vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies China aangepast in verband met Tibet

Het ministerie van Buitenlandse zaken heeft vandaag het reisadvies voor China aangepast. In het reisadvies zijn is de rubriek ‘Actualiteiten’ gewijzigd.

Op de website van BuZa staat de volgende tekst te lezen:

Tibet

“Het eerdere besluit van de Chinese overheid van juni 2012 om geen permits, noch visa af te geven aan buitenlanders die naar Tibet willen reizen is opgeheven. U dient echter rekening te houden met wachttijden en een restrictief beleid; het komt voor dat er (zonder enige officiële aankondiging) gedurende bepaalde perioden geen permits worden afgegeven. Indien u van plan bent om naar Tibet te reizen is het verstandig om contact op te nemen met een gespecialiseerde reisorganisatie om de permit aan te vragen.

Reizigers met reisdoel Urumqi dienen rekening te houden met de mogelijkheid dat zij geconfronteerd zullen worden met veelvuldige identiteits- en bagagechecks en het is niet ondenkbaar dat lokale autoriteiten de toegang tot bepaalde steden of gebieden zullen ontzeggen.”

Actuele reisadviezen

Bezoek altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken voor de meest actuele reisadviezen voor je naar China reist: www.minbuza.nl/reizen-en-landen/reisadviezen

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739