vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies voor België aangepast na aanslagen in Brussel

Reisadvies Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft vandaag het reisadvies voor België aangepast naar aanleiding van de terreuraanslagen in Brussel.

Op 22 maart 2016 zijn er aanslagen gepleegd op de luchthaven Zaventem en de metro. Het ministerie van Buitenlandse zaken roept reizigers op om niet naar Brussel te reizen totdat er meer duidelijkheid is over de situatie. Nederlanders die in Brussel zijn moeten binnen blijven. Iedereen moet ook uit de buurt van de luchthaven en de metro blijven en de instructies van de autoriteiten opvolgen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Via het reisadvies, maar ook via de media. Voor meer informatie kan men bellen met het 24/7 contactcenter van het ministerie van Buitenlandse Zaken +31 247 247 247. Of met het Crisiscentrum van de Belgische autoriteiten +32 275 373 00. Volg ook het Twitterkanaal van de Belgische autoriteiten @CrisisCenterBE.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739