vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekering voor kinderen – hier snel geregeld

Reisverzekering voor kinderen
Reisverzekering voor kinderen

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering voor kinderen met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekering voor je kind, tegen de meest gunstige premie. Je hebt al een Kortlopende reisverzekering voor kinderen v.a. slechts: €1,50 per dag met bagagedekking en geldig in heel Europa.

Kinderen boven de 16 jaar kunnen hier zelfstandig een polis afsluiten. Voor kinderen beneden de 16 jaar moet de ouder of verzorger als verzekeringsnemer worden ingevuld.

Gaat jouw kind zelfstandig op reis?

Je kind gaat op reis en je wilt dat hij of zij goed verzekerd is. Een veel voorkomende vraag van ouders is of zij een reisverzekering voor hun kind kunnen afsluiten, zonder dat zij zelf meegaan op reis. Dat is geen probleem bij Allianz Global Assistance. Afhankelijk van de leeftijd, kan een kind zelfstandig een reisverzekering afsluiten. Een ouder kan ongeacht de leeftijd van het kind altijd als verzekeringsnemer fungeren (degene die de premie betaalt).

Kinderen onder de 16 jaar

Kinderen onder de 16 jaar kunnen niet zelfstandig een reisverzekering afsluiten. In dat geval dient de ouder of verzorger daar voor te zorgen. De ouder is dan verzekeringsnemer en aanvrager van de reisverzekering (degene die de premie betaalt) het kind is dan de verzekerde. De volwassene vult zijn gegevens in bij verzekeringnemer en bij verzekerde worden de gegevens ingevuld van het kind.

Kinderen boven de 16 jaar

Vanaf 16 jaar kunnen kinderen zelfstandig een reisverzekering bij Allianz Global Assistance afsluiten. Naast verzekerde kunnen zij dan ook verzekeringsnemer (premiebetaler) zijn.

Allianz Global Assistance: kies zelf online je dekkingen

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor jouw kind kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking.
  • Reisongevallen.
  • Medische Kosten.
  • Geld en reischeques.
  • Automobilistenhulpverzekering.
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten.
  • Annuleringsverzekering.

Kies eerst je dekkingsgebied. Voor Europa geldt: Alle Europese landen inclusief de Azoren, de Canarische eilanden, Madeira, en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Europadekking geldt ook voor zeereizen tussen de genoemde gebieden. Wereld: Alle overige landen.

Let op: gaat je kind in het buitenland aan wedstrijdsport doen of bijzondere activiteiten ondernemen, neem dan eerst contact met ons op. Er kan kan dan sprake zijn van een premietoeslag.

Kortlopende reisverzekering: kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Wanneer je een Kortlopende Reisverzekering bij Allianz Global Assistance afsluit, zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd. De enige voorwaarden is, dat er een betaalde verzekerde op de polis staat. Kinderen tot en met hun vierde jaar, die gratis meeverzekerd zijn op de polis, zijn voor dezelfde risico’s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders. Ook voor extra afgesloten rubrieken zijn deze kinderen verzekerd, echter tot maximaal combinatie B.

Allianz Global Assistance de beste keuze!

Natuurlijk wil je als ouder wel de garantie dat alles goed geregeld is. Maak je geen zorgen. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. De eigen alarmcentrales in 29 landen en de 10.000 medewerkers staan klaar om jouw kind te helpen mocht dat noodzakelijk zijn.

Vragen over reisverzekeringen voor kinderen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739