vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Hotelbrand treft Nederlandse toeristen op Zanzibar

Hotelbrand-Zanzibar

Hotelbrand treft Nederlandse toeristen op Zanzibar

Een hotelbrand op het Afrikaanse eiland Zanzibar heeft verregaande gevolgen voor 72 Nederlandse toeristen.

Het vuur greep zo snel om zich heen dat de Nederlanders moesten rennen voor hun leven. Niemand raakte gewond, maar de toeristen moesten in allerijl met het achterlaten van al hun bezittingen het hotel verlaten. De brand woedde in het restaurant van het Paradise Beach Resort. Het resort is eigendom van een Nederlander.

Alle vakantiegangers hadden hun reis geboekt bij Arke, zo schrijft de NOS op haar website. Arke stuurt medewerkers vanuit Kenia naar Zanzibar om de getroffenen te helpen.

Vrijwel alle toeristen zijn al hun bezittingen kwijt inclusief paspoort en reisbescheiden.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739