vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Hilton: zevenduizend nieuwe hotelkamers in Saudi Arabië

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Hilton Worldwide wil komende twee jaar bijna zevenduizend hotelkamers openen in Saudi Arabië. Het gaat om veertien nieuwe hotels in onder andere de steden Riyad en Mekka.

Momenteel heeft Hilton zes hotels in het Arabische land. De ambitieuze plannen in Saudi Arabië zijn door de hotelketen bekend gemaakt tijdens de Arabian Hotel Investment Conference in Dubai.

Kansen voor hotelketens

Met de aankondiging om veertien hotels te openen in Saudi Arabië wordt Hilton de snelst groeiende hotelgroep in de regio. Naast Hilton hebben ook andere grote hotelketens zoals InterContinental Hotels Group, Starwood en Jumeirah, zien kansen in het land. Saudi Arabië wordt gezien als een belangrijke groeimarkt voor toerisme.

Werkgelegenheid

Hilton verwacht 23.000 medewerkers nodig te hebben om de veertien geplande hotels in Saudi Arabië te bemannen. Bijna de helft daarvan moet komen uit Saudi Arabië zelf. Hilton heeft hiervoor overeenkomsten gesloten met hotelscholen in het land om zo aan de personeelsvraag te voldoen.

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739