vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz: meer vrijheid en minder zorgen voor €15,- per dag!

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Eigen Risico Verzekering Huurcamper

Bereken hoeveel jij bespaart met de camperverzekering van Allianz.

  Wereldwijd verzekerd (ook in Nederland).

  Voor huurauto of huurcamper.

  Eigen risico én borg verzekerd tot max. € 6.000,-

  Scherpe premie: goedkoper dan afkopen bij verhuurbedrijf

Al vanaf €15,- per dag

De Eigen Risico Verzekering Huurcamper maakt jouw campervakantie nog leuker. Lees hier waarom.

Verlang je naar het avontuur van de open weg, maar ben je bezorgd over het eigen risico van je huurcamper? Maak kennis met de Eigen Risico Verzekering voor campers van Allianz. Voor slechts €15,- per dag, is het eigen risico en de borg van je camper gedekt tot wel € 6.000,-.

Huurcamper: Het begin van jouw avontuur

Campervakanties winnen aan populariteit, vooral bij zestigplussers met veel vrije tijd. Het geeft een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de buitenwereld. Met een huurcamper kun je elke dag een nieuwe horizon verkennen, zonder de zware investering van het kopen van een camper. En daar komt de eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz om de hoek kijken – jouw veiligheidsvangnet bij eventuele schade.

Vrijheid zonder zorgen: Verzeker het eigen risico van je huurcamper

Of je nu kiest voor Adria, Bürstner, Hobby, Malibu, Knaus of een Eriba-Hymer camper, wij begrijpen dat je geen gedoe wilt bij schade. Ongevallen gebeuren, en daarom is het verzekeren van het eigen risico van je huurcamper met de Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz een slimme keuze.

Wat biedt de Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz jou?

De Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz geeft je een vergoeding voor het eigen risico dat bij diefstal of schade in rekening wordt gebracht. Hier is wat je kunt verwachten:

 • Verzekerd bedrag: Tot € 6.000 bij schade aan de huurcamper.
 • Eigen risico: Verzekerd.
 • Borg: Inhouding van deze borg bij diefstal of schade is ook verzekerd.
 • Wereldwijde dekking: Zoals vermeld in de huurovereenkomst.

Wat is wel of niet verzekerd op de Eigen Risico Verzekering Huurcamper

De realiteit van borg en eigen risico bij een huurcamper

Bij de meeste camperverhuurbedrijven betaal je een vaste huurprijs per dag voor de camper. Deze prijs is inclusief een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid en casco (o.a. schade en diefstal). Maar er zit een addertje onder het gras: als er schade is aan de camper, dan brengt de verhuurder het eigen risico in rekening. Daarom is het verstandig om het eigen risico van je huurcamper te verzekeren met de Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz.

Cascoverzekering huurcamper: Een noodzakelijke stap

Bij het verzekeren van het eigen risico van je huurcamper bij Allianz, moet de camper minimaal een volledige cascoverzekering hebben. Deze verzekering beperkt je aansprakelijkheid voor schade. Het is belangrijk om te onthouden dat er schades kunnen zijn die uitgesloten zijn van de cascoverzekering, zoals schade aan het dak, ruiten of banden, en schade aan de onderkant.

De voordelen van het verzekeren van je eigen risico en borg

Het verzekeren van je eigen risico van je huurcamper voorkomt dat je bij schade veel geld kwijt bent. Bovendien is de premie van deze verzekering vaak lager dan vergelijkbare verzekeringen van het camperverhuurbedrijf zelf. Geniet direct van de volgende voordelen van onze Eigen Risico Verzekering voor camperhuur:

 • Snelle en voordelige dekking van je eigen risico voor je huurcamper.
 • Schade aan ruiten, banden, lak en onderkant, evenals ingehouden borg, zijn ook verzekerd.
 • Verzekerd tot maximaal € 6.000,- per huurcontract.
 • Geldig bij alle camperverhuurders, wereldwijd.
 • Voordeliger dan afkopen eigen risico bij de verhuurders zelf.
 • Verzekerd bij de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld: Allianz Global Assistance.
Eigen Risico Verzekering Huurcamper
Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz: meer vrijheid en minder zorgen voor €15,- per dag!

Premie verzekering huurcamper

Bereid je voor op je avontuur met onze voordelige tarieven voor de Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz:

 • Europa: €15,-
 • Wereld exclusief de VS en Canada: €15,-
 • Wereld inclusief de VS en Canada: €17,50

De getoonde bedragen zijn exclusief assurantiebelasting. Je hoeft geen poliskosten te betalen. Er geldt een minimumpremie van 5 dagen.

Heb je nog geen Eigen Risico Verzekering voor je huurcamper? Sluit hem vandaag nog af en begin jouw zorgeloze avontuur op de weg!

Meer informatie over de Eigen Risico Verzekering Huurcamper:

Heb je nog geen Eigen Risico Verzekering voor je gehuurde camper? Sluit hem hieronder af!

Veelgestelde Vragen over de Eigen Risico Verzekering Huurcamper

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over onze aantrekkelijke Eigen Risico Verzekering Huurcamper van Allianz.

Wat houdt een Eigen Risico Verzekering Huurcamper precies in?

Simpel gezegd, deze verzekering dekt het eigen risico op de cascoverzekering dat je moet betalen bij diefstal of schade aan de camper. Bovendien wordt de waarborgsom, die deels of volledig kan worden ingehouden door de verhuurder bij schade aan de camper, ook gedekt.

Hoe zit het met schade aan ruiten, lak, dak, banden, enz.?

Ruitschade, lakschade en schade aan de onderkant van de camper zijn allemaal gedekt, mits deze kosten worden ingehouden op de borg. Let op: interieurschade aan de camper is niet verzekerd.

Wat kost een Eigen Risico Verzekering Huurcamper?

Bij ons betaal je slechts €15,- per dag voor deze verzekering, exclusief assurantiebelasting. Daarnaast betaal je geen poliskosten.

Wie is er verzekerd op de Eigen Risico Verzekering Huurcamper?

De persoon of personen die in het huurcontract vermeld staan, zijn verzekerd.

Wanneer ben ik verzekerd?

Je bent verzekerd gedurende de periode dat je de camper huurt. De ingangs- en einddata staan op het huurcontract. De verzekering is maximaal 45 aaneengesloten dagen geldig.

Waar is de Eigen Risico Verzekering Huurcamper geldig?

De verzekering is geldig in het gebied dat ook in het huurcontract is opgenomen.

Wat is het verzekerd bedrag bij deze huurcamper verzekering?

De maximale uitkering per schadegeval bedraagt € 6.000,- per huurcontract. Let op: dit maximum geldt voor zowel de vergoeding van het eigen risico als de vergoeding van de waarborgsom samen.

Vragen?

Heb je een vraag over de Eigen Risico Verzekering Huurcamper of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739