vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Bijzondere sporten reisverzekering met ongevallendekking € 1,80 p/d

Bijzondere sporten reisverzekering met ongevallendekking
Bijzondere sporten reisverzekering met ongevallendekking

Doe jij aan bijzondere sporten in Europa, maar niet in wedstrijdverband? Dan hebben wij de perfecte reisverzekering voor jou: de Adventure & Survival Verzekering! Of je nu gaat bergbeklimmen, klettern, abseilen, bungee-jumpen, hanggliding of ultralight gaat vliegen, het maakt niet uit. Je bent goed verzekerd en zelfs met een extra ongevallen- en aansprakelijkheidsdekking. 

Voor slechts € 1,80 per dag ben je met deze kortlopende reisverzekering in heel Europa verzekerd voor o.a. SOS- kosten (opsporing, redding, repatriëring en hulpverlening), medische kosten, ongevallen en aansprakelijkheid! Je bent verzekerd voor schade, vermissing of diefstal van je bagage tot maximaal € 1.150,- per persoon per polis.

De Adventure & Survival biedt geen dekking voor wintersporten. Sluit hiervoor een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering met wintersportdekking af.

Bijzondere sporten reisverzekering

De bijzondere sporten reisverzekering, Adventure & Survival verzekering, biedt de zekerheid die je nodig hebt bij het beoefenen van extreme sporten en activiteiten. Deze reisverzekering zorgt ervoor dat jouw schade wordt vergoed als je op reis bent en zorgt ervoor dat je thuis komt na een ernstig voorval. Zo heb je recht op vergoeding van medische kosten in het buitenland. Ook vergoedt deze verzekering het verplichte eigen risico van je zorgverzekering. Krijg je tijdens je reis een ongeval waardoor je blijvend invalide wordt of overlijdt, dan heb je recht op een eenmalige uitkering (met uitzondering van bungee-jumpen).

Als je tijdens het sporten schade veroorzaakt aan andere mensen of hun eigendommen, biedt de verzekering dekking voor die schade. Het maximale verzekerde bedrag is € 500.000,- per polis.

Ergens anders al een (doorlopende) reisverzekering?

Heb je al een doorlopende reisverzekering lopen maar kan je daar geen bijzondere sporten mee verzekeren? Dat is geen probleem. Je kan alsnog bij ons terecht. Denk er wel aan dat je de Adventure & Survival Verzekering voor je gehele vakantie moet afsluiten en niet alleen voor de dagen dat je gaat sporten.

Waar is de verzekering geldig?

De verzekering is geldig in Europa (ook in Nederland). Dit is inclusief de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. De dekking geldt ook in Rusland, tot de Oeral en de Kaukasus. Ook zeereizen tussen de genoemde gebieden vallen onder de dekking. De Automobilistenhulp is uitsluitend gedekt in landen die op de groene kaart (IVB) van jouw autoverzekering staan.

Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar jij je ook bevindt, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Vragen?

Heb je vragen over bijzondere sporten of de Adventure & Survival Verzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of bel ons, telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) .

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739