vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Allianz

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Paspoortbalie op Schiphol voor Nederlandse expats bestaat 5 jaar

De Paspoortbalie op Schiphol bestaat 5 jaar. Ruim 38.000 paspoorten en identiteitskaarten zijn er in die jaren afgegeven aan Nederlanders uit alle windstreken. Dat maakt de Schipholbalie de best bezochte ‘grensgemeente’ van Nederland.

Op 11 juli 2018 bestond de Paspoortbalie Schiphol 5 jaar. Nederlanders die in het buitenland wonen kunnen voor het aanvragen van een paspoort of een identiteitskaart terecht bij onze ambassades en bij sommige consulaten-generaal. Daarnaast kunnen zij sinds 2013 ook terecht bij de Schipholbalie.

De Paspoortbalie op Schiphol is een zogenaamde ‘grensgemeente’, een gemeenteloket waar Nederlanders die in het buitenland wonen een (zaken)paspoort en/of identiteitskaart kunnen aanvragen en ophalen.

Ruim 38.000 paspoorten en ID-kaarten

Sinds de afgifte van het eerste Nederlandse paspoort in 2013 hebben ruim 38.000 paspoorten en identiteitskaarten via de Schipholbalie afgegeven aan Nederlandse expats.

Woon je in het buitenland en wil je een nieuw paspoort en/of identiteitskaart aanvragen? Dan kan je voor je volgende bezoek aan Nederland een afspraak maken bij de gemeentebalie op Schiphol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *