vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

World Nomads: premie berekenen en afsluiten

World nomads: premie berekenen en afsluiten Ben je al op reis of woon je in het buitenland en ben je jonger dan 65 jaar? Hier kan je een kortlopende reisverzekering afsluiten. Bereken hier de premie of sluit direct een reisverzekering af bij World Nomads. Vul vrijblijvend de onderstaande vragen in. Je leest dan meer informatie over de dekkingen en de premie (Engelstalig).

Bij World Nomads kan je, in 130 landen, online een reisverzekering afsluiten. Zelfs als je in het buitenland woont of al op reis bent.


Geen reisverzekering en al op reis? Hier kan het alsnog!

Bij onze partner World Nomads kan je zonder problemen alsnog een reisverzekering met dekking voor medische kosten afsluiten, ook al ben je al vertrokken uit Nederland. Deze reisverzekering is geschikt voor:

 • Iedereen (jonger dan 65 jaar) die al vertrokken is uit Nederland en nog geen reisverzekering heeft afgesloten.
 • Voor reizigers waarvan de huidige kortlopende verzekering is afgelopen of de maximale aaneengesloten duur van de doorlopende reisverzekering is bereikt.
 • Voor backpackers die langer op reis gaan dan gepland.
 • Voor Nederlanders en Belgen die in het buitenland wonen en een kortlopende reisverzekering willen afsluiten.
 • Ook voor reizen naar de Verenigde Staten en Canada.

Bijzonderheden van de World Nomads reisverzekering

Lees hier de bijzonderheden van de reisverzekering:

 • Uitstekende medische reisverzekering voor reizigers, backpackers, studenten en vrijwilligers.
 • Met dekking voor:
  • Onvoorziene medische kosten, zoals ziekenhuisopname.
  • Hulpverlening zoals noodevacuatie en repatriëring.
  • Bagage.
  • Annuleringskosten.
  • Tandheelkundige zorg.
  • Aansprakelijkheid.
 • Flexibel: verleng de polis wanneer jouw reisplannen veranderen.
 • Je kan de reisverzekering afsluiten als je al in het buitenland bent.
 • Online je schade afhandelen, zodat je al tijdens je reis je geld terugkrijgt.
 • De meeste bijzondere sporten zijn meeverzekerd (raadpleeg de polisvoorwaarden).
 • Wereldwijde noodhulp, mocht er iets mis gaan.
 • Extra dekking voor digitale nomaden, met uitgebreide dekking voor camera’s, laptops, notebooks.
 • Er is 24/7 een arts beschikbaar voor vragen.

Bereken de premie en sluit hier een reisverzekering af:

 

Reisverzekering: eenvoudig en flexibel

Je kan deze reisverzekering online afsluiten vanuit 130 verschillende landen. Een schace claimen kan ook simpel online. De reisverzekering is tevens voor avontuurlijke reizigers met dekking voor medische kosten, repatriëring, bagage en een bijzondere sporten en avontuurlijke activiteiten zijn ook gedekt.

Overzicht van de dekkingen

Dekking Verzekerd voor
Medische kosten in het buitenlandBuitenlandse medische kosten voor plotselinge ziekten of verwondingen door een ongeval, inclusief ziekenhuisopname, voorgeschreven medicijnen en klinische fysiotherapie, tot 12 maanden vanaf de datum waarop de ziekte zich voor het eerst manifesteerde of het letsel voor het eerst optrad.
Medisch transport & repatriëring Medisch vervoer of repatriëring naar huis na plotselinge ziekte, letsel of overlijden.
Begeleidende persoonVergoeding van kosten voor iemand om je bij te staan in het ziekenhuis vanwege ziekte of ongeval en/of je te begeleiden naar huis.
Voorgeschreven fysiotherapieNoodzakelijke ambulante fysiotherapiebehandeling in het buitenland voorgeschreven.
PsycholoogSpecialistische begeleiding als je wordt mishandeld of tijdens je reis een verwonding of psychisch trauma oploopt.
Eigen uitgaven in het ziekenhuisVergoeding voor contante uitgaven als je langer dan 24 uur in een ziekenhuis in het buitenland wordt opgenomen voor zaken als telefoneren, internet of tv en ruimere maaltijdkeuze.
Tandheelkundige spoedbehandelingDekking voor tandheelkundige spoedbehandeling in het buitenland ter verlichting van plotselinge en acute pijn.
Lokale begrafeniskosten of repatriëringLokale begrafeniskosten (begrafenis of crematie) in het buitenland; of vervoer van het stoffelijk overschot naar huis; of crematie overzee en transport van de urn naar huis.
Annulering vóór de reisDekt de kosten die je maakt als je geen andere keus heeft dan jouw reis te annuleren voordat je van huis gaat; voor maximaal 8 verzekerde gebeurtenissen, inclusief plotseling overlijden, ziekte, accidenteel letsel van jezelf, jouw naaste familielid of lid van jouw reisgezelschap. Dit dekt de ongebruikte, niet-restitueerbare, vooraf geboekte kosten, waaronder vervoer, accommodatie, reizen en ervaringen, lesgeld/cursusgeld, visum, frequent flyer-punten en annuleringskosten voor reisbureaus.
Reisonderbreking of inperkingDekt de kosten die je maakt als je geen andere keus hebt dan jouw reis in het buitenland te onderbreken of in te korten voor maximaal 4 verzekerde gebeurtenissen, inclusief het plotselinge overlijden, ziekte of letsel van jezelf, je naaste familielid of lid van je reisgezelschap. Dit dekt jouw ongebruikte, niet-restitueerbare, vooraf geboekte reiskosten voor vervoer, accommodatie, reizen en ervaringen, collegegeld/cursusgeld en annulerings-/wijzigingskosten van reisagenten.
Bijkomende kostenRedelijke en noodzakelijke extra reiskosten als jij je reis in het buitenland moet onderbreken of inkorten voor maximaal 2 verzekerde gebeurtenissen, inclusief het plotselinge overlijden, de ziekte of het letsel van je naaste familielid thuis.
Reis hervattenRedelijke extra reiskosten (gelijk aan de kosten van een retourticket economy class) om jouw buitenlandse reis te hervatten voordat jouw polis eindigt na de medische repatriëring naar huis of als je jouw reis moest inkorten vanwege een plotselinge verwonding, ziekte of overlijden van je naaste familielid.
Terugbetaling van studielening en kredietEen eenmalige betaling om leningen terug te betalen nadat je overlijdt of permanent arbeidsongeschikt bent geraakt tijdens de reis.
Reisvertraging of verstoringAls je reis meer dan 12 uur is vertraagd door een van de drie verzekerde gebeurtenissen, waaronder het annuleren of omleiden van het vervoer door jouw vervoerder, kan je aanspraak maken een vergoeding voor: Telefoon, internet, maaltijden en verfrissingen (na 12 uur vertraging).
Extra accommodatie- en transportkosten (economy class) om de overzeese bestemming of het land van verblijf te bereiken na een annulering, een omleiding of omleiding na vertrek, of vertragingen van meer dan 12 uur waarbij geen alternatief transport wordt geboden.
Gemiste verbindingExtra verblijfs- en transportkosten (economy class) als je aansluitend vervoer mist vanwege een van de 6 verzekerde gebeurtenissen.
NatuurrampenExtra accommodatie- en transportkosten (economy class) vanwege een natuurramp (inclusief storm, overstroming, orkaan of aardbeving).
KapingEen contante betaling als je in het buitenland het slachtoffer bent geworden van een kaping.
BagageEen vergoeding voor de reparatie, vervanging of kosten (minus afschrijving) van jouw bagage en persoonlijke bezittingen, die zijn gestolen, beschadigd of vernietigd (of zoekgemaakt door de vervoerder).
Geld en chequesEen vergoeding voor diefstal van geld, reischeques, cheques, post en postwissels, tijdens je reis of in een afgesloten kluis, op voorwaarde dat je zo snel mogelijk aangifte bij de politie doet.
Aansprakelijkheidsdekking en juridische bijstand

