vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Heb je een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig voor je reis naar Thailand, Maleisië, Indonesie, Vietnam, Filipijnen, Singapore of een ander land?

Thailand, Maleisië, Indonesie, Vietnam, Filipijnen
Thailand, Maleisië, Indonesie, Vietnam, Filipijnen

Heb je een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig voor je reis naar een Aziatisch land zoals Thailand, Maleisië, Indonesie, Vietnam, Filipijnen, Singapore of een ander land? Die kan je hier gratis verkrijgen, wanneer je hier eerst een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz afsluit. De Engelstalige verzekeringsverklaring wordt ook wel ‘Statement of coverage’ genoemd.

Vanwege de Covid-19 pandemie willen veel (vooral Aziatische landen) zeker weten dat je verzekerd bent mocht je corona krijgen en medische kosten moeten maken. Ze stellen dit als eis als je het land wil inreizen en dat moet je bewijzen met een Engelstalige verzekeringsverklaring.

Engelstalige verklaring met Covid-19 dekking voor Aziatische landen

De hoogte van de verzekerde bedragen verschillen die op de verzekeringsverklaring moet staan verschillen per land. Zo vraagt de Filipijnen vraagt 35.000 dollar. De reisverzekering moet ook COVID-19-gerelateerde klachten kunnen dekken voor tenminste een bedrag van USD 35.000 per behandeling. Bij aankomst kan gevraagd worden om te bewijzen dat uw verzekering deze kosten dekt. Neem daarom een bewijs van dekking mee in het Engels (statement of coverage). Voor Maleisië moet je voor vertrek een reis- en COVID-19 verzekering afsluiten met een minimale dekking van USD 20.000. Voor Vietnam geldt dat je medische reisverzekering moet hebben die minimaal USD 20.000 dekt. Een aanvullende COVID-verzekering is verplicht als je Singapore voor een korte periode gaat bezoeken.

Hier een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring bij een medische reisverzekering

Heb je voor je reis naar een Aziatisch land zoals Thailand, de Filipijnen, Maleisië of Vietnam, Singapore een medische verzekering met dekking voor Covid-19 nodig, met een Engelstalige verzekeringsverklaring? Dan kan je op deze website (scroll verder naar beneden) een kortlopende- of doorlopende medische reisverzekering met werelddekking afsluiten. Je ontvangt dan gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar.

Je hebt al een kortlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring voor € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring voor € 3,81 per maand.

Engelstalige verzekeringsverklaring (ook voor Covid-19)

Een Engelstalige verzekeringsverklaring die je via ons kan krijgen biedt veel voordelen, zoals:

  • Je hoeft geen dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
  • Je bent ook verzekerd voor Covid-19 (corona).
  • Er worden GEEN leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig voor ouderen.
  • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht je gezondheid of leeftijd.
  • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en per e-mail aan je verzonden.
  • Ga je met een gezin of meerdere personen op reis? Geen punt alle verzekerden worden vermeld op de Engelstalige verzekeringsverklaring.

Let op: wij kunnen alleen een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jou laten opmaken, wanneer je op deze website een reisverzekering afsluit.

Hoe kom ik aan een officiële Engelstalige verzekeringsverklaring?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jouw reis met vermelding van de 100.000 dollar dekking voor medisch kosten en Covid-19 is eenvoudig te verkrijgen:

  • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz af, met minimaal medische kosten en werelddekking.
  • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
  • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer en de periode van verblijf naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring.
  • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor jouw reis naar Thailand, de Filipijnen, Maleisië of Vietnam? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar het buitenland?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Voorbeeld van de verzekeringsverklaring

Hieronder zie je een voorbeeld van de verklaring:

Engelstalige verzekeringsverklaring nodig voor je reis naar Thailand, Maleisië, Indonesie, Vietnam, Filipijnen

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een Engelstalige verzekeringsverklaring (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden.

Geven jullie een Engelstalige verzekeringsverklaring af?

Ja. Heb je voor je reis een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig, bijvoorbeeld voor Thailand, de Filipijnen, Maleisië of Vietnam? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering afsluit..

Voor welke Aziatische landen is een Engelstalige verzekeringsverklaring verplicht?

In ieder geval voor Maleisië, Indonesie, Vietnam, Filipijnen en Singapore. Maar er kunnen ook andere landen zijn die om een dergelijk verzekeringsverklaring vragen bij het inreizen. Zorg dat je vooraf goed geïnformeerd bent over de inreisvoorwaarden.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Wat als de Engelstalige verzekeringsverklaring niet goedgekeurd wordt?

Dat hebben wij nog niet meegemaakt, maar mocht dat toch zo zijn dan maken wij de verzekering ongedaan en ontvang je de betaalde kosten voor 100% terug. Je loopt dus nooit enig risico.

Welke dekkingen voor de medische reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Zijn medische kosten vanwege besmetting met Corona verzekerd?

Raak je besmet met corona tijdens je reis? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat kost de medische reisverzekering?

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Wat is beter voor mijn reis naar Azië, een kortlopende- of doorlopende reisverzekering?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Kan ik op de reisverzekering ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Ja, dat kan. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering met een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Azië? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

of neem contact op via WhatsApp:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739