vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Kortlopende reisverzekering: óók voor een zakenreis

Kortlopende reisverzekering: óók voor een zakenreis

Kortlopende reisverzekering: óók voor een zakenreis

Ga je af en toe op zakenreis naar het buitenland? En is dit voor enkele dagen? Dan biedt de Kortlopende Reisverzekering uitkomst. Werkzaamheden van administratieve of commerciële aard zijn standaard meeverzekerd. Overige werkzaamheden kunnen tegen een toeslag meeverzekerd worden.

Ga je regelmatig op zakenreis? Dan kan je de Doorlopende Zakenreisverzekering of Collectieve Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten.

Kortlopende Reisverzekering, óók voor de zakenreis

De Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance is niet alleen geldig tijdens privéreizen, maar ook tijdens zakenreizen. Standaard werkzaamheden, zoals administratief of commercieel werk, zijn altijd meeverzekerd. Voor werkzaamheden met een verhoogd risico komt daar een toeslag bij. Deze toeslag varieert van 35% tot 110% en is afhankelijk van het type werk dat uitgevoerd wordt. Wil je weten welke toeslag wordt berekend voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wil je een kortlopende reisverzekering afsluiten: Kortlopende reisverzekering.

Vragen?

Vragen over collectieve- of individuele zakenreisverzekeringen? Bel Reisverzekeringblog.nl in Apeldoorn: 055 540 04 08 (tijdens kantooruren op werkdagen). Of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739