vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering informatie

Reisverzekering informatie
Reisverzekering informatie

Op deze website kan je reisverzekeringen afsluiten. Deze verzekeringen zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo bepaal je zelf welke dekkingen je wel of niet wilt meeverzekeren.

Om de juiste reisverzekering te kunnen kiezen is het goed om eerst de informatie te lezen die voor jou van belang is. Zo zorg je er voor dat je goed verzekerd op reis gaat en niet teveel premie betaalt.

Mocht je toch andere of specifieke informatie willen, neem dan contact op met ons via info@reisverzekeringblog.nl of bel 055-5400408. We helpen je graag!

Vragen?

Wil je meer informatie over een reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739