Een vergoeding voor juridische bijstand en compensatiekosten, die door de verzekeraar zijn goedgekeurd, als je wordt vervolgd en wettelijk aansprakelijk wordt gesteld nadat jij iemand in het buitenland hebt verwond of de eigendommen van een ander hebt beschadigd. Er is geen dekking voor de aansprakelijkheid van derden met betrekking tot mechanische/gemotoriseerde voertuigen.
Eigen risico huurautoEen vergoeding voor het eigen risico van een huurauto als een door jouw gehuurde auto tijdens de huurperiode is beschadigd, gestolen of betrokken bij een ongeval. Deze dekking vervangt niet de noodzaak om een CDW-autoverzekering af te sluiten.
Vervanging van autosleutels (huurauto)Een vergoeding voor de kosten van het vervangen van autosleutels van een huurauto bij verlies, diefstal of beschadiging tijdens de huurperiode, inclusief de kosten voor het vervangen van sloten of voor een slotenmaker om de huurauto te openen.

7 aandachtspunten die je moet weten over reisverzekeringen van WorldNomads.com

Betrouwbare verzekeraars
WorldNomads.com maakt gebruik van de beste, gespecialiseerde reisverzekeraars die je een uitstekende dekking, 24-uurs noodhulp en het hoogste niveau van ondersteuning en claimbeheer bieden, zeker wanneer je dit het meest nodig hebt.

Waar voor je geld 
WorldNomads.com biedt dekking voor wat belangrijk is voor reizigers. Overbodige zaken zijn weggelaten zodat de online premie van World Nomads tot de meest concurrerende behoren.

Flexibiliteit wanneer je die het meest nodig heeft
Zijn de reisplannen gewijzigd? Je kan je je polis verlengen of online een claim indienen terwijl je nog onderweg bent. Je kan zelfs een World Nomads-polis kopen als je al op reis bent.

Dekking voor een reeks avontuurlijke activiteiten
Van skiën en snowboarden in Nieuw-Zeeland tot wildwatervaren in Colorado. De WorldNomads reisverzekering biedt een scala aan avontuurlijke activiteiten, zodat je met een gerust hart het meeste uit jouw reizen kan halen.

World Nomads houdt je veilig op reis
Alle WorldNomads.com-leden hebben toegang tot actuele reiswaarschuwingen, evenals reisadviezen en -tips online via de World Nomads Travel Safety Hub.

Meer dan alleen een voordelige reisverzekering
Alle leden van WorldNomads.com kunnen het lokale jargon leren via een reeks iPod- en iPhone-taalgidsen en kunnen in contact blijven met familie en vrienden via een online reisdagboek.

Toewijding met een uitzonderlijke klantenservice
We willen ervoor zorgen dat je het meeste uit WorldNomads.com haalt. Je kan meer lezen over het belang van een  ​​reisverzekering voor je reis. Als je vragen hebt over jouw reisverzekering of reisveiligheid in het algemeen, neem dan rechtstreeks contact op met WorldNomads.com.

Alle bovenstaande informatie over de reisverzekeringen van World Nomads is slechts een korte samenvatting. Het omvat niet alle voorwaarden, bepalingen, beperkingen, uitsluitingen en beëindigingsbepalingen van de beschreven reisverzekeringen. Dekking is mogelijk niet beschikbaar voor inwoners van bepaalde landen, staten of provincies. Lees de polisvoorwaarden zorgvuldig door, voor een volledige beschrijving van de dekking.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen, van 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739