vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz verzekering voor afkoop eigen risico en borg van huurcamper

CTAlogo 1

Allianz Eigen Risico Huurcamper Verzekering

Bereken hoeveel jij bespaart met de huurauto verzekering van Allianz.

  Wereldwijd verzekerd (ook in Nederland).

  Voor huurauto of huurcamper.

  Eigen risico én borg verzekerd tot max. €6.000,-

  Scherpe premie: goedkoper dan afkopen bij verhuurbedrijf

Al v.a. €6,75 per dag goed verzekerd!

Een verzekering voor de afkoop van het eigen risico voor camperhuur, regel je hier snel en voordelig. Met de Eigen Risico Verzekering voor campers van Allianz Global Assistance loop je aanzienlijk minder risico en kan je met ontspannen aan een reis met je gehuurde camper beginnen.

De afkoop Eigen Risico Verzekering bij camperhuur is een ideale verzekering. Mocht  je onderweg schade aan de camper krijgen of deze wordt gestolen, dan wordt het eigen risico volledig vergoed. Daarnaast is de ingehouden borg van de camper verzekerd.

Verzekering voor Eigen Risico Camper

Verzekering voor afkoop eigen risico camper
Verzekering voor afkoop eigen risico camper

Als je een camper gaat huren, dan is het bij deze verzekering wel verplicht dat deze een cascoverzekering heeft. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit deze verzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. In de meeste gevallen zit er een eigen risico op deze cascoverzekering. Als je vervolgens schade hebt aan de huurcamper, moet je dit eigen risico zelf betalen. Voor een auto is dit ongeveer € 500,- en voor een camper is dit al snel € 1000,-. Je kan het eigenrisico meestal wel bij de verhuurde afkopen, maar dat is meestal vrij duur. Met de Eigen Risico Verzekering Autohuur is dit risico gedekt tot maximaal € 6.000,-.

Let op: de afkoop eigen risico camper verzekering vergoedt alleen het eigen risico van schade die onder de dekking valt van de cascoverzekering.

Premies Eigen Risico Verzekering Autohuur
Premies Eigen Risico Verzekering Autohuur
PremieHuurautoHuurcamper
Europa€6,75€15,-
Wereld exclusief de VS en Canada€6,75€15,-
Wereld inclusief de VS en Canada€6,75€17,50
Getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Borgstelling voor een gehuurde camper

Bij het huren van een auto of camper betaal je een waarborgsom, meestal met een creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als garantstelling, mocht er iets met het gehuurde voertuig gebeuren dat niet onder de verzekering valt. Bijvoorbeeld ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig. Je bent met deze Eigen Risico verzekering ook gedekt voor de borg die wordt ingehouden bij schade.

Voordelen van de afkoop eigen risico camper verzekering

Profiteer direct van de volgende voordelen van de afkoop Eigen Risico Verzekering voor campers:

  • Dekking van je eigen risico, maar ook van je borg van de camper (ruitschade, banden, lakschade, etc.).
  • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per camper huurcontract.
  • Geldig bij alle camperverhuurders, wereldwijd.
  • Veel voordeliger dan afkopen eigen risico bij de camperverhuurders zelf.
  • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.

Eigen risico en borg bij een huurcamper

Wanneer je een camper gaat huren dan is een cascoverzekering verplicht. Bij sommige camperverhuurmaatschappijen zit deze verzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. In de meeste gevallen is er sprake van een eigen risico op deze cascoverzekering. Als je vervolgens schade hebt aan de camper, moet je dit eigen risico zelf betalen. Bij camperverhuur is dit al snel € 1000,-. Met de Eigen Risico Verzekering Camperhuur is dit risico gedekt tot maximaal € 6.000,-.

De Eigen Risico Verzekering Camperhuur heb je nu al voor € 15,- per dag. Jouw camperreis wordt dan nog leuker want je hoeft je geen zorgen te maken om je eigen risico en borg die het camperverhuur bedrijf verplicht stelt.

Heb je nog geen Eigen Risico Verzekering voor je gehuurde camper? Sluit hem hieronder af!

Snelle schadebehandeling

Als je schade hebt gehad aan je camper, dan heb je het eigen risico zelf betaald of is de borg ingehouden. Dit bedrag wil je natuurlijk zo snel mogelijk na je reis terug ontvangen. Allianz Global Assistance bekijkt altijd de situatie waarin de schade is ontstaan om schade zo eerlijk mogelijk te behandelen. Meld je schade online of met de post via een schade aangifteformulier. Wij streven ernaar je schade aangifte binnen 10 werkdagen af te handelen.

Meest gestelde vragen en antwoorden over camperhuur eigen risico verzekering (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over de afkoop eigen risico camper verzekering.

Wat is een verzekering voor afkoop eigen risico camperhuur?

Dat is een verzekering voor het verschuldigd eigen risico op de cascoverzekering als je dat bij diefstal of schade aan het voertuig moet betalen en de waarborgsom, als dat bij schade aan het voertuig door de verhuurder deels of helemaal wordt ingehouden.

Wat kost een verzekering voor afkoop eigen risico camperhuur bij jullie?

Bij ons betaal je voor de verzekering v.a. € 15,- per dag. Dit is exclusief assurantiebelasting. Voor deze verzekering betaal je bovendien geen poliskosten.

Hoe zit het met schade aan ruiten, lak, interieur, etc?

Ruitschade, lakschade, schade aan de onderkant van het voertuig is ook gedekt wanneer deze van de borg wordt ingehouden. Schade aan het interieur is niet verzekerd.

Wie is verzekerd op de afkoop eigen risico camperhuur verzekering?

Verzekerd is de persoon die in het huurcontract staat.

Vanaf wanneer ben je verzekerd?

Je bent verzekerd tijdens de periode dat je de camper huurt. De ingangsdatum en einddatum staan op het huurcontract. In onvoorziene situaties mag de huurtermijn na toestemming van de camper verhuurder worden verlengd. De verzekering is geldig tot maximaal 45 aaneengesloten dagen.

Waar is de  afkoop eigen risico verzekering camperhuur geldig?

De verzekering is geldig in het gebied waar ook het huurcontract geldig is.

Wat is het verzekerd bedrag bij deze huurcamper verzekering?

Maximum uitkering per schade: Tot € 6.000,- per huurcontract. Let op: dit maximum geldt voor vergoeding eigen risico en vergoeding waarborgsom samen.

Vragen over afkoop eigen risico camper?

Heb je vragen over de afkoop eigen risico camper verzekering? Neem dan contact met ons op.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739