vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Muscat duurste hotelbestemming, Cambodja het goedkoopste

hotelkamersIn 2012 was Muscat de bestemming waar reizigers per hotelovernachting gemiddeld het grootste bedrag spendeerden.

Dit blijkt uit de Hotel Price Index (HPI) van Hotels.com. Reizigers uit de eurozone betaalden in de Omaanse hoofdstad gemiddeld € 252 per overnachting.

Muscat staat te boek als een opkomende bestemming, met overwegend luxe hotels. De hotelprijzen gingen er met 16 procent omhoog in 2012. Muscat wordt gevolgd door het Italiaanse eiland Capri, waar reizigers per hotelovernachting gemiddeld € 241 uitgaven in 2012. Rio de Janeiro completeert de top drie met een gemiddelde hotelkamerprijs van € 213 per overnachting.

Het afgelopen jaar bedroeg de gemiddelde hotelkamerprijs in Amsterdam € 120 per overnachting. In Phnom-Penh (Cambodja) gaven reizigers met gemiddeld € 43 per overnachting het minst uit aan hun hotelverblijf.

Cancun kende de sterkste prijsstijging in 2012. In de Mexicaanse badplaats betaalden reizigers gemiddeld € 138 voor een hotelovernachting; dat is 25 procent meer dan in 2011.

 

Reisverzekeringblog.nl tip: Wil je op je reisverzekering besparen? Lees dan onze besparingstips: bespaar-op-je-reisverzekering

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739