals bij het afbreken van je vakantie wegens ernstige ziekte van achtergebleven familieleden of als je zelf in het ziekenhuis beland.

Vergoeding van niet-genoten vakantiedagen bij ziekenhuisopname

Een ziekenhuisopname tijdens je vakantie is erg vervelend. Je kan niet van je welverdiende vakantie genieten en je hebt financiële schade omdat je jouw ticket en hotel al betaald hebt. Een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance biedt uitkomst. Moet je namelijk langer dan 8 uur aaneengesloten in het ziekenhuis verblijven, dan ontvang je een verhoudingsgewijze vergoeding over het aantal niet gebruikte vakantiedagen op basis van het verzekerde bedrag en de voorgenomen reisduur.

Vergoeding van de reissom

Ziekenhuisopname tijdens je vakantie? De annuleringsverzekering keer uit!
Ziekenhuisopname tijdens je vakantie?

Heb je gekozen voor de Dubbel-Zeker dekking dan ontvang je zelfs de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerd bedrag, als je langer dan 72 uur aaneengesloten in het ziekenhuis moet verblijven. Een annuleringsverzekering is dus ook erg nuttig tijdens je vakantie. Bij een ziekenhuisopname krijg je een deel of de volledige reissom terug zodat je geen financiële schade hoeft te lijden.

Kortom een annuleringsverzekering voorkomt financiële schade als je ziek wordt voor en tijdens je vakantie.

Reisverzekering met dekking voor medische kosten ook belangrijk

Om financiële tegenvallers te voorkomen, adviseert Allianz Global Assistance altijd een reisverzekering met dekking voor ‘medische kosten’ af te sluiten. Wanneer je de dekking medische kosten meeverzekert op je reisverzekering, dan krijg je altijd de volledige vergoeding voor noodzakelijke zorgkosten. Ook als die boven het Nederlandse tarief uitstijgen. Bijkomende kosten zoals extra reiskosten worden ook vergoed. Bovendien is het verplicht eigen risico op de zorgverzekering volledig gedekt. Zo voorkom je dat je bij een ziekenhuisopname in het buitenland geconfronteerd wordt met hoge kosten.

Bij Allianz Global Assistance kan je reisverzekering en annuleringsverzekering gecombineerd afsluiten. Dat scheelt je dubbele poliskosten. Kinderen onder de 5 jaar zijn voor de reisverzekering gratis meeverzekerd.

Vragen?

Heb je nog vragen over de annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739