vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Unigarant: premie berekenen en afsluiten

Unigarant: premie berekenen en afsluiten

Bereken hier de premie of sluit direct een reisverzekering af bij Unigarant. Klik op de link van de verzekering naar keuze. Je leest dan meer informatie en je kunt vrijblijvend een premieberekening maken. Unigarant is een 100% dochter van de ANWB.

Bij Unigarant verzekeringen heb je de keuze uit een breed pakket aan verzekeringen. Je kan zelf je reisverzekering of opstalverzekering samenstellen. Met de auto- en fietsverzekering kan je altijd onbezorgd op pad. Ook jouw caravan en boot zijn bij Unigarant goed verzekerd.

Voordelen van Unigarant

√ Je kiest zelf wat je wel of niet verzekerd.
√ Kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd.
√ Overal in de wereld krijg je hulp van de ANWB Alarmcentrale.
√ Vijf sterren van MoneyView – 5 jaar op een rij.
√ Jouw schade wordt snel uitbetaald.

Unigarant biedt uitstekende verzekeringen tegen een gunstige prijs. Bereken de premie en sluit een verzekering af:

Reis- en annuleringsverzekeringen

Waar de reis ook naar toe gaat, de onderstaande reis- en annuleringsverzekering bieden jouw de zekerheid die je zoekt.  • Kortlopende reisverzekeringDe kortlopende reisverzekering van Unigarant kan je zelf indelen en op maat maken. Je zorgt er dus zelf voor dat je verzekering naadloos aansluit bij jouw vakantieplannen en je geen premie betaalt voor zaken die je niet wilt verzekeren. Lees hier meer informatie: Kortlopende Reisverzekering »

  • Kortlopende annuleringsverzekeringMet de Unigarant Annuleringsverzekering krijg je financiële schade door het annuleren van je reis vergoed. En niet alleen als je de reis moet annuleren voordat je vertrekt. De Annuleringsverzekering keert ook geld uit wanneer een reis moet worden afgebroken. Lees hier de voorwaarden en lees altijd voor het afsluiten ook de verzekeringskaart.

Recreatieverzekeringen

Heb je een caravan, camper of boot? Ook die kan je hier verzekeren tegen de beste voorwaarden.

  • CaravanverzekeringMet de caravanverzekering van Unigarant is jouw nieuwe of gebruikte caravan goed verzekerd voor de meest voorkomende schades. Deze verzekering vergoedt schade aan jouw caravan, opzet-unit, vouwwagen, trailer of een bagagewagen. Of schade die jouw losgekoppelde caravan veroorzaakt. Je kiest zelf de aanvullende dekkingen. Lees hier meer informatie: Caravanverzekering »

  • WatersportverzekeringOf je nu een middagje met je gezin het water op gaat, of een zeilvakantie maakt van twee maanden. Je wilt genieten. Dat kan met de Unigarant Watersportverzekering. Daarmee kan jij je boot verzekeren zoals je dat wilt. Bij de watersportverzekering kiest je uit drie basisdekkingen voor je vaartuig: Wettelijke Aansprakelijkheid, Basis Casco en Uitgebreid Casco. Lees hier meer informatie: Watersportverzekering »

  • CamperverzekeringMet de Camperverzekering kan je er onbezorgd op uit trekken met jouw camper en genieten van je kampeervakantie. Een tweedehands of nieuwe camper? Je kiest bij de dekking die het beste bij jouw wensen past: WA, Gedeeltelijk of Volledig Casco. Ook schade aan uw camper die is ontstaan in de stalling is verzekerd. Lees hier meer informatie: Camperverzekering »

Wie is Unigarant?

Unigarant is een dochter van de ANWB. Het hoofdkantoor van Unigarant huist in Hoogeveen. Op dit moment werken er ruim 500 medewerkers bij Unigarant. Unigarant heeft continue aandacht voor de markt, de branche en de klant. Zij garanderen goede verzekeringen met uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Reisverzekeringen van Unigarant

Met de Unigarant reis- en annuleringsverzekering stel je een verzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op je vakantieplannen. Verlies of diefstal van je bagage en hobby- en sportuitrusting is standaard verzekerd. Daarnaast kun je rekenen op de betrouwbare en snelle hulp van de ANWB Alarmcentrale.

Voordelen van Unigarant reisverzekeringen

  • Scherpe premies en gunstige voorwaarden.
  • Wereldwijde hulpverlening door ANWB Alarmcentrale.
  • Kinderen onder de 5 jaar gratis meeverzekerd.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen van Unigarant? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of neem contact op via WhatsApp:

Neem contact met ons op!

 

 

De reisverzekeringen van Unigarant worden aangeboden i.s.m. Faber Verzekeringen te ‘s-Gravenhage (AFM nr. 12019424)

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739