vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering voor buitenlandse gasten v.a. €2,- per dag

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Medische reisverzekering buitenlandse gasten

Sluit nu een Allianz Travel Risk Insurance af voor jouw buitenlandse gast!

√ Voldoet aan alle eisen voor een Schengenvisum.

√ Medische kosten gedekt tot €30.000,- Repatriëring: alle noodzakelijke kosten.

√ Je kunt tussentijds de polis kosteloos wijzigen.

√ VISUMGARANTIE: Bij afwijzing visum betaal je niets.

√ De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Premie vanaf €2,- per dag

Een reisverzekering voor buitenlandse gasten nodig? Wij hebben daarvoor een speciale reisverzekering. Jouw buitenlands gast kan je bij ons prima verzekeren v.a. €2,- per dag per persoon!

Laat jij familie, een partner of vrienden overkomen uit het buitenland? Bescherm dan jezelf en de buitenlandse gast met een goede medische reisverzekering. Mocht jouw gast uit het buitenland medische kosten moeten maken dan is dat verzekerd. Ook tandartskosten ten gevolge van een ongeval zijn verzekerd.

Reisverzekering voor buitenlandse gasten v.a. €2,- per dag

Reisverzekering voor buitenlandse gasten
Reisverzekering voor buitenlandse gasten

De Travel Risk reisverzekering voor buitenlandse gasten vergoedt de kosten van onder meer: huisarts, medicijnen, ambulance en ziekenhuiskosten in Europa of wereldwijd. En wij verstrekken ook een Engelstalige verzekeringsverklaring en Engelstalige verzekeringsvoorwaarden.

Komt er familie, een vriend of een partner naar Nederland dan is een medische reisverzekering verplicht. Het maakt niet uit of de buitenlander wel of niet visumplichtig is. Een medische reisverzekering is voor buitenlanders altijd verplicht in het Schengengebied. Voor meer informatie zie: www.nederlandenu.nl/reizen-en-wonen/visa-voor-nederland/naar-nederland-reizen-zonder-visum

Let op: Voor niet-Nederlands ingezetenen, kan je niet de normale kortlopende reisverzekering afsluiten. Deze is alleen geschikt als je in Nederland woont. 

Reisverzekering voor gasten uit het buitenland

Wanneer je in het buitenland woont kan je niet zomaar een reisverzekering afsluiten, zoals in Nederland gebruikelijk is. Het is daarom gemakkelijk omdat in Nederland te doen voor dat jouw buitenlandse gast naar Europa vertrekt. Jij bent dan de verzekeringsnemer (premiebetaler) en jouw  gast uit het buitenland is dan de verzekerde. De Travel Risk Insurance moet je afsluiten voordat de persoon uit het buitenland is vertrokken, is hij/zij eenmaal in Nederland aangekomen dan kunnen wij geen polis meer afgeven. Ook moet de te verzekeren buitenlandse gast jonger dan 70 jaar zijn. De reisverzekering voor buitenlanders kan voor maximaal 90 dagen worden afgesloten.

Wat is er verzekerd?

De reisverzekering voor buitenlandse gasten is bedoeld voor buitenlanders die in Nederland familie of vrienden willen bezoeken. Men is dan verzekerd op de heen- en terugreis, tijdens het verblijf en eventueel bij een reis door Europa/wereld. Buitenlanders zijn gedekt voor:

  • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
  • Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
  • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
  • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

Ook de reisdocumenten van je buitenlandse gast zijn verzekerd (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument). Daarnaast vervangende kleding en/of toiletartikelen maar ook schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

  • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
  • overlijden van verzekerde, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
  • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
  • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
  • gedwongen oponthoud.

Let op: Er is geen dekking in het land van herkomst. Bestaande kwalen, ziektes en gebreken zijn uitgesloten. Er is alleen dekking voor spoedeisende medische hulp.

Bereken de premie voor de reisverzekering voor buitenlandse gasten

Maak hieronder een keuze en vraag de verzekering speciaal voor buitenlandse gasten aan:

Allianz
Voordelen van de Travel Risk Insurance voor een Schengenvisum
√ Voldoet aan alle eisen voor een Schengenvisum.
√ Wordt geaccepteerd op alle ambassades, consulaten en VFS Global.
√ Voor de ingangsdatum kan je de polis kosteloos wijzigen.
√ VISUMGARANTIE: Bij afwijzing visum ontvang je de premie terug en betaal je niets.
√ Snelle service: op werkdagen ontvang je de polis binnen 24 uur of eerder als je dat vraagt.
√ De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Let op: mocht het visum worden afgewezen en de verzekering is nog niet ingegaan, dan ontvang je de premie terug of er wordt niet geïncasseerd.

Meest gestelde vragen en antwoorden over een reisverzekering voor buitenlandse gasten (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat kost een medische reisverzekering voor buitenlandse gasten?

Een tijdelijke ziektekostenverzekering voor jouw buitenlandse gast heb je al vanaf € 2,- per dag. Je kan zelf de verzekering op deze website afsluiten en je ontvangt dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) de polis.

Wat is een medische reisverzekering voor buitenlandse gasten?

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is een speciale verzekering voor buitenlandse gasten met dekking voor medische kosten. Een buitenlander die tijdelijk in Nederland verblijft is dan uitstekend verzekerd voor spoedeisende medische hulp, zoals huisartsbezoek, ambulancevervoer, ziekenhuiskosten, tandartskosten (bij ongeval) en medicijnen.

Kan ik voor mijn buitenlandse gast deze reisverzekering afsluiten?

De medische verzekering voor buitenlanders (Travel Risk Insurance) kan ook door een belanghebbende in Nederland worden afgesloten. De belanghebbende kan zijn, een referent (garantsteller/logiesverstrekker) bij een visumaanvraag of een vriend, familie of een partner.
Sluit jij een medische verzekering af voor iemand anders? In dat geval ben jij de verzekeringsnemer (premiebetaler) en de visumaanvrager (buitenlandse gast) is de verzekerde.
Let op: deze medische verzekering kan niet worden afgesloten als de buitenlandse gast al in Nederland is.

Is deze medische verzekering ook geschikt voor een Schengenvisum?

Moet jouw buitenlandse gast een Schengenvisum aanvragen, dan kan de polis van de Travel Risk Insurance ook gebruikt worden voor de visumaanvraag. Deze verzekering voldoet aan alle eisen voor de visumaanvraag. Deze zijn:
– Dekking voor spoedeisende medische hulp en repatriëring.
– Een minimale dekking van € 30.000,– voor ziektekosten.
– Moet geldig zijn voor alle Schengen lidstaten.
– De verzekerde periode moet gelijk zijn aan de gehele duur van het verblijf in het Schengengebied.

Ik weet niet precies wanneer mijn buitenlandse gast arriveert, kan ik de ingangsdatum van de Travel Risk Insurance veranderen?

Je mag de ingangsdatum van deze verzekering verschuiven naar een latere of eerdere datum. Zodra de verzekering is ingegaan, kan de ingangsdatum niet meer aangepast worden.

Ik wil met mijn buitenlandse gast ook andere landen in Europa bezoeken, is hij/zij daar ook verzekerd?

Ja, de reisverzekering voor buitenlanders is geldig in heel Europa. Je bent echter niet verzekerd in het land van herkomst (het land waar je voor vertrek naar Nederland woonachtig was en/of het land waarvan je de nationaliteit hebt).

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen voor buitenlandse gasten of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739